Ya gerçek mi? Acaba aslında öyle değilde sen çok hassas olduğun içim öyle algılıyor olabilir misin? Bir de bu ilk hamileliğin mi? İlginç geldi şimdi bana..[/QUOT bu 4.cu hamileligim bir tane kizim var 4 yasinda.bu dönemde cok hassas oluyorum.esimde hala hamile oldugumu anlamiyo sanirim.
5 6 bardak anca içebiliyorumkızlar su içebiliyormusunuz yaaa çok midem bulanıyor su içince. soğuk içmeme rağmen
Canım dinlenmen lazım bolca ya da bir acile gözükebilirsin.Kızlar az önce beyaz akıntıyla beraber ip gibi leke geldi peceteye silince progeston kullaniyom ne yapmam lazim çarşamba randevum drla
Acildede alttan kurcalayıp duruyolar cnm yaaCanım dinlenmen lazım bolca ya da bir acile gözükebilirsin.
Aminn inşallah hepmznki kolaylıkla olur aynen bakalım bunda neler olacakİnşallah bunda kolaylıkla olur. Ama çok dikkat et demek ki açılman erken oluyor.
kaçıncı haftan canım? daha önce olmuşuydu? progestan fln kullanıyormusun? ip gibi olan leke ne renkti?Acildede alttan kurcalayıp duruyolar cnm yaa
8 haftalık daha öncede 1 kere oldu proteston kullaniyom cnmkaçıncı haftan canım? daha önce olmuşuydu? progestan fln kullanıyormusun? ip gibi olan leke ne renkti?
Canım endişelenme, cuma günü benim günlük pedim pespembe olmuştu hemen acile gittik .Alttan muayene etti çok şükür ki bişey olmamış.Bol su iç, yat dediKızlar az önce beyaz akıntıyla beraber ip gibi leke geldi peceteye silince progeston kullaniyom ne yapmam lazim çarşamba randevum drla
Haklisin hassas bir dönemdeyim.ben asla sinirimi kocamdan cikaramiyorum hep icime atiyorum.karnim büyüyüp agirlasana kadar anlamicak beni.G Gamze1201 Canım bence de erkekler geç idrak ediyor böyle şeyleri. Biraz tatlı dille izah et durumunu ondan beklentikerini söyle. Emin’im daha anlayışlı olacaktır. Ben bazen kocamı arayıp yanımda olsan şuan seni paralardım diyorum dua et uzaktasın. Bazen kocalar sinirimizi çıkartmak için bile lazım.
Iğne bişey vermedimi cnmCanım endişelenme, cuma günü benim günlük pedim pespembe olmuştu hemen acile gittik .Alttan muayene etti çok şükür ki bişey olmamış.Bol su iç, yat dedi
Progestan kullanıyodum, onun dışındada haftalık iğne verdi, benim sana demek istediğim korkma.Eskiler yiyeceği ekmeği varsa taş taşısan bişey olmaz derlermiş .Bizimkilerde o hesap, nasibi varsa doğar yoksa elimizden hiç bir şey gelmezIğne bişey vermedimi cnm
Benim durumum farklı 10 haftalık ve 22 haftalık kaybim var rahim yetmezliği olabilir denildi o yüzden telaşım allah korusun biz malesef eskiler gbi degiliz yediklerimiz ictiklerimizden kaynaklı hamileliktede böle sorunlar yasiyoruzProgestan kullanıyodum, onun dışındada haftalık iğne verdi, benim sana demek istediğim korkma.Eskiler yiyeceği ekmeği varsa taş taşısan bişey olmaz derlermiş .Bizimkilerde o hesap, nasibi varsa doğar yoksa elimizden hiç bir şey gelmez
Sifa olsun canim hayirli haberlerle gel insallahKızlar dr aradım pruloton vurdurdum acilde yarın muayeneye çağırdi
Sifa olsun. Iyi haberlerle gelin.Kızlar dr aradım pruloton vurdurdum acilde yarın muayeneye çağırdi
Insallah bebisinizi sag salim kucagniza almak nasip etsinMerabalar ben de insallah mart annesi olacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?