2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

G Gamze1201 Canım bence de erkekler geç idrak ediyor böyle şeyleri. Biraz tatlı dille izah et durumunu ondan beklentikerini söyle. Emin’im daha anlayışlı olacaktır. Ben bazen kocamı arayıp yanımda olsan şuan seni paralardım diyorum dua et uzaktasın. Bazen kocalar sinirimizi çıkartmak için bile lazım.

Kızlar az önce beyaz akıntıyla beraber ip gibi leke geldi peceteye silince progeston kullaniyom ne yapmam lazim çarşamba randevum drla

ben de öğlene kadar çok kötü oluyorum su da içemiyorum öğle yemeği sonrasında toparlıyorum

Kızlar az önce beyaz akıntıyla beraber ip gibi leke geldi peceteye silince progeston kullaniyom ne yapmam lazim çarşamba randevum drla
Canım endişelenme, cuma günü benim günlük pedim pespembe olmuştu hemen acile gittik .Alttan muayene etti çok şükür ki bişey olmamış.Bol su iç, yat dedi

Haklisin hassas bir dönemdeyim.ben asla sinirimi kocamdan cikaramiyorum hep icime atiyorum.karnim büyüyüp agirlasana kadar anlamicak beni.

Iğne bişey vermedimi cnm
Progestan kullanıyodum, onun dışındada haftalık iğne verdi, benim sana demek istediğim korkma.Eskiler yiyeceği ekmeği varsa taş taşısan bişey olmaz derlermiş .Bizimkilerde o hesap, nasibi varsa doğar yoksa elimizden hiç bir şey gelmez

Benim durumum farklı 10 haftalık ve 22 haftalık kaybim var rahim yetmezliği olabilir denildi o yüzden telaşım allah korusun biz malesef eskiler gbi degiliz yediklerimiz ictiklerimizden kaynaklı hamileliktede böle sorunlar yasiyoruz

Hayırlı akşamlar arkadaşlar ben de yarın 10.30 da ilk doktor randevuma gideceğim. 2 gecedir rüyamda doktordur tahlil sonucudur bir türlü rahat uyuyamıyorum Bu geceyi de atlatayım güzel haberler alıp rahat rahat uyurum inşallah Kan verme tahlil sonucu derken öğleden sonraya kadar beklemem gerekecek. Çıldırmamak elde değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…