- 10 Mayıs 2013
- 1.586
- 1.298
- 133
Canim sen kalp atisi icin ne zaman dr gitmistinHosgeldin canim
Martta mi dogurmaya karar verdin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim sen kalp atisi icin ne zaman dr gitmistinHosgeldin canim
Martta mi dogurmaya karar verdin![]()
Sende benımle aynı şeylerı yaşamışsın 1.de oo hemen herkese soledım ne arkadas ne komsu ne sulale kımse kalmadı soylemedık sonra kalp atısınıda dydum sonrakı kontrle bı gttım kı bebek 1 ay gerıde kalmş kalbi durmuş sonr a o mıllete tekrar laf anlatmak çok zor gldı unuttuklarımda hatta aradan bıraz zaman gcnce nasıl gdıyor hamılelık dıe soruolardı çok şükür Rabbım çok bekletmeden 6 ay sonra kzımı nasıp ettı ama varya oo bunda bır dıkkat etmeler doktr ıyı dedgı halde sureklı yattım dısarı pek çıkmadım arbaya faln bnmedım 3 ay tabı .kimseye solemedım baya bı zaman gecnce soledım çok şükür kızım var suan buda 3. Gebelık ama yalan yok bunda okadar ustune dusmuyorum sdece kalp atısnı gorene kadar solemedım kmseye okadar Rabbım korusun inşallah hepmzn bebişleriniYa canım benim ilk bebeğimde çok heyecan yapmıştık hemen herkesle paylaşmıştık Allah nasip etmedi düştü.
Tabi ki sağlıklı olmadığı içindir.
Oğlumu çok şükür kucağıma aldım sonrasında.
Şimdiki gebeliğim için de son kontrolde daha öğrendik ikiz olduğunu.
Normal haftama göre göbeğim büyük.
Hem bunu söylemek istemiyorum hem ne olur ne olmaz diye insanlara söylemek istemiyorum.
3 aydan sonra düşük riski büyük ölçüde azalıyormuş ondan sonra söyleyecektim herkese.
Benim de kan uyuşmazlığın var ilk doğumdan sonra yine yapıldı iğne şimdi tekrar 28. Haftaydı sanirim tahlil yapılacak çocuk negatife iğne yok pozitifse tekrar iğne olmak gerekiyorKizlar bisey sormak istiyorum eşimle aramızda kan uyuşmazlığı var
Önceki kurtajimdan sonra doktor igne yaptı.bu 2 hamileliğin için dedi
Şimdi bu hamileligimde test yada igne yapılmadı
Bisey olurmu korkuyorum ne yapayim
Benım 2İlk hamilelikte çok belli olmuyor 4 aylıkta ama belki kişiye göre değişir.
Cnm benimde yoktu bende tedirgin oluyodum ama drum herkeste aynı etki olmaz şanslısınız dedi keyfini çıkar cnmGünaydın kızlar benim hiç öyle bi bulantım falan YÖK sadece arada. Yanma gibi oluyor ağzım kuru hep ve adet öncesi gibi kaşık ve bel ağrılarım oluyor o kadar su içiyorum ama hep kuru bide belirgin olarak göğüs acısı var bende cuöa günü kalp atışı ve bebek için gidicem bazı şeyler YÖK diye tedirgin oluyorum
Ayy cnm yaa geçmiş olsun dikkat et cnm yat dinlen cnm benimde lekelenmem oldu çok panikledim allahım korusun cnm acilde alttanmi baktilarGünaydın kızlar sabah uyanınca büyük bir şokla uyandım wcya gittim bildiğin adet olmuşum gibi kanamam vardıambulans çağırıp hemen acile gittik dedim gitti bebeğim nasıl şokum elim ayağım kesildi..ultrasonda baktı her şey normal dedi bebeğin sapasağlam duruyor. Jinekolojik muayene etti kanamaya baktı bu düşük kanaması değil dedi. Hafif oynamış yerinden ondan olmuştur dedi. Allahım ya ne zor bir sabahtı benim için kendime gelemiyorum kanama kesildi şimdi niye böyle oluyor vücudum benimle oyun oynuyor sanki çok korktum
![]()
Öylemi ay nebiliyşm herkes diyor bulantım var bende YÖK diye evham ettim sizin ben kdarlıkCnm benimde yoktu bende tedirgin oluyodum ama drum herkeste aynı etki olmaz şanslısınız dedi keyfini çıkar cnm
Benımde mesela sabahları olur oda hergun degıl kızımda da oyleydı bazen bulantı olur kusmazdım bazende hc bısey yokken kusardım ama a gır gecenlere gore benımde az belki senın bulantıların yenı başlayacaktır ben mesela ılk defa dun kustum bulantım bıraz vardı ama öle yani dedgm gbı kesınlıkle kıyas yapma bu bunye meselesı kımı bunyeye gebelık hormonlarının artısı agır gelıor kımıde çok etkılenmıor tabı insan tvde faln olsun heöın kusan öğüren birini gordgu için hamıellıkle onu bagdastrıorz bende derdım dızılerde adetlerı gecsın hemen tuvalete kusmaya bızde hiç bişe yok derdımÖylemi ay nebiliyşm herkes diyor bulantım var bende YÖK diye evham ettim sizin ben kdarlık
Ultrasonda baktıAyy cnm yaa geçmiş olsun dikkat et cnm yat dinlen cnm benimde lekelenmem oldu çok panikledim allahım korusun cnm acilde alttanmi baktilar
ne güzel yazmıssın benim için zamanını ayırıp uzunca çok teşekkür ederim bu üçüncü hamile kalmışım digerleri düşükle sonuçlandı ister istemez evhamım ondanBenımde mesela sabahları olur oda hergun degıl kızımda da oyleydı bazen bulantı olur kusmazdım bazende hc bısey yokken kusardım ama a gır gecenlere gore benımde az belki senın bulantıların yenı başlayacaktır ben mesela ılk defa dun kustum bulantım bıraz vardı ama öle yani dedgm gbı kesınlıkle kıyas yapma bu bunye meselesı kımı bunyeye gebelık hormonlarının artısı agır gelıor kımıde çok etkılenmıor tabı insan tvde faln olsun heöın kusan öğüren birini gordgu için hamıellıkle onu bagdastrıorz bende derdım dızılerde adetlerı gecsın hemen tuvalete kusmaya bızde hiç bişe yok derdımDurum bu yanı önemli olan bebegının saglıgı gerisi boş eglen coşş
hamılelıgn tadını cıkar yat dınlen istedgını ye istdgnı yap ilk gebelgn sanırım bugunlerını çook arasın bak ben kızım yokken hamıleyken anca yatrdım şimdi nerdeee kucak istıo sureklı ortalgı dagıtıo yemek yemıo sinir hastası ettı benı ona sınırlenıorum karnıma sancılar grıo
Anlıyorum canm bnfe 1.dusukten sonra oyleydım zor tabıkı kolay degıl inş guzel sonclar alr bebişini kucgına alrsın dınlen bol bol o zamanne güzel yazmıssın benim için zamanını ayırıp uzunca çok teşekkür ederim bu üçüncü hamile kalmışım digerleri düşükle sonuçlandı ister istemez evhamım ondan
Bebek geri kaçmasın diye karnınıza bastırıyorlarSanmıyorum. Benim ilk doğumunda hem kesi hem de bastırma oldu maalesef.Bastirma olayi yeterince ikinamayinca oluyor anladıgim kadarıyla
Gecen hafta carsamba duydum yani 5+3 teKalp atışlarını duydunmu bebeğinin haftaya gidicem bende 6+1 de olacağım dr duyarız dedi sen ne zaman duydun
5+3 te gittim canim kalp atisini duydum ama doktorun cihazinda degil radyolojide daha gelismis bi cihazda duydum.Doktorum biraz evhamli hemen duyalim istediCanim sen kalp atisi icin ne zaman dr gitmistin
Bacim herkeste bulanti olacak diye bisey yok.Biraz bunyeyle alakali birazda beta hcg nin artisiyla.Kiminda az artiyor ama saglikli bebegi bulanti olmuyor kiminde hcg cok artiyor bulanti cok oluyor.Öylemi ay nebiliyşm herkes diyor bulantım var bende YÖK diye evham ettim sizin ben kdarlık

Benimde 7 canm hiç evham yapma keyfine bak cnmÖylemi ay nebiliyşm herkes diyor bulantım var bende YÖK diye evham ettim sizin ben kdarlık
Bende duyarım inşallah 6+1 de sonra memlekete gidicez aynı gün bayram sonuna kadar gidemem bi daha dr aGecen hafta carsamba duydum yani 5+3 te
5+3 te gittim canim kalp atisini duydum ama doktorun cihazinda degil radyolojide daha gelismis bi cihazda duydum.Doktorum biraz evhamli hemen duyalim istedi
Bacim herkeste bulanti olacak diye bisey yok.Biraz bunyeyle alakali birazda beta hcg nin artisiyla.Kiminda az artiyor ama saglikli bebegi bulanti olmuyor kiminde hcg cok artiyor bulanti cok oluyor.
Benim oglumda hic bulantim yoktu kizimda cok az oldu gunluk hayatimi etkilemedi ama bu sipabeni bitirdi simdiden
hele bi dogsun iyi bi dayak yiyecek ele avuca gelince
O yuzden bulantiyi kafaya takma hatta suan seni kiskandim keske benim bulantim olmasa.20 gun oncesine kadar it ayagi yemis gibi gezerdim ama simdi evden cikmayi birak ayaga kalkacak mecalim yok![]()
Günaydın kızlar sabah uyanınca büyük bir şokla uyandım wcya gittim bildiğin adet olmuşum gibi kanamam vardıambulans çağırıp hemen acile gittik dedim gitti bebeğim nasıl şokum elim ayağım kesildi..ultrasonda baktı her şey normal dedi bebeğin sapasağlam duruyor. Jinekolojik muayene etti kanamaya baktı bu düşük kanaması değil dedi. Hafif oynamış yerinden ondan olmuştur dedi. Allahım ya ne zor bir sabahtı benim için kendime gelemiyorum kanama kesildi şimdi niye böyle oluyor vücudum benimle oyun oynuyor sanki çok korktum
![]()