Benim oglum acsa bir memeyi 10dk da bitiriyor. Bu arada sütü cok olan bir anne degilim maalesef. Ama cok ac degilse de nerdeyse 1 saat emzik gibi emiyor.
Merhaba arkadaşlar moralim çok bozuk bebeğimde kasık fıtığı var üroloğa gittik 2 yaşında ameliyat diyor. Ama internette araştırınca geç kalınmadan hemen ameliyat edilmeli hayati risk taşıdığından söz ediyor. Doktorumuz neden ciddiye almadı anlamadım bu durum hakkında bilgisi olan var mı acaba
Sanırım Fitil kullandığımız için her pırt edişinde ağlıyor ve tabiki gaz kaka cikarma problemimiz devam ediyor.
Şimdi daha rahat uykuya dalıyoruz.
Narkoz dolayısıyla herhalde kesik kesik cikartiyoruz.
Ya benim artik sutum yetiyor yada istah azaldi. Mama verme sayimiz azaldi. Daha onu tespit edemedim. Kilosundan öğrenirim artik
Kızlar lohusalık bitti.. ilişki başlayabilir artık ama tedirginim hâlâ, ben kazara hamile kalmıştım ya yine olursa hele bebek büyümeden çok endişeliyim , süt korur mu ne kadar korur oy oyyy
Kızlar lohusalık bitti.. ilişki başlayabilir artık ama tedirginim hâlâ, ben kazara hamile kalmıştım ya yine olursa hele bebek büyümeden çok endişeliyim , süt korur mu ne kadar korur oy oyyy
Insallah canim, bebek arabasında durmuyor hic. Kanguru da bazen duruyor bazen onda da durmuyor. Insallah güzelce atlatırız. Havalar ısındı dışarı çıkıp dolaşayım da istiyorum daha çıkamadım. Uzun yola gidip yaklaşık 24 saat geçirecek olmak nasil olacak bilmiyorum.
Aynen 47 gunluk olduk. Daha adet olmadim. Diger 2 cocugumda 40 gun adet oluo dongum baslamisti. Sut korur mu bilemiyorum. O yuzden esim korunuyor. Baska caremiz yok
Slm kızlar bizde doktordan geldik kasık fıtığımız var ameliyat olacak bu hafta inşllh hayırlısıyla atlatırız 4500 olmuş kilosu şükür iyi gibi dua edin miniğime