• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

O biraz zor olur bizim için:) birimi koyar diğerini alırız kafada huniyle evde dolaşırız. Ama kızımla Doğumdan hemen sonra bir fotomuz yok böyle süslü tacım falan yok. Öyle içimde kaldı ki. Kızım sağlıklı mı diye düşünmekten acaba drların söylediği doğru çıkacak mı diye korkmaktan foto çekilmek bile aklıma gelmedi. Şimdi 2 de yapsam haksızlık olur değil mi?
İçinde ne kaldıysa yap, haksızlık ne demek. Evlatların için herşeyin en güzelini yapar anneler, senin şartların o an öyle gelişti. Her hamilelik bir değil ki.

Kesi atılmadan doğurmak isterdim ben de ne güzel. Kesi sonrası dikişler otururken zorluyor bi süre. Epidural normal doğumda ağrı hissedilmediği için düzgün ıkınma olmuyor ve kontrolsüz yırtılma ihtimali yüksek. Ondan da direkt kesi atmış olabilirler. Gerçi doktordan doktora değişebiliyor bu. İlk kez doğum yapacaklar hiç endişelenecek bişey yok her kadının yaşaması gereken zor ama sonu çok güzel bi deneyim. Epidural normal doğumu tavsiye ederim bu arada. 5 cm açıklığa kadar sancı çekip sonrasında epidural ile uyuşturuluyorsunuz ağrı anında yok oluyo ben çok memnun kaldım. İğneden 1 saat sonra 10 cm oldu doğuma alıyoruz dediklerinde ben az daha uyuyacaktım o derece rahatlamıştım :halay:koşullar uygun olursa yine aynı şekilde doğurmak isterim.

Ben bu Doğumda onu denemek istiyorum. Burda özel hastanelerde bu uygun bir fiyatla Ankara’da özel hastaneler çok pahalıydı. Bir de GATA’da yapıyorlardı ama açılmam 7 C.M. ulaşmıştı anestezistler geldiğinde o yüzden yapmayız dediler :(

Ya kızlar ben hala ne dr a gittim ne kan testi yaptırdım. Acaba hata mı ettim diye düşünüyorum. Ama bi kere gideyim bir kez sıkıntı çekeyim istiyorum. Kaan karıştı şimdi
Canm bende git bi baktir kan falan alıp bakarlar tsh falan

Babanne donuyla taci taksam ne olacagdi :KK70: al benden de o kadar, telefondan bi kac fotograf o kadar. :) simdi ilk gebelikler var alinmasin kimse bana biraz gosteris gibi geliyo be, ama ozenenleri de anlayisla karsiliyorum tabi :) tamamen kisisel fikirdir, ustume saldirmayiniz :KK70: :KK70:
Ayyy hiç hatrlatmayın onu ya bende ılk gunun fotosu bıle yok çekindik ama eşim fotoları almadan şak telefna format at sat olacak şey mi ya oy oy hala içimde dert

2,5 yasinda. Omrumde bir gun oldu bir gun! Bu kis daha, istanbulun beklenen nadir karli sabahi, baktim saat 8 inanamadim uyuduguna, gittim optum uyandirdim, kizim kalk gunaydin. Daha da allah nasip etmez sanirsam :KK70:
Valla bebeğim uyanmasın diye zor tuttum kendimi :D bize rahat batar artık . Onlar uslu dursa yine evhamlanırız :D ben şimdide hiç uyuyamıyorum sabaha kadar emmek istiyor bu ara. Biraz uyanmasa saat başı kalkınıyorum bir sorunmu var diye :D biz iflah olmayız artık :D

Valla bebeğim uyanmasın diye zor tuttum kendimi :KK70: bize rahat batar artık . Onlar uslu dursa yine evhamlanırız :KK70: ben şimdide hiç uyuyamıyorum sabaha kadar emmek istiyor bu ara. Biraz uyanmasa saat başı kalkınıyorum bir sorunmu var diye :KK70: biz iflah olmayız artık :KK70:
Ne kadarlık bebeğin ?

Valla bebeğim uyanmasın diye zor tuttum kendimi :KK70: bize rahat batar artık . Onlar uslu dursa yine evhamlanırız :KK70: ben şimdide hiç uyuyamıyorum sabaha kadar emmek istiyor bu ara. Biraz uyanmasa saat başı kalkınıyorum bir sorunmu var diye :KK70: biz iflah olmayız artık :KK70:
Aaa kucuk bebek.. emme isini napican?

Ankara’da Doğum yaptım kimsem YÖK gelen YÖK giden YÖK közümün çikolatalarının bile hepsini kendim yedim. O malum tatlı krizlerimde..

Ben bu Doğumda onu denemek istiyorum. Burda özel hastanelerde bu uygun bir fiyatla Ankara’da özel hastaneler çok pahalıydı. Bir de GATA’da yapıyorlardı ama açılmam 7 C.M. ulaşmıştı anestezistler geldiğinde o yüzden yapmayız dediler :KK43:
Tavsiye ederim. Tabi koşullar uygun gelişirse yapılıyor epidural 5 cmken vuruluyor. 2.5 yıl önce özel hastanede 850 tl idi normal doğum ya da sezeryan. Epidural olursa iğne ücreti 150 liraydı. 1000 lira ödemiştik toplamda ve tek kişilik odaydı eşimle annem yanımdaydı çok rahattım. Şimdi başka bi yerde oturuyoruz yoksa aynı doktor aynı hastaneye devam ederdim

Tavsiye ederim. Tabi koşullar uygun gelişirse yapılıyor epidural 5 cmken vuruluyor. 2.5 yıl önce özel hastanede 850 tl idi normal doğum ya da sezeryan. Epidural olursa iğne ücreti 150 liraydı. 1000 lira ödemiştik toplamda ve tek kişilik odaydı eşimle annem yanımdaydı çok rahattım. Şimdi başka bi yerde oturuyoruz yoksa aynı doktor aynı hastaneye devam ederdim
Ankara’da hastaneler 5000 den başlıyordu azıcık iyisi olaun dersen 10000 falan çok iyileri 18000 falan. Burda 1850civarı

Back
X