• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Malesef canim aliyorum bende. Halilari temizlemeye verim diyorum Dayanamiyorum Esim koku yok diyo bense olur olmaz kokular aliyorum. :110:
Günaydın, Bende sizin gibiyim. Hele dışardan eve girdiğim anda o kokuyu duyar duymaz kusmaya başlıyorum. Bende mutfaktaki ve girişteki halıları kaldırmayı düşünüyorum bir süre. Halıdan geldiğine de pek emin değilim ama belki bir nebze rahatlatır. Yoksa çok zor geçiriyorum bu dönemi :(

kimilerinin bulantısı 9.haftada bıçak gibi kesilmiş canım. inş seninkide gider. en çok bulantıyı sen çektin.
Öyle kesilmedi ama yine de en azından afedersin kusmadım bi kaç gündür.
Şükürler olsun.
Bir daha pik yapmazsa inşallah yavaş yavaş geçsin :)

Mrb kizlar bir sorum olucakti ben her sekiz saatte 200 ml progestoran fitil kullaniyorum gunluk 600 ml oluyor. Sizin doktorlar kac haftaya kadar progestoran kullanmaniz gerektigini soyluyor. Benim doktorum kalbi attigini gorelim hersey yolundaysa birakabilirsin dedi yani haftaya randevum var ozaman sanirim 9 haftalik falan oluyo tabii olcumde ne cikar bilmiyorumda
Bana 12. Haftaya kadar kullan dediler canım

Öyle kesilmedi ama yine de en azından afedersin kusmadım bi kaç gündür.
Şükürler olsun.
Bir daha pik yapmazsa inşallah yavaş yavaş geçsin :)

Hadi insaallah geciyodur. Bense daha kotuyum. Dun ne yediysem cikardim aksama kadar. Sabah da gune tuvalette basladim ne guzel. Cok bunaldim cok biktim artik. Dayanamiyorum :kızgın:

Hadi insaallah geciyodur. Bense daha kotuyum. Dun ne yediysem cikardim aksama kadar. Sabah da gune tuvalette basladim ne guzel. Cok bunaldim cok biktim artik. Dayanamiyorum :kızgın:
Zaten aynı derdi çekenler birbirini daha iyi anlıyor canım.
Çok iyi anlıyorum seni.
Annemin gelmesiyle biraz düzelmiştim.
İki üç gündür yine öğleden sonraları bişi yiyemiyorum ama kusmadım da şükür.
İnşallah sen de kısa sürede atlatırsın canım.
Ebn artık dayanamadıkça serum taktırmayı düşünüyordum en son geçen hafta da taktırmıştım ne yapim.

Gunaydin kizlar. Benim cok erken baslamadi tabi daha bulantilar, o olumcul bulantilar :KK17: meptamid falan vermisti ilkinde fayda etmiyor, bu kez yine dayanilmaz olursa bulanti kusma, bulanti bilekligi almak var aklimda. Deneyen var mi? Ise yariyor mu? Adam da burnuma kokmaya basladi bu sabah itibari ile :63:

Gunaydin kizlar. Benim cok erken baslamadi tabi daha bulantilar, o olumcul bulantilar :KK17: meptamid falan vermisti ilkinde fayda etmiyor, bu kez yine dayanilmaz olursa bulanti kusma, bulanti bilekligi almak var aklimda. Deneyen var mi? Ise yariyor mu? Adam da burnuma kokmaya basladi bu sabah itibari ile :63:
Ben duydum da canım yorumlar pek iç açıcı değil diye almadım ama arkadaş instadan göndermiş bi bileklik yakında watsons larda olacakmış .
Olmazsa ondan alıp denicem pahalı bişi değil.
Senin de bu aralar eğer olacaksa başlar canım benim de 6. haftada başlamıştı.
Umarım çok rahat geçirirsin gebeliğini.

Merhaba arkadaşlar. Bende bulantı düşük derecede 1 hafta kadar oldu, hiç kusmadım. Hatta neden bulanmıyor diye düşündüğüm zamanlar oldu. Buradaki yazışmalardan yola çıkarak kendimi rahatlatmaya çalıştım. Daha bulanmaz derken dün akşam yine bulandı ama şimdi iyiyim. Benim gibi gel-git bulantısı olan var mı?

Benim siddetli agrilarim vardi agrilar aniden bicak gibi kesildi ve pesine bulantim baslamisti.O da dayanilacak gibi degildi ama 2 gundur iyiyim biraz da olsa biseyler yiyebiliyorum en azindan.Yiyemeyince tansiyonumda dusuyordu.
En buyuk destekcim esim ve cok anlayisli cocuklarim halimden anladilar saolsunlar
Bugunden sonra artik daha iyi olmam lazim cunku bayrama kadar esimin izni yok.En azindan yardim ediyordu esim yemek yapamasada kuruyo topluyo cocuklarla ilgileniyo bi isin ucundan tutuyodu.
Koku meselesi bende de var malesef bende koltuklara takmis vaziyetteyim.Koltuklar kokuyo diyorum.Bugun yikattircam bakalim hala koku gelicek mi

Merhaba arkadaşlar. Bende bulantı düşük derecede 1 hafta kadar oldu, hiç kusmadım. Hatta neden bulanmıyor diye düşündüğüm zamanlar oldu. Buradaki yazışmalardan yola çıkarak kendimi rahatlatmaya çalıştım. Daha bulanmaz derken dün akşam yine bulandı ama şimdi iyiyim. Benim gibi gel-git bulantısı olan var mı?
Benim öyle canım birkac defa bulandı bir kere cıkardim

Back
X