- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malesef canim aliyorum bende. Halilari temizlemeye verim diyorum Dayanamiyorum Esim koku yok diyo bense olur olmaz kokular aliyorum.Kızlar sizde evinizden olmayan kokular duyuyor musun, bir kokular duyuyorum bugün ama ne olduğunu neyin koktuğunu çözemiyorum kafayı yicem![]()
Günaydın, Bende sizin gibiyim. Hele dışardan eve girdiğim anda o kokuyu duyar duymaz kusmaya başlıyorum. Bende mutfaktaki ve girişteki halıları kaldırmayı düşünüyorum bir süre. Halıdan geldiğine de pek emin değilim ama belki bir nebze rahatlatır. Yoksa çok zor geçiriyorum bu dönemiMalesef canim aliyorum bende. Halilari temizlemeye verim diyorum Dayanamiyorum Esim koku yok diyo bense olur olmaz kokular aliyorum.![]()
16 aylık kızım var onunla pek ilgilenemiyorumHalsiz güçsüz mide bulantılı bir sabahtan Günaydın kızlar...
Hemde nasil..Kızlar sizde evinizden olmayan kokular duyuyor musun, bir kokular duyuyorum bugün ama ne olduğunu neyin koktuğunu çözemiyorum kafayı yicem![]()
Ben girdim doktorumada danistim havuza girme denize gir dedi.usunmemen lazim dedi.Kızlar denize girmenin bir sakıncası yok dimi bu hafta tatile çıkacağız da bir sorayım dedim yine de
Öyle kesilmedi ama yine de en azından afedersin kusmadım bi kaç gündür.kimilerinin bulantısı 9.haftada bıçak gibi kesilmiş canım. inş seninkide gider. en çok bulantıyı sen çektin.
amin canımm cok tesekkur ederim :)Gözün aydın. Hayırlı olsun.
Bana 12. Haftaya kadar kullan dediler canımMrb kizlar bir sorum olucakti ben her sekiz saatte 200 ml progestoran fitil kullaniyorum gunluk 600 ml oluyor. Sizin doktorlar kac haftaya kadar progestoran kullanmaniz gerektigini soyluyor. Benim doktorum kalbi attigini gorelim hersey yolundaysa birakabilirsin dedi yani haftaya randevum var ozaman sanirim 9 haftalik falan oluyo tabii olcumde ne cikar bilmiyorumda
Öyle kesilmedi ama yine de en azından afedersin kusmadım bi kaç gündür.
Şükürler olsun.
Bir daha pik yapmazsa inşallah yavaş yavaş geçsin :)

Zaten aynı derdi çekenler birbirini daha iyi anlıyor canım.Hadi insaallah geciyodur. Bense daha kotuyum. Dun ne yediysem cikardim aksama kadar. Sabah da gune tuvalette basladim ne guzel. Cok bunaldim cok biktim artik. Dayanamiyorum![]()
Ben duydum da canım yorumlar pek iç açıcı değil diye almadım ama arkadaş instadan göndermiş bi bileklik yakında watsons larda olacakmış .Gunaydin kizlar. Benim cok erken baslamadi tabi daha bulantilar, o olumcul bulantilarmeptamid falan vermisti ilkinde fayda etmiyor, bu kez yine dayanilmaz olursa bulanti kusma, bulanti bilekligi almak var aklimda. Deneyen var mi? Ise yariyor mu? Adam da burnuma kokmaya basladi bu sabah itibari ile
![]()
Benim öyle canım birkac defa bulandı bir kere cıkardimMerhaba arkadaşlar. Bende bulantı düşük derecede 1 hafta kadar oldu, hiç kusmadım. Hatta neden bulanmıyor diye düşündüğüm zamanlar oldu. Buradaki yazışmalardan yola çıkarak kendimi rahatlatmaya çalıştım. Daha bulanmaz derken dün akşam yine bulandı ama şimdi iyiyim. Benim gibi gel-git bulantısı olan var mı?