• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben duydum da canım yorumlar pek iç açıcı değil diye almadım ama arkadaş instadan göndermiş bi bileklik yakında watsons larda olacakmış .
Olmazsa ondan alıp denicem pahalı bişi değil.
Senin de bu aralar eğer olacaksa başlar canım benim de 6. haftada başlamıştı.
Umarım çok rahat geçirirsin gebeliğini.
Evet bende o markaninkini duydum, kiziminda trafikte bulantisi cok oluyo, her seferinde kusuyo onun icin dusunuyodum bende hamile olunca aklima geldi yeniden. Ilkinde 8. Haftadan 38. Haftaya dogurana kadar bulaninca kusunca tedirginim hangi sabah safra kusarak baslicam acaba diye dusunuyorum. Bi denemekte fayda var :KK51:

Evet bende o markaninkini duydum, kiziminda trafikte bulantisi cok oluyo, her seferinde kusuyo onun icin dusunuyodum bende hamile olunca aklima geldi yeniden. Ilkinde 8. Haftadan 38. Haftaya dogurana kadar bulaninca kusunca tedirginim hangi sabah safra kusarak baslicam acaba diye dusunuyorum. Bi denemekte fayda var :KK51:
Oy canım senin önceki de baya uzun sürmüş.
Benim ilkinde 20. den sonra geçmişti bunda da o yüzden diyorum yine o kadar sürmese diye.
Allah yardımcımız olsun inşallah hiç başlamaz ya da hemencecik biter.

Arkadaşlar sizin göbeğiniz çıktı mı? Ben 75 kiloyla başladım diye mi acaba göbek çıktı. Ya da o bebek değil bildiğin göbek :-)
Yaaa..
Benim bu gebeliğimde çok tuhaf.
4 kilo vermiş halim hala çook az da olsa veriyorum ama göbeğim büyüyor.
Hiçbişi anlamadım ne iş :)
Bebeklerim mi yer kaplıyor bu kadar anlamadım ki :)

Bendede hafif çıktı gibi :)

Yaaa..
Benim bu gebeliğimde çok tuhaf.
4 kilo vermiş halim hala çook az da olsa veriyorum ama göbeğim büyüyor.
Hiçbişi anlamadım ne iş :)
Bebeklerim mi yer kaplıyor bu kadar anlamadım ki :)
Benim bütün alt kıyafetlerim sıkıyor zaten giyemiyorum. Tüp bebek olunca çoğunlukla uzanmakla geçti belki onunda etkisi vardır, 2 kilo almış görünüyorum :KK12:Dün hamile iç çamaşırı aldım. Ne rahatmış ya. Normaller çok sıkıyordu.

Benim bütün alt kıyafetlerim sıkıyor zaten giyemiyorum. Tüp bebek olunca çoğunlukla uzanmakla geçti belki onunda etkisi vardır, 2 kilo almış görünüyorum :KK12:Dün hamile iç çamaşırı aldım. Ne rahatmış ya. Normaller çok sıkıyordu.
Ben de neredeyse iki haftadır son zamanlardaki pantolonlarımı giyemiyorum taa eskilerini çıkardım biraz düşük bel ki sıkmasın diye.
Şaka gibi daha 3 aylık bile olmadım ama bildiğin önceki gebeliğimin 4-4,5 ayı gibi karnım :)

Ben de neredeyse iki haftadır son zamanlardaki pantolonlarımı giyemiyorum taa eskilerini çıkardım biraz düşük bel ki sıkmasın diye.
Şaka gibi daha 3 aylık bile olmadım ama bildiğin önceki gebeliğimin 4-4,5 ayı gibi karnım :)
İkizlerde öyle oluyor diye duymuştum canım. Erken çıkarmış göbüş. :-)

benımkıde tüp bebek ilaçlarda çok şişirdi ben geçen hafta 2 kılo vermişim bulantıdan şu an çok şükür az da olsa bırşeyler yıyebılıyorum

Maşallah de maşallah.
Olmasın da zaten.
Güzel geçir bu güzel günlerini.
:)

Amin canım insallah bu gunlerimizi cok guzel geciririz :) masallah :D tesekkur ederim.
Benimde bulantım yok ama 2 kilo almışım:KK70:senin ki daha güzelmiş canım maşallah. Belki önceden ödem falan vardı o indi:KK39:

olabilir canım cunku 2 gunde bir bir saat yuruyorum hic hareketsizlikten buna baslayınca belki o etkiledi :))

benımkıde tüp bebek ilaçlarda çok şişirdi ben geçen hafta 2 kılo vermişim bulantıdan şu an çok şükür az da olsa bırşeyler yıyebılıyorum
Bende kesinlikle ilaçların şişirdiğini düşünüyorum. Tabi rahat hareket etmeme de çok etki etmiştir. Ben hala estrofem, crinone jel, folik asit, vitamin hapı ve damla d vitamini kullanıyorum:işsiz: 12. Haftaya kadar da kullanacağım. Sağlık olsun da ne yapalım artık kullanacağız.

Back
X