Yedik vallahi, çeşit çeşit yapmış.Saolun kizlar yapacak bisey yok suan icin dua etmekten baska.Toplamam lazim kendimi
Bizim postaci gene yok
geronimo_s giz yedin mi kaynananin yemeklerini nasil iyi yapmismi tadi tuzu nasildi
![]()

Bu arada kızım çok problemli şu sıralar. Okulda da sıkıntı çıkarıyor, sabahları yanımdan ayrılmak istemiyor. Ağlıyor. Anaokulundaki 2. yılı. Yeterince oynayamıyorum çocukla.Okulun psikologu gördü yine geçen hafta. Benimle de konuşacak psikolog bakalım. Kızım aşırı yemek seçiyor, küçüklüğünden beri böyle. Gİtgide daha kötü oldu. Demişimdir size mutlaka. Neredeyse sadece kahvaltılıklarla ve meyveyle yaşıyor. Arada omlet krep olarak yumurta yer. Süt içiyor. Benim yaptığım kurabiyelerden yiyor. (Kurabiyenin ununda kurufasülye unu nohut unu falan koyuyorum az miktarda en azından besinlerini oradan alsın). Kayınvalidemin yaptığı patates kızartmasını bile yemiyor bazen, kıtır kıtır olmamışsa. Makarna, patetes kızartması, tarhana çorbası pişen nadir yediği yemeklerden. Onları bile yemiyor bazen. Et olarak da sıkıntılı. Ayda 3-4 kez ancak yer, o da hamburger olarak. Balığı 1bucuk yıldır yemiyor. Tavuk da 2 yıldır yemiyor.Sulu yemek kesinlikle yemiyor. Psikologlara falan gittik, ne yaparsanız yapın, istediğiniz tehtidi yapın, güzellikle anlatın, ödüller verin, ceza verin, aç bırakın, ama bu çocuk 8 yaşına kadar yemek yemeyecek. Sevdiği sağlıklı şeylerle devam edin. Bazı geceler uykularım kaçsa da yapacak bir şey yok. Bu arada boyu (90 persantil) yaşıtlarının en üstünde kilosu (75 persantil) da boyuna göre biraz az olmakla birlikte ortalamanın üstünde. Nasıl büyüyor anlamıyoruz

Tek sıkıntımız bu yemekti, başka bir şey yok gibiydi. Kardeşini öğrendiğinden beri çok daha hassas, kırılgan ve alıngan bir çocuk oldu yavrum. Beni çok zorluyor. Umarım kolaylıkla atlatırız.

Son düzenleme: