2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kasım ayı bitti ZAten öyle düşün
1 ay kaldı Allah ın izniyle ocak ayına
Odayı annen alacaksa çok rahat edersin
Sende kıyafetlerini alırsın
Güzel bir liste yaparsın
Hem kendine hemde Elis kuzuma
Kolayca alırsın o zaman
Zaten internetten alıyoruz baksana herşeyi
Yattığın yerde bakıp bakıp alacaksın
Öyle düşün
1 hafta da tamamlarsın çoğu eksiklerini
Annecinle eşin inat etti ocak ocak diye
Yoksa aralıkta başlasan hemde sana zaman geçer
Bide ocakta hep zamlanıyor herşey
Kaç kez dedim onlara indirim var diye de dinleyen kim
Amaaan neyse artık
Sen tamamladın dimi çoğu şeyi
Ne kaldı almadığın

Kızlar bugun doktora gittim doktor amniyon sıvısı fazla dedi benım de hep tansiyonum dusuyo bide tatlı cok yıorım seker olabilir dedi o yuzfen yarin seker yuklemesi yaptiricam
geçmiş olsun bebeğin gelişimi için çok önde filan dedimi sanırım şekerde bebekte ileride oluyor

Benim de ikinci ama hep heyecan var. Ailemize yeni bir bireyin katılması fikri bile güzel. Annem dün dedi ki seneye bu zamanlar iyice büyümüş olur, emeklemeye falan başlar. O hallerini hayal edince çok heyecanlanıyorum. Dün kızım dedi ki anne benim beyaz battaniyemin üzerindeki pembe kurdaleleri çıkaralım örümcek adam yapıştıralım, bence kardeşim sever :KK200::KK200::KK200: düşünceli kızım benim. 2 kardeşin ilişkisi de beni çok heyecanlandırıyor. 4body1soul 4body1soul seni hiç düşünemiyorum. Daha da güzeldir eminim. Dünkü yatak kavgası çok şirindi.:KK19:
canım gerçekten bunları düşünmek hayal etmek bile o kadar güzel ki ...ben başta biraz bebeğimi üzdüm Allah affetsin kız istediğim için doktor erkek deyince gözlerim doldu eşim de bana gücendi ama elimde değildi ...şimdi kızıyorum kendime sağlıklı olsunlar da ne fark eder ki..hepimiz evlatlarimizla güzel huzurlu günler görelim inşallah..heyecanla bekliyorum kuzumu..kızına da maaşallah canım benim ya ne güzel düşünmüş de söylemiş ❤

Varya banada yakın ama beni oraya götürecek kimseyi bulamam
Orası normalde oulet olan bir avm
Acaba e Bebek te öyle uygun olacak mı
Aslında emzik biberon gibi eksikleri mi o kampanya ile tamamlasam ne güzel olurdu
D dry75 koş koş kampanya var :)
Ben en gec cumartesiye giderim insallah evin onunden optimumun onune kdr giden iett var :dondurma:

Ay canim dikkat et evde olunca c vitamini tuket hasta olmasanda.
Iyi beslen koru kendini sapkada tak
Bere eldivenle çıktım bugün zaten canım. Ben nasıl çalışacağım bilmiyorum şimdiden kendimi taşıyamıyorum ayaklarım ağrıyor. Ki karnım da o kadar çıkmadı. Bundan sonra hızlı büyür ne yapacağım bakalım :110:

Back
X