2019 MART Ayında Tüp bebek tedavisine başlıcaklar heyecanımızı hep birlikte paylaşalım

Herkese merhaba;

5 kere normal yolla gebelik yaşadım fakat 1 i boş diğer 4ü kimyasal gebelik olarak düşükle sonuçlandı doktorlar sebep olarak hiç birşey söylemediler rahim filmleri genetik test vs hepsini yaptırdım.Şimdi tüp bebek tedavisine başladım 3 gün önce yumurtalarım toplandı 7 yumurta 5 i döllendi şimdi 3. gündeyim.Her gün arayıp bilgi veriyorlar.Doktor 5. gün de transfer yapacağız dedi fakat tek embriyo transferi öneriyormuş bu tüm hastaları için aynı. 2 embriyo önermiyor yaşım da 35 altı olduğu için kanunen de 2 koyulamaz dedi.Fakat benim kafamda soru işaretleri var 2 tane koyulduğunda biri tutunmazsa diğeri tutunabilir diye düşünüyorum ama çok kararsızım sizde nasıl oldu burada hamilelik haberlerini alanları görüyorum darısı bekleyen herkese olsun inşallah sizde nasıl oldu kaç embriyo transfer edildi ve kaçı tutundu yazarsanız çok sevinirim kafam çok karışık.
Benim doktorumda aynı konuda diretiyo bi dahaki ay inşallah transfer olucak 2 istiyorum dememe rağmen yaşın genç gerek yok diyo. Ablam 27 yaşında tüp bebek yaptırdı 2 kere ikisindede 2 tane koyuldu ama sadece bi tanesini kucağına alabildi 4 embriyodan sadece biri tutundu o yüzden ısrarcıyım ama nuh diyo peygamber demiyo 😒

9 embriyodan bugün 6 tane kalmış 5. Güne kadar dondurulacak kalır inşallah kızlar :dua:
Kalır kalır hiç sıkılma sen içini ferah tut, benden çok daha iyi durumdasın bak benim bu ay negatif olursa sonucum mesela önümüzdeki aya embriyo yok o yüzden tekrar baştan başlamam gerekicek maddi manevi. Bol bol dua et kalbini ferah tut arkadaşım. Bu arada ablan nasıl oldu biraz toparlayabildi mi kendini

Canim yaptim bende silik cikti. Ama doktoruma attim. Persembe kan testine git ama hamilesin dedi. 10.günde silik cikmis. 3.gün embriyosuydu dedi. Test günün persembeydi normalde daha önceden belli etmis. Hadi hayirli olsun dedi. Bilmiyorum suan soktayim inanamadim. Persembe gunu kan testinden once sanirim inanamiycam.
Hayırlısı olsun Allah sağ salim kucağınızada almayı nasip etsin inşallah

Yaa cook sevindim :)) Kan testinde de yüksek cıkacak bence!!

Ben de aynı moddayım. Hemsireyle konustuk o da pozitif dedi. Ama kahverengi bazende acık kırmızı gibi kanama geliyor hala ben de ara ara. O yuzden cok umutlanamıyorum ya reglim başlarsa diye. Hemsire normal artarsa haberimiz olsun dedi. Ama gene de ben delirmiş gibiyim sanki, aklıma hep olumsuz şeyler geliyor.
Yaa😩 kanaman mi var . Allah Allah neden oluyormus ki acaba. Bende hicbirsey yok canim gögüs ucu hassasiyeti disinda. Onlarda bir garip gorunuyorlar😂 bilemedim walla. Insalah persembe gunu test sonucum cok iyi cikar😁 inşallah senin test sonucunda yükselmistir. Inşallah olumlu haberler aliriz. Ama birsey soyliyeyim mi sana formlardada okudum. Doktorumda soylemisti en ufak bir kanaman birseyin olsun bize haber wer dedi. Formlardada yaziyor ki ekstra igne mi ne veriyorlarmis sanirim. Oyle okumustum bir onu arastirir misin

Ya kanama mı, akıntı mı anlamadım. Durdu şimdi. Kahverengiydi ama arada kırmızıda gördüm. Hemşire artarsa haber verin dedi. Artmadı. Karnım bayag regl agrısı gibi agrıyor cook.

Ama kan testi verdim moralim bozulunca 53' e çıkmış. Hala şu akıntı tam durdu demeden rahat nefes alamıcam galiba ama :(

Yaa😩 kanaman mi var . Allah Allah neden oluyormus ki acaba. Bende hicbirsey yok canim gögüs ucu hassasiyeti disinda. Onlarda bir garip gorunuyorlar😂 bilemedim walla. Insalah persembe gunu test sonucum cok iyi cikar😁 inşallah senin test sonucunda yükselmistir. Inşallah olumlu haberler aliriz. Ama birsey soyliyeyim mi sana formlardada okudum. Doktorumda soylemisti en ufak bir kanaman birseyin olsun bize haber wer dedi. Formlardada yaziyor ki ekstra igne mi ne veriyorlarmis sanirim. Oyle okumustum bir onu arastirir misin
Ya kanama mı, akıntı mı anlamadım. Durdu şimdi. Kahverengiydi ama arada kırmızıda gördüm. Hemşire artarsa haber verin dedi. Artmadı. Karnım bayag regl agrısı gibi agrıyor cook.

Ama kan testi verdim moralim bozulunca 53' e çıkmış. Hala şu akıntı tam durdu demeden rahat nefes alamıcam galiba ama :KK43:

Ama kan testi verdim moralim bozulunca 53' e çıkmış. Hala şu akıntı tam durdu demeden rahat nefes alamıcam galiba ama :KK43:
Offf arkadaşım inşallah birşey olmaz ya. Hayirli haberler verirsin insallah. Gecen gun 30 du bugun 53 olmus nerdeyse ikiye katliyor. Hadi insallah birakmaz seni minik poncikte tutunur kalir.

Offf arkadaşım inşallah birşey olmaz ya. Hayirli haberler verirsin insallah. Gecen gun 30 du bugun 53 olmus nerdeyse ikiye katliyor. Hadi insallah birakmaz seni minik poncikte tutunur kalir.
Şimdi tekrar konuştum. Kanama kırmızı ya dönüyor :( Progestanı 2 ye cıkartıılar, yarın da tekrar test yap dediler.

Valla bence doğru :) kan testi ne zaman vericeksiniz bir de kaçıncı gün embriyosuydu ve dün kaçıncı gününüzdü
Ben bugun yaptim cnm ögleye doğru. 3. Gün dondurulmus embriyoydu. 21 mart test günüm normalde ben 2 gun önce yapmis oldum. 10.günüm bugun yani

Merhabalar herkese, bu hafta tüp bebek tedavisine başlayacağız bizde adet olmayı bekliyorum. Ücret olarak 6000+ilaçlar dendi. Ücret ödemeleri nasıl yapılıyor. Bazen tedavi yarım kalabiliyormuş o durumda nasıl oluyor. Her aşamanın ücret ödemesi ayrı olarak mı yapılıyor. Tecrübelerinizi paylaşır mısınız.

Kalır kalır hiç sıkılma sen içini ferah tut, benden çok daha iyi durumdasın bak benim bu ay negatif olursa sonucum mesela önümüzdeki aya embriyo yok o yüzden tekrar baştan başlamam gerekicek maddi manevi. Bol bol dua et kalbini ferah tut arkadaşım. Bu arada ablan nasıl oldu biraz toparlayabildi mi kendini
İnşallah canım sende üzülme nasipten öte yol yok aslında ama insan endişeniyo. İyi çok şükür ama ağır kaldırmaması falan gerektiği için yeğenimle ilgilenemiyr huzursuz oluyor oda

Merhabalar herkese, bu hafta tüp bebek tedavisine başlayacağız bizde adet olmayı bekliyorum. Ücret olarak 6000+ilaçlar dendi. Ücret ödemeleri nasıl yapılıyor. Bazen tedavi yarım kalabiliyormuş o durumda nasıl oluyor. Her aşamanın ücret ödemesi ayrı olarak mı yapılıyor. Tecrübelerinizi paylaşır mısınız.
Hayırlı olsun ben de bugün başladım final f 200 le

Kızlar gözünüz aydin, hep güzel haberler gelir insallah buraya 😊 benim de cuma ya da cumartesi opu olacak. Bazen geriliyorum bazen heyecanlanıyorum. Ilginc bi surec, en yakının bile anlayamiyor bazen, yasamayan bilemez

Acaba eşinizin sorunu neydi ilk deneme neden olumsuz oldu. Benimde eşimde sorun morfoloji 1 sayı 6 milyon doktor direk tüp bebek dedi ben daha şoku atlatamadım ama mart sonunda başlıcam tüp bebeğe inşallah sadece negatif olursa diye cok korkuyorum.
Bizim sorunumuz da morfoloji bende hiç sorun yok ilk denememiz olumsuz geçmişte bi varikosel ameliyatı ve aşılama var olumsuz sonuçlanan birde tüp bebek dün transferim oldu ikinci tüp bebek denemem şuan beklemedeyim zorlu ve uzun bir süreç hiç vakit kaybetmemek en doğrusu korkup olumsuz düşünmek yok anne olmak istiyorsak ya öyle ya böyle olacağız .

Back
X