Benim doktorumda aynı konuda diretiyo bi dahaki ay inşallah transfer olucak 2 istiyorum dememe rağmen yaşın genç gerek yok diyo. Ablam 27 yaşında tüp bebek yaptırdı 2 kere ikisindede 2 tane koyuldu ama sadece bi tanesini kucağına alabildi 4 embriyodan sadece biri tutundu o yüzden ısrarcıyım ama nuh diyo peygamber demiyoHerkese merhaba;
5 kere normal yolla gebelik yaşadım fakat 1 i boş diğer 4ü kimyasal gebelik olarak düşükle sonuçlandı doktorlar sebep olarak hiç birşey söylemediler rahim filmleri genetik test vs hepsini yaptırdım.Şimdi tüp bebek tedavisine başladım 3 gün önce yumurtalarım toplandı 7 yumurta 5 i döllendi şimdi 3. gündeyim.Her gün arayıp bilgi veriyorlar.Doktor 5. gün de transfer yapacağız dedi fakat tek embriyo transferi öneriyormuş bu tüm hastaları için aynı. 2 embriyo önermiyor yaşım da 35 altı olduğu için kanunen de 2 koyulamaz dedi.Fakat benim kafamda soru işaretleri var 2 tane koyulduğunda biri tutunmazsa diğeri tutunabilir diye düşünüyorum ama çok kararsızım sizde nasıl oldu burada hamilelik haberlerini alanları görüyorum darısı bekleyen herkese olsun inşallah sizde nasıl oldu kaç embriyo transfer edildi ve kaçı tutundu yazarsanız çok sevinirim kafam çok karışık.