2019 MART Ayında Tüp bebek tedavisine başlıcaklar heyecanımızı hep birlikte paylaşalım

Öyle birsey mi war yani 14.gun 300 mu olmasi gerekiyormus ben anlamiyorum ki cok cnm iste yaninda yuksek yaziyor ona baktim. Degerde 4082 bnm 1tane transfer oldu.daha 2 tanede dondurulmus var
48 saatte 2 katına çıkması gerekiyor ama herkesin bünyesine göre de değişiyor en az %60 artış olması bekleniyor. Benim önce ki hamileliğimde değerler gereken düzeyde artmamıştı 5000'lerde olması gerekn hafta 1000'lerdeydi ordan belliydi zaten sağlıksız olduğu, kesede 1 hafta geriden geliyordu sonra kalp atışı duyulmadı işte. O yüzden psikolojik olarak şuan bu beta hcg tedirginliği beni bitiricek nolur dua et olur mu olması gerektiği gibi artmış olsun 🙏

Kimseden ses çıkmıyor bugun? Yok mu farklı bir belirtisi olan veya test yapan :KK48: ben aynıyım, hicbir belirtim yok. Ufacık bir kasık agrısı, goguslerde sislik veya sızı veya damar belirmesi, mide bulantısı vs. Hicbiri yok bende

Kimseden ses çıkmıyor bugun? Yok mu farklı bir belirtisi olan veya test yapan :KK48: ben aynıyım, hicbir belirtim yok. Ufacık bir kasık agrısı, goguslerde sislik veya sızı veya damar belirmesi, mide bulantısı vs. Hicbiri yok bende
Ya az önce başka bi başlıkta 5. Günü olan bi arkadaş hayalet çizgiyi görmüş bende evde varken çıkmaz zaten çok erken diye diye yaptım ama hiç birşey yok nasıl belli oluyor bazılarının erkenden hiç anlamıyorum

Ben kac kez yazdim daha igne surecindeyim soru da sordum kimse cevap vermedi. Sizler de bu yoldan gectiniz oysa ki. Hala okumaya devam ediyorum en azindan neler oluyo diye kendi sorularima cevap bulur muyum diye.

Ya az önce başka bi başlıkta 5. Günü olan bi arkadaş hayalet çizgiyi görmüş bende evde varken çıkmaz zaten çok erken diye diye yaptım ama hiç birşey yok nasıl belli oluyor bazılarının erkenden hiç anlamıyorum
Bence erken zaten cıkmaması normal ama açıkcası benim umudum yok. Tutmadı benim bence. Hayırlısı artık

Bence erken zaten cıkmaması normal ama açıkcası benim umudum yok. Tutmadı benim bence. Hayırlısı
Ben kac kez yazdim daha igne surecindeyim soru da sordum kimse cevap vermedi. Sizler de bu yoldan gectiniz oysa ki. Hala okumaya devam ediyorum en azindan neler oluyo diye kendi sorularima cevap bulur muyum diye.
ben sorunu hatırlamıyorum ama burda genelde birileri cevaplıyor mutlaka

Bu arada eger ikiz ise daha cabuk cikiyormus belki o kişininki ikiz olabilir.

Canım senin 3. gün embriyosumuydu

Merhabaaa bugün 5. Gün ama hiç belirti yok. Önce kabızlıkla sonra ishalle uğraştım. Ama şimdi hiç birşeu hissetmiyorum. Zamannn geçmiyorrrrr

Bazen kaçıyor gözümüzden açıkçası yoksa bizde sorarak bi çok şeyi öğrendik yardımcı olmak isteriz tabiki ne sormuştun acaba kaçıncı günündesin tedavinin hangi aşamasındasn

Bence erken zaten cıkmaması normal ama açıkcası benim umudum yok. Tutmadı benim bence. Hayırlısı artık
Niye öyle düşünüyorsun ya olumsuz düşünme hiç. Bende karnım şişi falan indi hassasiyetler azaldı bende normale dönmüşüm gibi hissediyorum o yüzden bende acaba mı diyorum ama valla yine de ümidimi kesmek istemiyorum

Merhabaaa bugün 5. Gün ama hiç belirti yok. Önce kabızlıkla sonra ishalle uğraştım. Ama şimdi hiç birşeu hissetmiyorum. Zamannn geçmiyorrrrr
Benim de 4 gun. Ben de kabız ve ishal oldum ama sanırım ilaçlardan onlar. Onlarca ilac giriyor bunyemize. Aklıma gelmeyince zaman geciyor ama bi gelince çıkmak da bilmiyor

Niye öyle düşünüyorsun ya olumsuz düşünme hiç. Bende karnım şişi falan indi hassasiyetler azaldı bende normale dönmüşüm gibi hissediyorum o yüzden bende acaba mı diyorum ama valla yine de ümidimi kesmek istemiyorum
Ne bileyim ya karamsarlık çöktü üzerime

5. Gün benim 2 embriyo tranfer edilmişti
Benim 3. gün embriyosu 8. gün idrarda çıkmıştı bence 7. gün falan yapabilirsin 5. gün baya erken boşu boşuna moralini bozma sakın. Ben de sabah kan verdim bugün doktorumun istediği gün ve korkuyla bekliyorum sonucu

Benim 3. gün embriyosu 8. gün idrarda çıkmıştı bence 7. gün falan yapabilirsin 5. gün baya erken boşu boşuna moralini bozma sakın. Ben de sabah kan verdim bugün doktorumun istediği gün ve korkuyla bekliyorum sonucu
O zaman yapayım bi kaç gün sonra bi daha.. yaa hadi hayırlısı İnşallah kaç gibi çıkacak sonucun bizede yaz heyecanlanıyorum bende sonuç bekleyenlerle inşallah mutlu haberi verirsin

Back
X