2019 MART Ayında Tüp bebek tedavisine başlıcaklar heyecanımızı hep birlikte paylaşalım

Sendeki rahatliga bir an once kavusmak istiyorum. Insanin saglikli bir gebelik surmesindeki rahatlik hicbir seyde yok. Allah kucagina almayi nasip etsin.
Ben hep rahattim dugunum oldu en rahat bendim 😁 birsey olur en rahat bnmdir😁 biri kalp krizini gecirir gene en rahat bnm. gebeligimi ogrendim 5 dk bi durakladim gene en rahat bnim😁 kayinwalidem ve esim panik aman egilme aman kalkma aman yat ben keci gibi dag bayir geziyorun. Yani rahat olursan bence hersey daha guzel. Genelik hastalik degil aslinda yada pozitifi ogrenene kdr yatmak vs. Stres gereksiz. Rahat olursan tadini cikarirsinki. Baska turlu cikmaz tadi.

Ben hep rahattim dugunum oldu en rahat bendim 😁 birsey olur en rahat bnmdir😁 biri kalp krizini gecirir gene en rahat bnm. gebeligimi ogrendim 5 dk bi durakladim gene en rahat bnim😁 kayinwalidem ve esim panik aman egilme aman kalkma aman yat ben keci gibi dag bayir geziyorun. Yani rahat olursan bence hersey daha guzel. Genelik hastalik degil aslinda yada pozitifi ogrenene kdr yatmak vs. Stres gereksiz. Rahat olursan tadini cikarirsinki. Baska turlu cikmaz tadi.
Kendime ne kadar rahat ol desem de olamiyordum 😂 esimi hic dusunmek istemiyorum 😂 dedigin gibi oncekik rahatlik ondan sonra hepsi oluyor

Siz toplan kac gun gelistirme ignesi vurmustunuz? Dozu kac ayarlanmisti diye sormustum. Bir de catlamama ignesini toplam kac gun vurdunuz diye soracaktim cevaplar gelmeyince sormadim. Aon sorumda toplama ayinda transfer olan varsa toplandiktan kac gun sonra transfer yapiliyor diyecektim.
ben 10 gun kullandım ve 3 igne idi sonra 4 e cıkmıştı. Catlatmadan 1 gün gece 2 tane vurulmuştum.2 ayrı iğneydi[/QUOTE]

Son düzenleme:
Bugun benim 8. Gunum. 2. Gunde gonal f e 150 ile basladim. 4. Gunde 175 e cikti, o sekilde devam ediyor. Pcos oldugum icin temkinli gitmek istemis doktor. Benim asilama sonrasi 1 kimyasal gebeligim var factor leiden v de kan pihtilasmasi cikti. Muhtemelen bu yuzden dusuk yaptim. Ben senin adini baska bir grultan hatirliyorum. Orada da yazmistim dusuk yaptigim donemde. SiZler gelistirici igneyi toplam kac gun hamgi dozda vurmustunuz demistim. Bir de catlamasina engel olan igneyi toplam kac kere yaptiniz demistim. Ben bugun basladim catlatmama ignesine. Acilde hemsireye vurdurdum ama uyguladigi yer sisti. Canimi da acitiyor, sanirim beceremedi.
Ben adetin 2. günü senin gibi 150 doz gonal f ile başladım iki üç gün sonra 175 doza çıktı kontrollerde yeterli yumurta gelişmeyince doz 225 oldu ve ek bir iğne daha vermişti Cetrotide diye onu da 3 gün kullanmıştım tam adetimin 9. günü bu son iki iğneyi, ovitrelle ve bir iğne daha vardı onu hatırlamıyorum son gün tam 4 iğne vurulmuştum yani hepsi saatliydi zaten 36 saat sonrasına denk gelecek şekilde adetin 11. günüde yumurta toplama işlemim yapılmıştı. Cetrotide iğnesini ben kendim vuruyordum ilk vurduğumda iğne ucu kadar bende de şişlik yapmıştı hatta biraz yakıyodu o ilaç ben de birde avuç genişliği kadar kızarıklık yapıyodu kaşınıyodu 1 saat sonra yavaş yavaş geçiyodu.

Son düzenleme:
Bende kendi tedavi sürecimi anlatayım belki birilerine yardımcı olur. 4 buçuk yıldır evliyim 5 kere düşük yaşadım 1 tanesi boş 4 ü kimyasal gebelik. genetik test vs. Temiz çıktı sadece kan pıhtılaşması çıktı bu ay ilk kez tüp bebek denedik adetin 2. Günü başladı tedavi yaklaşık 8 gün gonal f 220 vurdum yaklaşık 4 gün de çatlama önleyici iğne vuruldu son gün de çatlatma iğnesi vuruldu 36 saat sonra toplandı 7 tane 5 i döllendi 5 gün beklendi 5 i de devam etti biri transfer edildi 4 ü donduruldu bgn 8. Gün 1 Nisan test günü umarım dayanabilirim. ilk 3 gün içimde bir çalışma vardı sanki sonra bitti göğüs hassasiyeti de bitti acaba tutmadı mı diye düşünüyorum tutmuş olanlar ne belirti yaşadı yazarsa çok sevinirim😔

Bende kendi tedavi sürecimi anlatayım belki birilerine yardımcı olur. 4 buçuk yıldır evliyim 5 kere düşük yaşadım 1 tanesi boş 4 ü kimyasal gebelik. genetik test vs. Temiz çıktı sadece kan pıhtılaşması çıktı bu ay ilk kez tüp bebek denedik adetin 2. Günü başladı tedavi yaklaşık 8 gün gonal f 220 vurdum yaklaşık 4 gün de çatlama önleyici iğne vuruldu son gün de çatlatma iğnesi vuruldu 36 saat sonra toplandı 7 tane 5 i döllendi 5 gün beklendi 5 i de devam etti biri transfer edildi 4 ü donduruldu bgn 8. Gün 1 Nisan test günü umarım dayanabilirim. ilk 3 gün içimde bir çalışma vardı sanki sonra bitti göğüs hassasiyeti de bitti acaba tutmadı mı diye düşünüyorum tutmuş olanlar ne belirti yaşadı yazarsa çok sevinirim😔
Insallah tutunmustur. Haberlerinizi bekliyoruz

Ben adetin 2. günü senin gibi 150 doz gonal f ile başladım iki üç gün sonra 175 doza çıktı kontrollerde yeterli yumurta gelişmeyince doz 225 oldu ve ek bir iğne daha vermişti Cetrotide diye onu da 3 gün kullanmıştım tam adetimin 9. günü bu son iki iğneyi, ovitrelle ve bir iğne daha vardı onu hatırlamıyorum son gün tam 4 iğne vurulmuştum yani hepsi saatliydi zaten 36 saat sonrasına denk gelecek şekilde adetin 11. günüde yumurta toplama işlemim yapılmıştı. Cetrotide iğnesini ben kendim vuruyordum ilk vurduğumda iğne ucu kadar bende de şişlik yapmıştı hatta biraz yakıyodu o ilaç ben de birde avuç genişliği kadar kızarıklık yapıyodu kaşınıyodu 1 saat sonra yavaş yavaş geçiyodu.
Cetrotide bende de benzer etkiler yapiyor sanirim. Bugun ikinciyi kendim vuracagim. Cevap icin sag olun. Insallah en kisa zamanda hepimizin gobisleri dolar.

Cetrotide bende de benzer etkiler yapiyor sanirim. Bugun ikinciyi kendim vuracagim. Cevap icin sag olun. Insallah en kisa zamanda hepimizin gobisleri dolar.
Rica ederim ama etkiler geçtiği sürece korkulucak birşey yok, inşallah Allah hepimize nasip etsin, senin de tedavin hayırlı olsun

Merhaba tedaviniz hayırlı sonuçlanır inşallah güzel haberlerinizi alırız az bir zaman kalmış. Ben de transferden sonra 2.ve 3. günü sağ kasığımda hep batmalar oldu sanki ordan birşey tutup çekiyor gibiydi birkaç saniye sürüp geçiyordu, 4. gün daha fazla arttı ve o gece adet sancısı gibi sancım oldu, 5. gün bel ağrım başladı yürürken otururken biraz zorlanıyordum ağrıdığı için, göğüsler ovitrelle iğnesini vurduktan sonra onun etkisiyle şişmiş hassaslaşmış durumdaydı ama yalnış hatırlamıyorsam transferden sonra 2 ya da 3. gün baya azalmıştı bir iki gün sonra tekrar dokundukça acımaya başlamıştı ama hamilelik olabileceği aklıma gelmedi çünkü kullandığımız iğneler ilaçlar yeterince hormonlarımızı değiştiriyodu o yüzden pek önemsemedim ama belirgin belirtiler yaşadım, şuan değerim düşük olsada hala hamileyim ve göğüslerim dolgun adet sancısıda devam ediyor

O mucizeyi yaşaman çok güzel, değer 0'a inmedikçe kanama gelmedikçe umudumu kesmiycem, çok zor bir durummuş bu belirsizlik Allah hepimizin yardımcısı olsun, inşallah dediğin gibi olurda cumartesi değeri yükselmiş görürüm

Canim moralini bozma. Seni o kadar iyi anliyorum ki.. benim degerim normal yukseliyor ama kanamam hic durmadi. Adet kanamasi gibi degil, lekeleme seklinde kahverengi akinti ve bazen kirmizi kan seklinde. Ama bu pazartesi keselerimi gordum. Iki taneler. Icim rahatlamadi tabii kalp atislarini duymadim ve hala kanamam var. Bu persembe duyarim isalla.

Hic bisi belli olmuyor iste, beklemek de en zoru ama icini ferak tut..

Canim moralini bozma. Seni o kadar iyi anliyorum ki.. benim degerim normal yukseliyor ama kanamam hic durmadi. Adet kanamasi gibi degil, lekeleme seklinde kahverengi akinti ve bazen kirmizi kan seklinde. Ama bu pazartesi keselerimi gordum. Iki taneler. Icim rahatlamadi tabii kalp atislarini duymadim ve hala kanamam var. Bu persembe duyarim isalla.

Hic bisi belli olmuyor iste, beklemek de en zoru ama icini ferak tut..
İnşallah sen de kalp atışlarını duyarsın bebişlerinin. Dün sonucu öğrendikten sonra biraz kötüydüm ama bugün kendimi toparladım iyiyim şimdi çok şükür, bunu yaşıyorsam vardır Allahın bir bildiği diyorum henüz umut kesilmedi yarın görücez hayırlısıyla, teşekkür ederim sen de sıkılma hiç

Back
X