- 31 Ağustos 2016
- 1.033
- 749
- 123
- 33
Teşekkür ederim, sizin de tedaviniz hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlanır. Kaliteli olması sayıdan daha önemli ama insan düşünmüyor değil içini bir korku sarıyor ya hiç biri döllenmezse ya tekrardan başlarsam herşeye diye düşünmeden edemedim. Yasal olarak 35 yaşın altına 1 embriyo zorunluluğu getirildi ama bazı doktorlar 2 embriyo koyabiliyor belki de sağlık durumuna göre belirliyorlar. Canınızı sıkmayın hiç bu sitede 3 embriyo transfer edilipte tutmayanı var 1 embriyo olupta tutanda var, herkesin nasibinde ki neyse o oluyor. Ben mesela tedavinin başında diyordum ki ikiz olmasını istiyorum 2 embriyo olsun diye çok yorum yaptım ama yumurta toplama işleminden sonra öğrendim ki gözüken 5 yumurtadan sadece 3 tanesi olgun diye doktorum 3 yumurtayı toplamış ve dünden beri tek duam 1 embriyo olsa bile şükür diycem dedim hep ama benim doktorum bulunduğum rahatsızlığa göre 2 embriyoyuda transfer edicek en son öyle konuşmuştuk perşembe görücem artık. Senin belki embriyoların kalitesi iyidir doktorun o yüzdende birden yanadır ama yine de sıkılma çünkü en önemli ve en zor günleri geçiriyoruz. Allah hepimize sabır versinMerhaba hakkınızda hayırlısı olsun sayısı değil kaliteli olmaları önemli bence benden 20 yumurta toplandı 5 tanesi dondurulucak sadece 2 adet sonrada transferve doktorum tek embriyo yerleştirme konusunda çok ısrarcı
![]()