2019 MART Ayında Tüp bebek tedavisine başlıcaklar heyecanımızı hep birlikte paylaşalım

Evet haklısınız aslında bekledikçe boşa zaman kaybediyorum. Psikolojik olarak sürekli olumsuz düşünüyorum,morfoloji sorunuyla genelde çok zor oluyor tüp bebek diye okudum hep buda beni etkiliyor maalesef :KK43:
Kuzum benim hiç öyle düşünme neden biliyor musun bak tüp bebek olayı tamamen şans 🙏🏼💕 insanlar tek sperm tek yumurta ile anne baba oluyor neler görüp okuyoruz bizim 12 kere deneyen insanlarla aramızda başka bir fark yok ilk denemede tutanlarla da biz sadece her seferinde umutla başlamak zorunda olan insanlarız kendimizi iyi hissetmek iyi düşünmek zorundayız ihtimaller durumlar hep olacak sebepler hep olacak ama iyi şeyler düşün çünkü olumsuz düşünmek bizi negatife yaklaştırıyor olumlu düşün olmaması bi ihtimal ve üzülmek yada üzülmemek yüzde elli elli olmazsa başa döneceğimiz çok uzun ve çetrefilli bir yol bu yol ve rabbim bizi hasrete Nail eylemesin inşallah 🙏🏼

Kuzum benim hiç öyle düşünme neden biliyor musun bak tüp bebek olayı tamamen şans 🙏🏼💕 insanlar tek sperm tek yumurta ile anne baba oluyor neler görüp okuyoruz bizim 12 kere deneyen insanlarla aramızda başka bir fark yok ilk denemede tutanlarla da biz sadece her seferinde umutla başlamak zorunda olan insanlarız kendimizi iyi hissetmek iyi düşünmek zorundayız ihtimaller durumlar hep olacak sebepler hep olacak ama iyi şeyler düşün çünkü olumsuz düşünmek bizi negatife yaklaştırıyor olumlu düşün olmaması bi ihtimal ve üzülmek yada üzülmemek yüzde elli elli olmazsa başa döneceğimiz çok uzun ve çetrefilli bir yol bu yol ve rabbim bizi hasrete Nail eylemesin inşallah 🙏🏼

Gerçekten buradan sizlerden o kadar çok destek alıyorum ki Allah razı olsun arkadaşım. Bu yolda olup bebeğine kavuşanlar umut oluyor, olmayanlar dert ortağım. Umarım bu yolda tez zamanda kavuşuruz bizde yavrularımıza yüreğime su serptin çok teşekkürler desteğin için :KK200:

Benimde 7 yumurtam olmuştu iki transfer oldu ilk transferde üç tane çözdüler biri ilerlemedi geriye üç tane kaldı iki tanesi de Pazartesi transfer oldu bu ikinci denemem rabbim Emeklerimizi boşa çıkarmasın

Benim ilk tedaviye başladığımda öyleydi ama çok farklıydı soldakiler 4-5 mlm sağdakiler 15 mlm falandı ama doktor iptal etmişti Doğum kontrol hapı vermişti baştan başlamıştım çok üzülmüştüm başlar başlamaz öyle olmasına

Back
X