2019 MART Ayında Tüp bebek tedavisine başlıcaklar heyecanımızı hep birlikte paylaşalım

Insanlar 4. Gun nasıl ogreniyor anlam veremiyorum ya, eşimin bir arkadaşı 4 digeri de 6. Gun idrarda pozitifi gormuş. Ya bizimki kesin negatif ondan çıkmıyor ya da başka bir anormallik var 😬

Öğrenmesi pek mümkün degğil. Şöyleki çatlatma iğneleri beta hcg ti yükseltiyor ve değer o yüzden o günlerde yüksek çıkıyor. Gerçekten de tutunduysa tesadüf oluyordur.

meraba değerlerimiz hemen hemen aynı sizinle. morfoloji normalde bizim sayı 6 milyon hareketlilik 0.proxeed plusu bizde kullanıyoruz yanında bikaç kürde uyguluyoruz.20 gün oldu henüz test yaptırmadık.siz tüp bebeğe geçmişsiniz olumlu sonuç alırsınız inşallah alırsanız da paylaşın olur mu.

Ben henüz başlamadım tüp bebeğe nisan sonu başlıcam karar değiştirdik eşimle biraz daha ilaç takviyesiyle değerleri yükselsin diye bekliyoruz bakalım. Umarım güzel sonuclar alırız bende sizden haber bekliyorum. :)

Kızlar sonucum çıktı yazmaya fırsat bulamadım çarşamba günü 33 olan değerim bugün 10,5'e düştü, doktorum düşük yaptığımı söyledi, özellikle bugün tekrar test istedim eğer 60 üzeri bir değer çıksaydı gebelik devam ediyor diyebilirdik ama düştüğü için düşük yapıyorsun dedi ilaçları bıraktıktan birkaç gün içinde adet kanaman başkar kanamayla o parça atılır dedi bu ay dinlenmemi istedi bir daha ki adet kanamasıyla 2. deneme için start vericez kızlar. Moral olarak çok kötü değilim tabi insanda bir burukluk oluyor ama zaten 33 değerini gördükten sonra ben kendimi bu sonuca hazırlamıştım yapıcak birşey yok hayırlısı buymuş inşallah 2. denemede mucizemiz tutar. Benden bu ay geçti inşallah sizlerin güzel sonuçlarını okurum burdan yine takipteyim gösterdiğiniz destek içinde teşekkür ederim:)

Kızlar sonucum çıktı yazmaya fırsat bulamadım çarşamba günü 33 olan değerim bugün 10,5'e düştü, doktorum düşük yaptığımı söyledi, özellikle bugün tekrar test istedim eğer 60 üzeri bir değer çıksaydı gebelik devam ediyor diyebilirdik ama düştüğü için düşük yapıyorsun dedi ilaçları bıraktıktan birkaç gün içinde adet kanaman başkar kanamayla o parça atılır dedi bu ay dinlenmemi istedi bir daha ki adet kanamasıyla 2. deneme için start vericez kızlar. Moral olarak çok kötü değilim tabi insanda bir burukluk oluyor ama zaten 33 değerini gördükten sonra ben kendimi bu sonuca hazırlamıştım yapıcak birşey yok hayırlısı buymuş inşallah 2. denemede mucizemiz tutar. Benden bu ay geçti inşallah sizlerin güzel sonuçlarını okurum burdan yine takipteyim gösterdiğiniz destek içinde teşekkür ederim:)
Hayırlısı olsun, sakın sıkma canını ve umudunu kaybetme. Insallah 2. Denemende mutlu sona ulaşırsın. Bizi haberdar et gelişmelerden.

Hakkında hayırlısı nasip böyleymiş üzülme bi dahaki denemende mutlu sona ulaşırsın inşallah

Hayırlısı olsun, sakın sıkma canını ve umudunu kaybetme. Insallah 2. Denemende mutlu sona ulaşırsın. Bizi haberdar et gelişmelerden.
1 ay dinlenmek bana iyi gelicek 2. denemeye daha umutlu başlıycam inşallah herşey daha güzel olur, hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun. Muhtemelen nisan ayı sonuna denk gelicek 2. deneme eğer buralarda olursanız yazarım gelişmeleri :)

Kizlar bu gece yumurta catlatma igne mi vurucam pazar gunu de opu islemi olucak.bana tecrubelerinizi anlatir msniz ben cok korkuyorum ya kotu bisey olursa diye.oncesi ve sonrasi neler oluyor agriniz oldu mu islemden ne zamn sonra kendinize geldiniz :110:
En sevdiğim kısmı yumurta toplama
Hiç bişi hissetmiyorsun
Kısa süreli uyutuyorlar
O kadar tatlı bi uyku ki
Tadını çıkar
Uuandığında her şey bitmiş oluyor
Sana çok uzun geliyor ama 15 dk anca uyuyorsun
Ağrı sızı olmuyor
Hiç telaş etme

Transferden sonra pozitif sonuç alanlara birşey sormak istiyorum göğüslerdeki aşırı hassasiyet bende transferden birkaç gün sonra azalmaya başladı yarın 9. Gün şu an hassasiyet yada dolgunduk bitti😔😔sizde bu nasıldı
Ben 5+5 oldum çok şükür ama hala göğüs hassasiyeti öyle çok değil ki başlarda hiç yoktu 1 haftadır falan var belli belirsiz

Canim moralinin yüksek olmasi önemli bisey, insallah ikinci denemende bebegini sağlıkla kucağına alirsin. Hakkinda hayirlisi olsun. Biz cok güçlü kadinlariz sakin unutma

Slm benimde tüp bebek tedavisinin 5 günündeyim size sormak istediğim kaç yumurtanız oldu ve yumurta toplama kaçıncı günde oldu benim 2 3 folikül dedi dr dün gittim gelişim istediğim gibi dil deyip iğne dozunu artırdı bana bilgi verirseniz sevinirim ilk denemem😊

Slm benimde tüp bebek tedavisinin 5 günündeyim size sormak istediğim kaç yumurtanız oldu ve yumurta toplama kaçıncı günde oldu benim 2 3 folikül dedi dr dün gittim gelişim istediğim gibi dil deyip iğne dozunu artırdı bana bilgi verirseniz sevinirim ilk denemem😊
Canım benim 9 toplandı ama en son 4 kaldı ama kaç gün sonraydı hatırlamıyorum ben

Benim 8. Gunun. Ignelerim devam ediyor. 14,15 tane toplanacak gibi duruyor ama bundan onemlisi kac tane kaliteli olacak. Yumurta toplama sanirim persembe olacak tahminlerim bu yonde

Back
X