2019 MART Ayında Tüp bebek tedavisine başlıcaklar heyecanımızı hep birlikte paylaşalım

7. Gun icin bu deger cok cok iyi. Ilaclarin etkisi de olamaz bence. Insalah saglikli ilerler. 9 ay sonra kicaginiza alirsiniz.
Ya amin inşallah kendimi tutmaya çalıştım ama artık gece uyku uyuyamıyordum bende sevindim bakalım pazartesi bi daha yapıcam ama umutlandım çok

Slm benimde tüp bebek tedavisinin 5 günündeyim size sormak istediğim kaç yumurtanız oldu ve yumurta toplama kaçıncı günde oldu benim 2 3 folikül dedi dr dün gittim gelişim istediğim gibi dil deyip iğne dozunu artırdı bana bilgi verirseniz sevinirim ilk denemem😊

Benim de 11 toplandi, hepsi olgun yumurtaydi, 8 tanesi dollendi, 3.gün 7 tane kaldi 5. Gün de 3 tane

Acaba idrarda çıkar miydi ki ben yaptımda negatifti hiç idrarda baktin mi:)
Amiin inşallah😁 5. Gün yapmıştım sanırım tam emin değilim ama erken gebelik testi değildi normald çıkmamıştı bişey testim olsaydı yapardım yine ama yok🤷🏻‍♀️ transferin kaçıncı günü senin bence bi kan baktır

Benim 8. Gunun. Ignelerim devam ediyor. 14,15 tane toplanacak gibi duruyor ama bundan onemlisi kac tane kaliteli olacak. Yumurta toplama sanirim persembe olacak tahminlerim bu yonde
inşallah ikimizde mutlu sona ulaşırız sizin sorun ne benim amh düşük

Slm benimde tüp bebek tedavisinin 5 günündeyim size sormak istediğim kaç yumurtanız oldu ve yumurta toplama kaçıncı günde oldu benim 2 3 folikül dedi dr dün gittim gelişim istediğim gibi dil deyip iğne dozunu artırdı bana bilgi verirseniz sevinirim ilk denemem😊
Canim oncelikle tedavin hayirli olsun. benim 12 13 folikul görünüyor hayırlısıyla yarin toplama islemim olucak.11.gunde yapiliyor 😊

Amiin inşallah😁 5. Gün yapmıştım sanırım tam emin değilim ama erken gebelik testi değildi normald çıkmamıştı bişey testim olsaydı yapardım yine ama yok🤷🏻‍♀️ transferin kaçıncı günü senin bence bi kan baktır
Benim 5.günüm sabah yaptım normal gebelik testi negatif 🙄😀

Canim oncelikle tedavin hayirli olsun. benim 12 13 folikul görünüyor hayırlısıyla yarin toplama islemim olucak.11.gunde yapiliyor 😊
Benim ilk gittiğimde 2 3 folikül dedi inşallah artar ya bi daha ki kontrollüm Pazartesi biraz endişeliyim😔

Bende polikistik over var. bir kimyasal gebeligim oldu ocakta onun icin de gen testi istedim hemen. Kan pihtilasmasi cikti factor leiden V de.
Sizin şansını benden yüksek pocs çok yumurta oluyor genelde benim çok az sizin iğne dozu 175 benim iki gündür 300 artırdı inşallah yumurtalar cevap verir

Back
X