2019 MART Ayında Tüp bebek tedavisine başlıcaklar heyecanımızı hep birlikte paylaşalım

İnşallah canim öyle bir doktor bulursam. 😂 küçük şehirdeyim. Üniversite hastanesinden hayir yok. Özel 1 tane var ondada cocuk yogun bakimi yok. Ya devlete kaldim. Ki onu da ben istemiyorum. Yada doguma 1-2 ay kala istanbuldan ev tutup dogumu orda yapicam artik.Gönül ister ki burda ama önceki tedavilerimde ve rahatsizliklarimda malesef burda her yanlis teshis kondu. Kese icin doktora gittim burda kese duzgun degil yuwarlak olmasi lazim iste dusuk yapabilirsin kanaman olmus... Ki kanamam olmadi.... Yada kanaman olucak bir kac gune vs. Hatta dedi ki bana pozitif dusunme. Bir suru olumsuz seyler dedi. Kendi istanbuldaki doktoruma gittim kalp atisini duydum kesem gayet normal vs. Vs. Insan boyle olunca malesef burada birsey yaptirmak istemiyor. Tup bebek oncesi kistlerim icinde hem devlet hem özel hastane hemde üniversite hastanesi yanlis teshis koymustu. Daha ne diyim ki. Insan hayati cok ucuz.
Maalesef:'(

Arkadaşlar bu konu altinda bana saçma salak şeyler yazip, doktor onerisi alip sonra kendi doktorunu hala savunacak varsa. Ne yazsin ne de doktor sorsun. Hem soruyorsunuz hem cewapliyorum hemde kendi kendinize birseyler yapiyorsunuz inan ki anlamiyorum . şu kayit oldugumdan beri ilk kez denk geldi. Birde ayni memleketten. Biz burda sorunlari çözmeye, birbirimize moral ve destek olmaya çalışıyoruz. Birbirimizi sinir etmeye çalışmıyoruz.
Noldu arkadaşım kim kızdırdı seni böyle :)

Noldu arkadaşım kim kızdırdı seni böyle :)
İfşa etmiycem. Sana da soyledim ya ilk gittigim doktoru. Kese kontrolu icin. Oda ona gitmis mis ... Basimdan gecenleri soyledim. Hanimefendi toz kondurmadi doktoruna. O zaman toz kondurmayacaksan bana gelip sormayacaksinda. Kii bnm kesemin suanki haliyle. ... O gun o doktorun soylediginin hic bir alakasi yok.ben kalp atisini dahi duydum yani ötesi yok. Özellikle doktorlar mi saliyorlar buraya bu tur insanlari gercekten bilmiyorum

İfşa etmiycem. Sana da soyledim ya ilk gittigim doktoru. Kese kontrolu icin. Oda ona gitmis mis ... Basimdan gecenleri soyledim. Hanimefendi toz kondurmadi doktoruna. O zaman toz kondurmayacaksan bana gelip sormayacaksinda. Kii bnm kesemin suanki haliyle. ... O gun o doktorun soylediginin hic bir alakasi yok.ben kalp atisini dahi duydum yani ötesi yok. Özellikle doktorlar mi saliyorlar buraya bu tur insanlari gercekten bilmiyorum
Sıkma sen canını boşver, o günlerde ne yaşadığını sen biliyorsun çok şükür ki bebişte sağlıklı germe kendini, bu doktor davranışları çok göreceli, o bayana karşı iyi olabilir ama sana karşı olan davranışta ortada sen kendi doktoruna gidince de yanıldığı ortaya çıktı, benim başıma da geldi birkaç kez boşver.

Sıkma sen canını boşver, o günlerde ne yaşadığını sen biliyorsun çok şükür ki bebişte sağlıklı germe kendini, bu doktor davranışları çok göreceli, o bayana karşı iyi olabilir ama sana karşı olan davranışta ortada sen kendi doktoruna gidince de yanıldığı ortaya çıktı, benim başıma da geldi birkaç kez boşver.
Aynen arkadaşim. Ta kii bnm durumuma düşene kadar anlayacağınıda sanmiyorum. Kendi başınada gelsin çok iyi anlayacaktir.

Aynen arkadaşim. Ta kii bnm durumuma düşene kadar anlayacağınıda sanmiyorum. Kendi başınada gelsin çok iyi anlayacaktir.
Allah herkesin gönlüne göre versin arkadaşım. Bir daha ki kontrolüne daha var değil mi? Ben de önümüzde ki hafta öneri üzerine başka bir doktora ön görüşmeye gidicem duruma göre 2. denemeye bu doktorla devam edebilirim

Allah herkesin gönlüne göre versin arkadaşım. Bir daha ki kontrolüne daha var değil mi? Ben de önümüzde ki hafta öneri üzerine başka bir doktora ön görüşmeye gidicem duruma göre 2. denemeye bu doktorla devam edebilirim
War war daha 17 nisanda iste 2. Kontrolum. Ay hadi hayirlisi bakalim. Öncekinden memnun değilmiydin peki? Değistirmeye karar wermissin ya.

War war daha 17 nisanda iste 2. Kontrolum. Ay hadi hayirlisi bakalim. Öncekinden memnun değilmiydin peki? Değistirmeye karar wermissin ya.
Memnundum yani bir problem yaşamamıştım ama sadece kafama takılan transferden sonra neden tutunması için iğne vermedi eğer kullansaydım yine düşük olurmuydu bilmiyorum. Yeni bir doktora gitme fikri aklımda yoktu hiç, bir akrabamın vasıtasıyla gidicem onlarda da bir sorun varmış tüp bebeğe gerek kalmadan doktorun verdiği ilaçlarla doğal yolla hamile kalmış ben de doktoru araştırdım hakkında çok güzel yorumlar var, doktora benden bahsetmişler zaten arada akrabalık olunca maddi manevi yardımcı olurum demiş, pazartesi tekrar iletişime geçip ön görüşme için gün ayarlıycaz bakalım bir de bu doktorda şansımı deneyim

Memnundum yani bir problem yaşamamıştım ama sadece kafama takılan transferden sonra neden tutunması için iğne vermedi eğer kullansaydım yine düşük olurmuydu bilmiyorum. Yeni bir doktora gitme fikri aklımda yoktu hiç, bir akrabamın vasıtasıyla gidicem onlarda da bir sorun varmış tüp bebeğe gerek kalmadan doktorun verdiği ilaçlarla doğal yolla hamile kalmış ben de doktoru araştırdım hakkında çok güzel yorumlar var, doktora benden bahsetmişler zaten arada akrabalık olunca maddi manevi yardımcı olurum demiş, pazartesi tekrar iletişime geçip ön görüşme için gün ayarlıycaz bakalım bir de bu doktorda şansımı deneyim
Bence de iyi olmus. Hani en azindan baska bir doktordanda fikir almis olursun. Tedawiye baslamasan bile faydasi olur. Karsilastirirsin. Hangisine gönlün yatarsa onu tercih edersin. Mesela benimde anlamadiğım o. Kimisine igne veriyor kimisine vermiyor ki. İğne isimlerimizde farkli mesela kimisiyle. Bn sordugumda dedi ki doktorum herkesin tedavisi farklidir. Sana verdigim prolutex igne. Yeni bir ilaç. Ben onu tercih ediyorum ama baskasi bir baskasini tercih edebilir dedi. Jeli sordum mesela kimisi jel kullaniyor dedigimdede sende gerek gormedim rahim yeterince güzel ve hazirdi dedi bana. Kan sulandirici ise pihtilasmasi engellemek icin. Vs vs. Iste niye herkes ayni tedavi uygulamiyor o kismi hic anlamadim. Mesela benmkisi tutundu artik birakayim dedim. Hayir dedi tutmus embriyomu zarar gorsun devam et dedi. Arkadasim insallah senin hakkindada hayirlisi olur ve biran önce pozitifi gorursun. Mesela senin degerin iyiydi. O ara igne kullansan acaba o deger hala yukselirmiydi.

3.gún me bileyim hissiyat olarak óyle sanki
Daha 3. gün şöyle söyleleyim cnm benim negatif dusunme. Pozitif ol. Kafanda kurma. Kendini dinleme. Keyfini çıkar bence. Daha cok cok yenisin ki. Ben 3.gün dag bayir geziyordum ki bende 9. 10. Gun vazgecmistim artik tutmadi ya diyip kendimi dha agir ise kosmustum yani. Ki sonra gebelikk testinle ogrendim ilk, sonra da kan verdim. Bence yapma dinleme kendini ve iyi düsün arkadasim. Cok tazesin birde buralarda cok şeyler okuma. Atiyorum ayşede agri olmus kanama olmus. Niye sende yok diye sorgulama kendini. Iste atiyorum fatmada bel agrisi olmus kasik agrisi olmus sende yok onemseme bunu. Herkesin vucudu farkli. Hassasiyeti farkli. Yapisi farkli. Yani ornegin herkesin hastaliklara karsi vucudunun direnci bile farkli . o yuzden sıkma kendini. Igneni saatinde ol ilaclarini da saatinde al tmm 😍😍💃💃

Merhaba kızlar. Benimde mart ayında transferim oldu. 10.gün degerim 90 12.gün degerim 165 cıktı. Tam ikiye katlamamış. İkiye katlaması gerekmiyor mu?
Hayirli olsun cnm smdi deneyimli arkadaslar sana cewap werirler. Bn 11. Gun yapmistim 139 cikti bizde 18.gun yaptirdim 4082 cikti ama burda herkesin degerleri cok farkli. BirazDan yazar arkadaslar

Merhaba kızlar. Benimde mart ayında transferim oldu. 10.gün degerim 90 12.gün degerim 165 cıktı. Tam ikiye katlamamış. İkiye katlaması gerekmiyor mu?
Bence artışın var tekrarlarsın zaten yüzde 60 artışa tamam diyor doktorlar kiminin tam ikiye kiminde daha fazla oluyo düşük bi artış değil seninki birde saatlerde etkiliyor aynı saatlerde yapmaya özen göster testlerini

Back
X