- 31 Ağustos 2016
- 1.033
- 749
- 123
- 33
İnşallah arkadaşım artık bu konuda yüzüm gülsün istiyorum. O jellerden bende kullandım ama benim doktorumun bence bana iğne vermesi gerekirdi çünkü önceden zaten bir düşük hikayem var her ihtimale karşı önlem amaçlı verebilirdi ama belki verseydide tutmazdı bilmiyorum ne kadarı bilimsel ne kadarı nasip hiç fikrim yok ama elimden gelen birşeyi yapmayınca ya da acaba bu yapılsaydı sonuç yine mi aynı olur düşüncesi çok canımı sıkıyor. En son kan tahlilimde düşük çıktığında doktorumu aramıştım orda bana neden olabilir diye hiçbir şey söylemedi ya da şunu araştıralım bunu yapalım gibi bir fikirde vermedi ya da normal olan bu da ben mi yalnış düşünüyorum bilmiyorum ama bu doktora herşeyi söyliycem araştırması gerekn birşey varsa yapılsın mesela tekrarlayan düşüklerde genetik testi isteniyormuş bize kimse bu konuda birşey söylemedi belki genetik bozukluğu var bu yüzden sağlıklı döllenme olmuyordur, bence bu alanda eksik olan her testin istenmesi ve bu konuda yönlendirilmemiz gerek çünkü maddi manevi zor süreçteyiz ve bu süreçte acaba düşüncelerine yer vermek istemiyorumBence de iyi olmus. Hani en azindan baska bir doktordanda fikir almis olursun. Tedawiye baslamasan bile faydasi olur. Karsilastirirsin. Hangisine gönlün yatarsa onu tercih edersin. Mesela benimde anlamadiğım o. Kimisine igne veriyor kimisine vermiyor ki. İğne isimlerimizde farkli mesela kimisiyle. Bn sordugumda dedi ki doktorum herkesin tedavisi farklidir. Sana verdigim prolutex igne. Yeni bir ilaç. Ben onu tercih ediyorum ama baskasi bir baskasini tercih edebilir dedi. Jeli sordum mesela kimisi jel kullaniyor dedigimdede sende gerek gormedim rahim yeterince güzel ve hazirdi dedi bana. Kan sulandirici ise pihtilasmasi engellemek icin. Vs vs. Iste niye herkes ayni tedavi uygulamiyor o kismi hic anlamadim. Mesela benmkisi tutundu artik birakayim dedim. Hayir dedi tutmus embriyomu zarar gorsun devam et dedi. Arkadasim insallah senin hakkindada hayirlisi olur ve biran önce pozitifi gorursun. Mesela senin degerin iyiydi. O ara igne kullansan acaba o deger hala yukselirmiydi.