Evet evet benimde oluyir ya bi kaç günlüğüne iğneye geçtik o yuzden kafami cok karistiriyor istet istemez stres yaptırıyo banaEvet, oluyor ara ara. Hatta kahverengi parçacıklar gibi geliyor bazen.
Evet evet benimde oluyir ya bi kaç günlüğüne iğneye geçtik o yuzden kafami cok karistiriyor istet istemez stres yaptırıyo bana
Valla ne bileyim Kuzum kizimda progestan kullandim boyle bisi yaşamamıştım bu degisik biseymisValla benden parça halinde de geldiği oluyor ama ben hiç takmıyorum
Valla ne bileyim Kuzum kizimda progestan kullandim boyle bisi yaşamamıştım bu degisik biseymis
Canım ananasi benim doktorum transferden sonra başla dedi ben onu öyle tükettim hakkında hayırlısı olsuninşallah... transfer aşamasında yediklerime dikkat etmek istiyorumm.. hergün 1 yumurta, 1 kase yogurt, nar suyu , kabak çakirdeği , ananas , incir , ceviz, badem.. gibi yiyeceklere ağırlık verecem.. sizin önereceğiniz birşey var mı ??
amin inşallah. tşk ederimCanım ananasi benim doktorum transferden sonra başla dedi ben onu öyle tükettim hakkında hayırlısı olsun
Merhaba,Intralipid serumun ismi duyan oldumu yada uygulayan
benzin istasyonlarında Naren marka satılıyor ben ondan içiyordum. Et balık kurumunda da Atatürk Orman çiftliğinin satılıyordu ondan da çok içtim. bir de Migroslarda Exotic marka taze meyve suları var ondan da alabilirsin.anladım canım nar zamanı da geçti maalesef. dimes almam sanırım tam doğal değil
tşk ederimbenzin istasyonlarında Naren marka satılıyor ben ondan içiyordum. Et balık kurumunda da Atatürk Orman çiftliğinin satılıyordu ondan da çok içtim. bir de Migroslarda Exotic marka taze meyve suları var ondan da alabilirsin.
Mrb canım eurofertil hastanesinde uygulanıyor bu serum siz zaten hamilemissiniz 3 aydasınız neden araştırıyorsunuz ki transferde yapılıyor bu serum dedğiniz gibi bebeği kabul Etsin diyeMerhaba,
Benim yarın 12.haftam bitecek inşallah. İkiz bebelere gebeyim3 kere tedavi oldum 3ünde de prednol kullandım transfer sonrasi da kullanmaya devam ettim sürekli. 12.hafta tamamlanınca bırakacağız demişti dr.um ve intralipid serum tedavisi uygulanması gerek dedi. Bağışıklık sistemini güçlendirip bebeğin ana rahmine tutunmasına engel olan bir şey varsa onu baskıların diye yapılıyormuş. Bi hastane ve dr önerdi ma şimdilik olumlu yanıt alamadık nerde yaptırabiliriz başka onu araştırıyorum. İstanbuldayım ben. Siz?
mrb arkadaşlar transfer sürecine estrofemle başladık çok şükür... günde 3 adet içiyorum.. cmt kontrol var
tşk ederim inşallah güzel olur..İnşallah güzel gider her şey
transfer anının düşününce garip oluyorumm... heyecan var korku var birazda.. opu da birşey hissetmedik ama bu idrara sıkışık bir şekilde olacakmış... nasıl olacak diye düşünmeye başladım ????İnşallah güzel gider her şey
transfer anının düşününce garip oluyorumm...
inşallah bakalım canım ya... hayırlısıyla geçer bu transfer sürecide.. sonucuda inşallah hayırlı olan olur... şu mübarek günlerde Rabbim yüzümüzü güldürür inşallahHiç unutamayacağın bir gün olacakHem çok heyecan verici hem de bir o kadar endişe dolu dakikalar. Benimki öyle olmuştu. Tarifsiz bir durum. Bol bol dua etmiştim. Hemencecik bitiyor, hiçbir şey hissetmiyorsun. Ondan sonraki süreç çok sabır gerektiriyor. Test günü gelmek bilmiyor. O günlere gittim ben de bir an Her anının tadını çıkar.
inşallah bakalım canım ya... hayırlısıyla geçer bu transfer sürecide.. sonucuda inşallah hayırlı olan olur... şu mübarek günlerde Rabbim yüzümüzü güldürür inşallah
Aynen benim demrb arkadaşlar transfer sürecine estrofemle başladık çok şükür... günde 3 adet içiyorum.. cmt kontrol var
Hadi bakalım canım hayırlı olsun rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın güzel bi tedavi sürecin olur ve güzel sonuçlar alman dilegiylemrb arkadaşlar transfer sürecine estrofemle başladık çok şükür... günde 3 adet içiyorum.. cmt kontrol var
amin inşallahHadi bakalım canım hayırlı olsun rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın güzel bi tedavi sürecin olur ve güzel sonuçlar alman dilegiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?