2019 Mart'ta Dondurulmuş Embriyo Transfer Tedavisine Başlayanlar Gelin Beraber Başlayalım

Evet evet benimde oluyir ya bi kaç günlüğüne iğneye geçtik o yuzden kafami cok karistiriyor istet istemez stres yaptırıyo bana

Valla benden parça halinde de geldiği oluyor ama ben hiç takmıyorum

Canım ananasi benim doktorum transferden sonra başla dedi ben onu öyle tükettim hakkında hayırlısı olsun

Intralipid serumun ismi duyan oldumu yada uygulayan
Merhaba,
Benim yarın 12.haftam bitecek inşallah. İkiz bebelere gebeyim 3 kere tedavi oldum 3ünde de prednol kullandım transfer sonrasi da kullanmaya devam ettim sürekli. 12.hafta tamamlanınca bırakacağız demişti dr.um ve intralipid serum tedavisi uygulanması gerek dedi. Bağışıklık sistemini güçlendirip bebeğin ana rahmine tutunmasına engel olan bir şey varsa onu baskıların diye yapılıyormuş. Bi hastane ve dr önerdi ma şimdilik olumlu yanıt alamadık nerde yaptırabiliriz başka onu araştırıyorum. İstanbuldayım ben. Siz?

anladım canım nar zamanı da geçti maalesef. dimes almam sanırım tam doğal değil
benzin istasyonlarında Naren marka satılıyor ben ondan içiyordum. Et balık kurumunda da Atatürk Orman çiftliğinin satılıyordu ondan da çok içtim. bir de Migroslarda Exotic marka taze meyve suları var ondan da alabilirsin.

Mrb canım eurofertil hastanesinde uygulanıyor bu serum siz zaten hamilemissiniz 3 aydasınız neden araştırıyorsunuz ki transferde yapılıyor bu serum dedğiniz gibi bebeği kabul Etsin diye

transfer anının düşününce garip oluyorumm...

Hiç unutamayacağın bir gün olacak Hem çok heyecan verici hem de bir o kadar endişe dolu dakikalar. Benimki öyle olmuştu. Tarifsiz bir durum. Bol bol dua etmiştim. Hemencecik bitiyor, hiçbir şey hissetmiyorsun. Ondan sonraki süreç çok sabır gerektiriyor. Test günü gelmek bilmiyor. O günlere gittim ben de bir an Her anının tadını çıkar.

inşallah bakalım canım ya... hayırlısıyla geçer bu transfer sürecide.. sonucuda inşallah hayırlı olan olur... şu mübarek günlerde Rabbim yüzümüzü güldürür inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…