Hmm anladim canım teşekkür ederimHitereskopi eğer ofis hitereskopi ise tanılayıcı dır. Normal alttan muayene gibi ama kamera ile . Ve bir sıvı gibi bir şey vermişlerdi . Öyle hatırlıyorum . Sonrasında da duruma göre sanırım bir sıkıntı filan varsa müdahale ediyorlar . Ya da sıkıntı olmasa bile rahme çizik atıyorlar daha kolay tutunma olsun diye . Bir arkadaşıma da çizik atma işlemi uygulanmıştı
Canim naptin histeroskopi olacaktın nasil geçti bi sıkıntı cikmadi umarim ben hiç yaptırmadım nasil oldugunuda bilmiyorum acikcasi
Kızlar bende adet olmayı bekliyorum . Dua edin de yarın olayım . Çalışıyorum Pazartesi boş günüm o yüzden biran önce olsa da Pazartesi gitsem hastahaneye diye umut ediyorum. Doğum kontrol hapından ne kadar süre sonra adet olunuyor acaba .
Yasmin kullandım Perşembe bitmişti . Şu anda koldan 9. İğne mi yaptım . Adet olunca gonal f başlayacağım ama stres de yaptım sanırım . Çok Geçmiş olsun bu aradaBen 3 gün sonra adet olmuştum. İnşallah gönlüne göre olur her şey. Hangi hapı kullanıyorsun?
Yasmin kullandım Perşembe bitmişti . Şu anda koldan 9. İğne mi yaptım . Adet olunca gonal f başlayacağım ama stres de yaptım sanırım . Çok Geçmiş olsun bu arada
iyi canım sevindim ıyi geçmesine evet merak ettim seni bende iyiyim canım martin 1 de bi iğnem var onu vurucam sonra adet olmayı bekliycem hepimiz için hayırlısı bakalm neler yariycaz burdan birbirimiz güzel haberleri verelimMesajını görünce çok mutlu oldum. Birbirini merak edip düşünmek ne hoş :) İyiyim şükür, çok iyi geçti operasyon. Polip alındı. Ağrım sızım yok hiç. Sadece narkoz kötü etkiledi bu defa. Mide bulantısı yaşadım. Akşam tekrar acile gittik, serum taktılar. Toparladım iyice. Sen nasılsın?
Hoşgeldin canım aramiza kaçıncı gün embriyosu dondurulmuslarin ve kactane var kac transfer olucak ınsallh canım rabbim nasip etsin hepimize biranönceBenimde martta transferim olacak dondurulmuş embriyolarım var geçen çarşamba histereskopi oldum rahimde perde vardı o alındı inşallah hamile kalabilirim benim için tüp bebeğin ilk gününden beri zor bir süreç oldu
Hoşgeldin canım kaçıncı gün embriyoların ilk transfermiMerhaba herkese, benim de dondurulmuş transferim martta. İlkbahar hepimize güzel haberler getirsin.
Hayırlısı olsun canım ınsallh güzel haberlerini aliriz burdan en yakın transfer senin galiba güzel haberlerini mutlaka ver bizede bu arada hosgeldinMerhaba hanımlar bende rahim dinlendirmedeydim aralıkta opu oldum 2 martta transferim var donmuş çift 3. Gün embriyosu koyacaklar heyecanlıyım 2. Denemem
Hoşgeldin canım dondurulmus embriomu yoksa baştanmi basliycaksinz hayırlısı olsun canım ınsallh güzel haberlerini aliriz burdanHayirli geceler. Bende martta tedaviye baslayacagim. Sumdiden hayirli olsun hepimiz icin insallah
Doğum kontrol hapını ne zamn bıraktın canimKızlar bende adet olmayı bekliyorum . Dua edin de yarın olayım . Çalışıyorum Pazartesi boş günüm o yüzden biran önce olsa da Pazartesi gitsem hastahaneye diye umut ediyorum. Doğum kontrol hapından ne kadar süre sonra adet olunuyor acaba .
İlk denemem kısa protokoldü ,2. Deneme dondurulmuş la olmuştu. 3. Denemede uzun protokol olsun dediler . Yasmin ve bu koldan vurulduğum lucrin i yumurtlama yı baskılanmak için ya da engellemek için desem daha doğru olur sanırım o yüzden verdiler . Adet le birlikte gonal f ile bu sefer bir anda daha fazla yumurta elde etmek amaç . Umarım hepimiz için herşey yolunda gider . Baharla birlikte gönlümüze de bahar gelir inşallah :)Teşekkür ederim :) İğneyi ne için kullanıyorsun? Sakın stres yapma, rahat olmaya çalış. Olumlu düşün. Rabbim bizlere hayırlı evlatlar nasip ederse bugünleri anı olarak hatırlayacağız inşallah
Perşembe bitti hapDoğum kontrol hapını ne zamn bıraktın canim
1 Mart ta ne iğnesi vuracaksın canım ?iyi canım sevindim ıyi geçmesine evet merak ettim seni bende iyiyim canım martin 1 de bi iğnem var onu vurucam sonra adet olmayı bekliycem hepimiz için hayırlısı bakalm neler yariycaz burdan birbirimiz güzel haberleri verelim
Benim dondurulmus embrio olduğu için yumurtlamami baskiliycakmis lucrin diye bi igne1 Mart ta ne iğnesi vuracaksın canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?