Büyük ihtimal adet olursunuz pazartesi yada salı canimPerşembe bitti hap
Perşembe bitti hap
Tamam canın takipteyim inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırızHayırlısı olsun canım ınsallh güzel haberlerini aliriz burdan en yakın transfer senin galiba güzel haberlerini mutlaka ver bizede bu arada hosgeldin
Hoşbulduk :) 5. Gün embriyosu 2 tane, ilk transferim değil 3. olacak.Hoşgeldin canım kaçıncı gün embriyoların ilk transfermi
Anladım canım hayırlısı olsunHoşbulduk :) 5. Gün embriyosu 2 tane, ilk transferim değil 3. olacak.
Insallh canimTamam canın takipteyim inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Bende şuan lucrin kullanıyorumBenim dondurulmus embrio olduğu için yumurtlamami baskiliycakmis lucrin diye bi igne
Dondurulmuslarla baslayacagiz. IlkItedavimdede uzun protokol du donmus transferi yapildi. Simdi tekrar deneyecegiz insallahHoşgeldin canım dondurulmus embriomu yoksa baştanmi basliycaksinz hayırlısı olsun canım ınsallh güzel haberlerini aliriz burdan
Merhaba :) Olsun arkadaşım geç olsun güç olmasın. İnşallah hepimiz güzel haberlerimizi paylaşacağız. Ben bazen kabuslarla uyanıyorum, bazen kendimi motive ediyorum, olacak diyorum. Hayırlısı olsun, emeklerimiz karşılıksız kalmasın inşallah.Merhaba arkadaşlar. Bende Mart ayının ortalarında transfer olacağım .büyük ihtimal şubat 25 gibi dondurulmuş transfer hazırlığına başlarım.bu 2. Denemem olacak.malesef ilki negatifti.önceki tedavimden donmuş embriyo kalmadı.bu tedavimi 2018 Nisa’n ayında oldum.haziran ayında miyom ameliyatı oldum.2 hafta önce de miyom ameliyatından sonra oluşan yapışıklık için histeroskobi oldum.süreç benim için çok uzun oldu ama inşallah sonu güzel olur.burası da hamile haberleriyle dolup taşar inşallah
Hoşgeldin canım ınsallh canım güzel haberlerini aliriz burdanMerhaba arkadaşlar. Bende Mart ayının ortalarında transfer olacağım .büyük ihtimal şubat 25 gibi dondurulmuş transfer hazırlığına başlarım.bu 2. Denemem olacak.malesef ilki negatifti.önceki tedavimden donmuş embriyo kalmadı.bu tedavimi 2018 Nisa’n ayında oldum.haziran ayında miyom ameliyatı oldum.2 hafta önce de miyom ameliyatından sonra oluşan yapışıklık için histeroskobi oldum.süreç benim için çok uzun oldu ama inşallah sonu güzel olur.burası da hamile haberleriyle dolup taşar inşallah
Hoşgeldin canım hayırlısıyla güzel haberlerini alirizMerhaba arkadaşlar bende şubat 25 te adetimle birlikte dondurulmuşlar İçin tedaviye başlayacağım benim opu aralık ayında oldu yumurtalar toplandıktan sonra donduruldu lapıraskopi ile tüplerim alındı bi aksilik çıkmaz ise Mart ayında transfer olurum
Teşekkür ederim canım inşallah hep beraber mutlu sona ulaşırız. Sırayla pozitif haberler verelim inşallah:)Hoşgeldin canım ınsallh canım güzel haberlerini aliriz burdan
Amin canım inşallah.ben ilk tedavimi 2016 yılında yapmıştım.inan bende bazen o kadar çok olumsuzluğa kapılıyorum ki.ama sonra diyorum ki rabbim dilerse her şey olur dilemezse olmaz.herşeyin vakti zamanı var.umarım bizde mutlu haberlerle karşılaşırız.Merhaba :) Olsun arkadaşım geç olsun güç olmasın. İnşallah hepimiz güzel haberlerimizi paylaşacağız. Ben bazen kabuslarla uyanıyorum, bazen kendimi motive ediyorum, olacak diyorum. Hayırlısı olsun, emeklerimiz karşılıksız kalmasın inşallah.
Hoş bulduk Amin inşallah hepimiz birbirimize güzel haberler verelimHoşgeldin canım hayırlısıyla güzel haberlerini aliriz
Bi aksilik çıkmaz ise aynı gün başlayacağız tedaviye transfer de aynı şekilde olur herhalde umarım hayırlı haberler veririz birbirimize şubat ayı hepimize Uğur getirsinMerhaba arkadaşlar. Bende Mart ayının ortalarında transfer olacağım .büyük ihtimal şubat 25 gibi dondurulmuş transfer hazırlığına başlarım.bu 2. Denemem olacak.malesef ilki negatifti.önceki tedavimden donmuş embriyo kalmadı.bu tedavimi 2018 Nisa’n ayında oldum.haziran ayında miyom ameliyatı oldum.2 hafta önce de miyom ameliyatından sonra oluşan yapışıklık için histeroskobi oldum.süreç benim için çok uzun oldu ama inşallah sonu güzel olur.burası da hamile haberleriyle dolup taşar inşallah
İnşallah canım. Ben tamamen transfere odaklandım içimde tarif edilemez bi mutluluk var.rabbim emeklerimizi zayi etmez inşallah.Bi aksilik çıkmaz ise aynı gün başlayacağız tedaviye transfer de aynı şekilde olur herhalde umarım hayırlı haberler veririz birbirimize şubat ayı hepimize Uğur getirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?