2019 Mart'ta Dondurulmuş Embriyo Transfer Tedavisine Başlayanlar Gelin Beraber Başlayalım

Hoşgeldin canım dondurulmus embriomu yoksa baştanmi basliycaksinz hayırlısı olsun canım ınsallh güzel haberlerini aliriz burdan
Dondurulmuslarla baslayacagiz. IlkItedavimdede uzun protokol du donmus transferi yapildi. Simdi tekrar deneyecegiz insallah

Merhaba arkadaşlar. Bende Mart ayının ortalarında transfer olacağım .büyük ihtimal şubat 25 gibi dondurulmuş transfer hazırlığına başlarım.bu 2. Denemem olacak.malesef ilki negatifti.önceki tedavimden donmuş embriyo kalmadı.bu tedavimi 2018 Nisa’n ayında oldum.haziran ayında miyom ameliyatı oldum.2 hafta önce de miyom ameliyatından sonra oluşan yapışıklık için histeroskobi oldum.süreç benim için çok uzun oldu ama inşallah sonu güzel olur.burası da hamile haberleriyle dolup taşar inşallah

Merhaba :) Olsun arkadaşım geç olsun güç olmasın. İnşallah hepimiz güzel haberlerimizi paylaşacağız. Ben bazen kabuslarla uyanıyorum, bazen kendimi motive ediyorum, olacak diyorum. Hayırlısı olsun, emeklerimiz karşılıksız kalmasın inşallah.

Merhaba arkadaşlar bende şubat 25 te adetimle birlikte dondurulmuşlar İçin tedaviye başlayacağım benim opu aralık ayında oldu yumurtalar toplandıktan sonra donduruldu lapıraskopi ile tüplerim alındı bi aksilik çıkmaz ise Mart ayında transfer olurum

Hoşgeldin canım ınsallh canım güzel haberlerini aliriz burdan

Hoşgeldin canım hayırlısıyla güzel haberlerini aliriz

Amin canım inşallah.ben ilk tedavimi 2016 yılında yapmıştım.inan bende bazen o kadar çok olumsuzluğa kapılıyorum ki.ama sonra diyorum ki rabbim dilerse her şey olur dilemezse olmaz.herşeyin vakti zamanı var.umarım bizde mutlu haberlerle karşılaşırız.

Bi aksilik çıkmaz ise aynı gün başlayacağız tedaviye transfer de aynı şekilde olur herhalde umarım hayırlı haberler veririz birbirimize şubat ayı hepimize Uğur getirsin

Bi aksilik çıkmaz ise aynı gün başlayacağız tedaviye transfer de aynı şekilde olur herhalde umarım hayırlı haberler veririz birbirimize şubat ayı hepimize Uğur getirsin
İnşallah canım. Ben tamamen transfere odaklandım içimde tarif edilemez bi mutluluk var.rabbim emeklerimizi zayi etmez inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…