Amin inşallah tez vakitteİnşallah canım. Ben tamamen transfere odaklandım içimde tarif edilemez bi mutluluk var.rabbim emeklerimizi zayi etmez inşallah.
Eskiden büyüklerimiz herşeyin başı sağlık filan gibi laflar ederlerdi hiç anlamamışım önemini. Ne dertlerim vardı ay o pantolonu alamadım, bu elbisenin altına ayakkabı bulamadım. Şimdi düşününce ah diyorum hayat neler öğreniyorsun.Amin canım inşallah.ben ilk tedavimi 2016 yılında yapmıştım.inan bende bazen o kadar çok olumsuzluğa kapılıyorum ki.ama sonra diyorum ki rabbim dilerse her şey olur dilemezse olmaz.herşeyin vakti zamanı var.umarım bizde mutlu haberlerle karşılaşırız.
Hadi inşallah sağlıkla, kolaylıkla geçsin. Mutlulukla tamamlansın.Merhaba arkadaşlar bende şubat 25 te adetimle birlikte dondurulmuşlar İçin tedaviye başlayacağım benim opu aralık ayında oldu yumurtalar toplandıktan sonra donduruldu lapıraskopi ile tüplerim alındı bi aksilik çıkmaz ise Mart ayında transfer olurum
Aynen oyle canım rabbim başka sıkıntı dert vermesin bununda üstesinden geliriz rabbim nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmisEskiden büyüklerimiz herşeyin başı sağlık filan gibi laflar ederlerdi hiç anlamamışım önemini. Ne dertlerim vardı ay o pantolonu alamadım, bu elbisenin altına ayakkabı bulamadım. Şimdi düşününce ah diyorum hayat neler öğreniyorsun.
Aynen canım insan yaşadıkça tecrübe kazanıyor. Allah başka dert vermesin.yakın zamanda rabbim bizlerin de kucağını doldursun, pozitif haberlerle burası şenlensin inşallahEskiden büyüklerimiz herşeyin başı sağlık filan gibi laflar ederlerdi hiç anlamamışım önemini. Ne dertlerim vardı ay o pantolonu alamadım, bu elbisenin altına ayakkabı bulamadım. Şimdi düşününce ah diyorum hayat neler öğreniyorsun.
Amin. Ümidimizi kaybettirmesin Allahım.Aynen oyle canım rabbim başka sıkıntı dert vermesin bununda üstesinden geliriz rabbim nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmis
Amin canım inşallah beraber kutlayalım.Aynen canım insan yaşadıkça tecrübe kazanıyor. Allah başka dert vermesin.yakın zamanda rabbim bizlerin de kucağını doldursun, pozitif haberlerle burası şenlensin inşallah
Kimler kaç yaşında kaçinci denemesi..tüp bebek yaptırma sebebi neydi??
Amin inşalaah hepimizin kucakları dolsunHadi inşallah sağlıkla, kolaylıkla geçsin. Mutlulukla tamamlansın.
Ben 35 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim tam tedaviye başlayacağım gün 25 şubat Doğum günüm bende çikolata kisti vardı tüplerim tıkanmış sıvı birikmesi olmuş tüplerimi aldılar eşimin sperm sayısı az çıktı benimde ilk denememKimler kaç yaşında kaçinci denemesi..tüp bebek yaptırma sebebi neydi??
MerhabaKimler kaç yaşında kaçinci denemesi..tüp bebek yaptırma sebebi neydi??
Bende 30 yaşındayım eşimde sperm çıkışı olmuyordu tese ameliyatıyla çok şükür cikti ilk denememde hamile kaldim tek yumurta ikizi oldu ama kalp atisi olmadi kurtaj olmak zorunda kaldim şimdi dondurulmuslarim var mart sonu transferKimler kaç yaşında kaçinci denemesi..tüp bebek yaptırma sebebi neydi??
Canim ader oldunmu başladın mı tedaviye merak ettimKızlar bende adet olmayı bekliyorum . Dua edin de yarın olayım . Çalışıyorum Pazartesi boş günüm o yüzden biran önce olsa da Pazartesi gitsem hastahaneye diye umut ediyorum. Doğum kontrol hapından ne kadar süre sonra adet olunuyor acaba .
Amin canım ınsallhHerkesin hikayesi farklı ama isteği aynı. Allah gönlümüzdekini hayırla nasip etsin inşallah.
Evet bugün gittim hastahaneye başladık çok şükür gonal f e . Yanında kalçadan merional verdi . Koldan iğne nin de dozunu düşürdü . İlk kontrol Pazartesi. Bakalım hayırlısıCanim ader oldunmu başladın mı tedaviye merak ettim
Kimler kaç yaşında kaçinci denemesi..tüp bebek yaptırma sebebi neydi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?