2019 Mart'ta Dondurulmuş Embriyo Transfer Tedavisine Başlayanlar Gelin Beraber Başlayalım

Eskiden büyüklerimiz herşeyin başı sağlık filan gibi laflar ederlerdi hiç anlamamışım önemini. Ne dertlerim vardı ay o pantolonu alamadım, bu elbisenin altına ayakkabı bulamadım. Şimdi düşününce ah diyorum hayat neler öğreniyorsun.

Hadi inşallah sağlıkla, kolaylıkla geçsin. Mutlulukla tamamlansın.

Aynen oyle canım rabbim başka sıkıntı dert vermesin bununda üstesinden geliriz rabbim nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmis

Aynen canım insan yaşadıkça tecrübe kazanıyor. Allah başka dert vermesin.yakın zamanda rabbim bizlerin de kucağını doldursun, pozitif haberlerle burası şenlensin inşallah

Ben taze 35 :) Bi kaç gün sonra doğum günüm. 3. Transfer olacak. Amh 0,88 fsh düşük neyse ki 4,63. Eşimin morfoloji 4, sperm sayısı 30-40 milyon filan.Bi de Cd56 testinde %12 çıktı. Bu transfer serumla olacak. Bu kadar bizim sıkıntılar :)

Ben de 32 yaşındayım..eşim sperm değerleri düşük.bende şimdilik bi problem görünmüyor.ikinci denemem olacak nasip olursa

Kimler kaç yaşında kaçinci denemesi..tüp bebek yaptırma sebebi neydi??

Ben de 29 yaşındayım. 1,5 yıllık evliyim. Spermlerde ileri hareket çok düşüktü. Ben de polikistik over var, adet düzensizliği yaşadım son 5-6 aydır. İlk denememiz olacak.

Ben 35 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim tam tedaviye başlayacağım gün 25 şubat Doğum günüm bende çikolata kisti vardı tüplerim tıkanmış sıvı birikmesi olmuş tüplerimi aldılar eşimin sperm sayısı az çıktı benimde ilk denemem

Ben de 31 yaşındayım , eşimin sperm sayı ve hareketlilikte sıkıntı var. Bende görünür bir sebep yok. 4.5 yıllık evliyiz . Bu 3. Denememiz olacak. İlk denemede tuttu ama 3.5 aylıkken kaybettim bebeğimi . 2. Denemem dondurulmuş embriyo ile oldu hiç tutmadı . Bakalım inşallah bunda tutar ve sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz . Bulunduğum yerde tüp bebek imkanı yok .Ankaraya git gel yapıyorum . İl dışı tayin geçen yıl istedik olmadı . Bu yıl yine isteriz . Sağlık özrü tüp bebek konusu için keşke direkt gelse . Kendimi burda eli kolu bağlı gibi hissediyorum.rabbim inşallah bu sefer tutar da işlerimiz kolaylaşır .

Bende 30 yaşındayım eşimde sperm çıkışı olmuyordu tese ameliyatıyla çok şükür cikti ilk denememde hamile kaldim tek yumurta ikizi oldu ama kalp atisi olmadi kurtaj olmak zorunda kaldim şimdi dondurulmuslarim var mart sonu transfer

Canim ader oldunmu başladın mı tedaviye merak ettim

Canim ader oldunmu başladın mı tedaviye merak ettim
Evet bugün gittim hastahaneye başladık çok şükür gonal f e . Yanında kalçadan merional verdi . Koldan iğne nin de dozunu düşürdü . İlk kontrol Pazartesi. Bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…