2 tane derdim var arkadaşlar.
göğüslerimden çok fazla süt akıyor. birinden emzirirken diğeri şığır şığır sırılsıklam oluyorum devamlı. göğüs pedleri de fayda etmiyor. bebeğimi saat başı ya da 1.5 saatte bir emziriyorum. ama çok fazla sütüm var sanırım. bununla nasıl başa çıkabilirim??
diğer sorunumda göğüs ucu yaralarım var her yolu denedim. ayva çekirdeği, lansiloh krem, antibiyotikli merhem, gümüş kapak. ama geçirmedi tam olarak nasıl geçirebilirim
Ben sadece kolsuz zıbın giyidiriyorum valla çorap falan da giydirmiyorum. Hala boynu isilik.Ben de yatırırken kısakollu body altına ince benye eşofman altı ve çorap giydirip yatırıyorum. Oda derecesi 24.5 ta oluyor. Uzun kollu tulum giydirdiğimde isilik oldu
.ben yaşamadım ama olan arkadaşlarım var. 40 ı çıtıktan hemen sonra ragl olan kadınlar var. herkesin bünyesi farklı.Kizlar 3 mayista sezeryan oldum. 10 gun once sezeryan oldum. Sanirim regl oldum. Varmi bukadar erken olan. Annemler falan 1 sene olmamış hepsi baya şaşırdı
Canım daha dün konuştuk süt korursa 1 yaşına kadar olmayan varmış belli olmuyomuş hatta bana sordular ama benim daha yeni bitti kanamamKizlar 3 mayista sezeryan oldum. 10 gun once sezeryan oldum. Sanirim regl oldum. Varmi bukadar erken olan. Annemler falan 1 sene olmamış hepsi baya şaşırdı
Bizim de bugün 40 imiz çıktı. Ben de kasiklarimda ağrı hiseediyorum regl olacak gibi. Bekleyip gorucez.Kızlar bugün 40 ımız çıktı çok şükür ☺
Canım daha dün konuştuk süt korursa 1 yaşına kadar olmayan varmış belli olmuyomuş hatta bana sordular ama benim daha yeni bitti kanamam
Ben kırkım çıktından sonra hemen oldum canım ilk hamileliğimde herkes aynı olmazKizlar 3 mayista sezeryan oldum. 10 gun once sezeryan oldum. Sanirim regl oldum. Varmi bukadar erken olan. Annemler falan 1 sene olmamış hepsi baya şaşırdı
Geldik canım çok şükür. Yolculuk fena değildi sağ salim ulaştık hamdolsun. Burada zaman çok hızlı geçiyor telefonu elime almaya zaman bile bulamıyorum . Sen nasılsın Zeynep Rana nasıl
Allah yardım etsin .çocukla nasıl yapacaksın ya , kolaylıklar diliyorumHerkese gunaydin. Erkenden uyandim çok uykum olmasına rağmen. Eşimin okuldan bebek görmeye gelecekler. Cuma günü de benim okuldan geldiler 27 kişiydi. Bugün kaç olur bilmiyorum stresliyim biraz şu günude inşallah güzelce atlatırım. Daha kirkimiz dün çıktı ama seminerler bitmeden gelmek isteyince ayıp olur reddetmek dedim. Yardım edecekde olmayinca kizim bi uyusa mutfağa koşacam. Sizlerde durumlar nasıl.
Allah kolaylık versin canım benim kızım misafir geleceği zaman durmuyo kokusunu alıyo galiba yardımsız birşey hazırlayamıyorum geçen gün tektim mecbur dışardan aldım...Herkese gunaydin. Erkenden uyandim çok uykum olmasına rağmen. Eşimin okuldan bebek görmeye gelecekler. Cuma günü de benim okuldan geldiler 27 kişiydi. Bugün kaç olur bilmiyorum stresliyim biraz şu günude inşallah güzelce atlatırım. Daha kirkimiz dün çıktı ama seminerler bitmeden gelmek isteyince ayıp olur reddetmek dedim. Yardım edecekde olmayinca kizim bi uyusa mutfağa koşacam. Sizlerde durumlar nasıl.
Ya kizlar bennbana gelene kahve yanina cikilata koyup veriyorum. Kimse kusura bakmasın gazli bebegim var, uykusuz geceler,yorgunluk.. evde daginik oluyor, umrumda degil yaniAllah kolaylık versin canım benim kızım misafir geleceği zaman durmuyo kokusunu alıyo galiba yardımsız birşey hazırlayamıyorum geçen gün tektim mecbur dışardan aldım...
Haklısın canım tek başına bende yapamıyorum dediğin gibi kimse kusura bakmasın...Ya kizlar bennbana gelene kahve yanina cikilata koyup veriyorum. Kimse kusura bakmasın gazli bebegim var, uykusuz geceler,yorgunluk.. evde daginik oluyor, umrumda degil yani
Canım doktora götür benceKızlar bebeğim(25günlük) emdiğinde emerken bile kusuyor fakat mama verdiğimde kusma problemi olmuyor. Böyle bir durum yaşayan ya da yaşamış birilerini duyan var mı? Sebebi ne ola ki? Bebegım sütün içerisinde bir şeye tepki veriyor sanırım ama ben anlayamadım
Cnm cok normal benimkide kusuyor 50 gunlujKızlar bebeğim(25günlük) emdiğinde emerken bile kusuyor fakat mama verdiğimde kusma problemi olmuyor. Böyle bir durum yaşayan ya da yaşamış birilerini duyan var mı? Sebebi ne ola ki? Bebegım sütün içerisinde bir şeye tepki veriyor sanırım ama ben anlayamadım
Emerken mi kusuyor canım? Birde benımki bildiğin sütü cıkarıyor sulu yani senınkide mi öyle?Cnm cok normal benimkide kusuyor 50 gunluj
Aynen canım götürcem inşallahCanım doktora götür bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?