Aynı şeyleri yaşıyo kuzularımız...Ya bende onu düşünüyorum hemşire demişti sulancak kabuk bağlıcak falan bakıyorum yeri bile yok 20 gün falan demişti acaba 20 gün sonra mı olucak bekliyorum...Kızlaaarr nasılsınız
Ensar paşam da salyalandı bide bu verem aşısının izi hiç yok sizde nasıl aşı yerleri
Bizde de 20 funu geçti sadece çok hafif bir pembelik var oda belli bile degil. Kabuk falan bağlamaz normal deri çünkü. İlla belli olması gerekiyor mu , ben iz kalmayacak diye seviniyorumAynı şeyleri yaşıyo kuzularımız...Ya bende onu düşünüyorum hemşire demişti sulancak kabuk bağlıcak falan bakıyorum yeri bile yok 20 gün falan demişti acaba 20 gün sonra mı olucak bekliyorum...
Kızımda hemen olmaya başlamıştı ama ne bileyim ya bende merakla bekliyorum olmazsa yarın hemşireyi ararımAynı şeyleri yaşıyo kuzularımız...Ya bende onu düşünüyorum hemşire demişti sulancak kabuk bağlıcak falan bakıyorum yeri bile yok 20 gün falan demişti acaba 20 gün sonra mı olucak bekliyorum...
Bizim kolumuzdaki gibi olucak normali o bildiğim kadarıylaBizde de 20 funu geçti sadece çok hafif bir pembelik var oda belli bile degil. Kabuk falan bağlamaz normal deri çünkü. İlla belli olması gerekiyor mu , ben iz kalmayacak diye seviniyorum
Hemşire bizim kolumuzda iz nasıl varsa o da öyle olucak demişti ama bizde yeri bile yok bekliyorum bendeBizde de 20 funu geçti sadece çok hafif bir pembelik var oda belli bile degil. Kabuk falan bağlamaz normal deri çünkü. İlla belli olması gerekiyor mu , ben iz kalmayacak diye seviniyorum
Bi öğren bakalım doğrusu neymiş Canım ben bayramdan sonra rota aşısı için gidicem o zaman sorarım artık hala bişey yoksa...Kızımda hemen olmaya başlamıştı ama ne bileyim ya bende merakla bekliyorum olmazsa yarın hemşireyi ararım
Merhaba,ben temmuzda 2 hafta arayla 2 kez oldum.Bugün de şok oldum. Tekrar regli olmuşum. Bu ay içinde tekrardan olursam dra gitmeyi düşünüyorum..Ben ikinci adetimi oldum dün canım düzenli gelmeye başladı nette ki herseye inanmabiter tatil zamanına kadar inşallah
ay bende 42 den 46 bedene çıkmışım içim kan ağlıyorçok şükür iyiyim canım benim. ben burayı takip ediyorum ama nedense bildirimlerİ takip edemedim bi süre. Kilo vermek için bişey yapmam lazım. spora gitmem gerek. 3 çocukla nasıl olacak bilmiyorum. .sen nasılsın kuzum. evet ya @asitane161719 nerdesin kız.
Doğumdan sonra bu düzensizlik normal karşılanıyor ama sen yine de bir danış doktora ben daha gitmedim kontrole doktor 40 çıkınca gel demişti ama bir türlü fırsat olmadı bu araMerhaba,ben temmuzda 2 hafta arayla 2 kez oldum.Bugün de şok oldum. Tekrar regli olmuşum. Bu ay içinde tekrardan olursam dra gitmeyi düşünüyorum..
ay bende 42 den 46 bedene çıkmışım içim kan ağlıyorbol bol yürüyüş yapıyorum ama yok birde bacaklarım çatladı uyuz oldum
Doğumdan sonra bu düzensizlik normal karşılanıyor ama sen yine de bir danış doktora ben daha gitmedim kontrole doktor 40 çıkınca gel demişti ama bir türlü fırsat olmadı bu ara
Çok çok az almış 400 gram aşağısı beslenme yetersizliğidir başka bir doktora daha danışınMerhaba arkadaşlar, kızımın 3.ay kontrolünde maalesef 200 g aldığını öğrendik. Dr hala mamaya başlama, bir sonraki ay kontrolünü bekleyelim dedi.Sıcak aylarda böyle olabilir filan dedi. Bol bol emzirmemi sıvı tüketmemi önerdi. Sizilerde böyle olan var mı?Bu arada çok fazla salya akıtıyor.Insallah durum düzelir.
Açlık degilde yiyorum yiyorum doymuyorumçok acıkıyorum, sendede öylemi ?
Açlık degilde yiyorum yiyorum doymuyorum
Ben de doğurduğumdan beri aynı kilodayım 1 gram bile veremedim. Belki veririm diye kıyafet almıyordum fazla ama iyi bir alışveriş yapmam gerekecek sanırım kış için:)bende aynıyım ya. az yiyince acıkıyorum hemen.
Bende cabuk acıkıyorumbende aynıyım ya. az yiyince acıkıyorum hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?