Cerrah bana narkoz vercem bebeğin beynine zarar verir dedi şok oldum korktum açıkcasıHifaa evet canım özelde, lokal oldu,iğne ile uyusturdular pipi bölgesini ve 25 dk sonra sünnete başladılar. Çocuk cerrahi yapti. Arkadaşlarım 2 günlükken, 15 günlükken yaptirmislardi . Asıl erken gitmek lazım,sağa sola dönmeye başlayınca,hareketi artınca uyutup yapiyolar, bizde sırf bayiltilmasin diye erken yaptırdık,hatta acaba geç mi kaldım diye bile düşündüm
Allah'a emanetler canım inşallah bişey olmaz onların da refleksleri varTeyzeleri benim kızım iki gündür dönmeye başladı yalnız bırakmaya gelmiyor hiç. Mutfağa gidip bi geliyorum bi bakiyorum sırt üstü olan çocuk yüz üstü olmuş. Boğulma riski yoktur dimi yaa. Sizlerde durumlar nasıl.
Oy maşallah erken değil mi yaTeyzeleri benim kızım iki gündür dönmeye başladı yalnız bırakmaya gelmiyor hiç. Mutfağa gidip bi geliyorum bi bakiyorum sırt üstü olan çocuk yüz üstü olmuş. Boğulma riski yoktur dimi yaa. Sizlerde durumlar nasıl.
Büyük kızımda böyleydi diye hatırlıyorum sanki. Ama 7 yıl geçti net değil kafamda tecrübeli annişler daha iyi bilirOy maşallah erken değil mi ya
Cerrah bana narkoz vercem bebeğin beynine zarar verir dedi şok oldum korktum açıkcası
Bizde eşimle erken yaptıralım dedik
Ay cidden ya olmazsa fakültedeki cerraha danışcam daha fazla hareketlenmeden yaptırmak istiyorumDaha neler benim 6 dan fazla arkadaşım bebekken lokal yaptırdılar,beynine narkoz belki zarar verirşaka bir yana da çok abartmis
Kızlar merhaba hepinize hayırlı geceler.Kadınlar kulübü çok kasıyo telefonumu o yüzden hiç giresim yok.Bi yorum 5-10 dk alıyo nerdeyse.Neyse biz iyiyiz.Sizler de iyisinizdir inşallah
Ya çok şükür sen atlatmışsın ben çok korkuyorum sünnetten Eylül düşünüyorum o da 4 .ay aşısına falan denk gelecek nasıl yapıcaz bilmiyorum Allhım kolaylık verir inşDaha neler benim 6 dan fazla arkadaşım bebekken lokal yaptırdılar,beynine narkoz belki zarar verirşaka bir yana da çok abartmis
benimde büyük temizlik yapmam lazım ama yalnız mümkün değil. ya pis pis kalacaklar veya kullanan insanlardan biri reis yardım edecek. hoş ona göre heryer misler gibi. sinir olmamak elde değil seni anlıyorum.Bi sıkıntı mı varki kuzum dilleri de yok ki insan algılayamıyor Allah'ım yardım etsin
birde bu yorgunlukla nasıl cesaret ettinde doamates felan aldın valla tebrik ediyorum ellerine sağlık
Allah'ım işini kolaylaştırır inşallah ❤
Ben de uğraşıyorum temizlik yapmaya çalışıyorum bayrama hazırlık felan hak getire valla sinir oldum iyice
Of hemde nasıl büyük temizlik lazımbenimde büyük temizlik yapmam lazım ama yalnız mümkün değil. ya pis pis kalacaklar veya kullanan insanlardan biri reis yardım edecek. hoş ona göre heryer misler gibi. sinir olmamak elde değil seni anlıyorum.
Canım geçmiş olsun hayırlı olsun acil şifalar inşKızlar merhaba, oğlumu sünnet ettirdik, çok şükür bu işi de halletmiş olduk. İlerde yavrum sünnet sitresi yaşamayacak.o farketmeden anası babası yaşadı tüm sitresi
Hayırlı bayramlar canım..hamdolsun güzel geçti bebegimle 2. Bayramimiz çok şükür biraz daha büyüdü..Kızlar canlar
Bayramınız mübarek olsun. Allahım bize hayırlı güzel uzun ömürler versin güzel bayramlara eriştirsin.
bizim için tatile günler kala heyecan dorukta. oğluşum bollı lokumum gün sayıyor. elhamdülillah çok şükür
bebeğim bugun kalabalıkta hiç uyumadı durmadı. şuan yorgunluktan bayılmak üzereyim ama mutluyum çok güzel birgündü elhamdülillah çok şükür. .
sizler nasılsınız bayram nasıl geçiyor.
A asitane161719
Hifaa
Nilayyy
R rkndmt
B Beklenngn
leylunehar
ve diğer kızlar. öpüyorum sizleri ve bebişleri.
.amin canım benim.Herkwse hayırlı, huzurlu,mutlu,sevgi dolu ,mis gibi bir bayram olsun inşallah
Hayırlı bayramlar canım..hamdolsun güzel geçti bebegimle 2. Bayramimiz çok şükür biraz daha büyüdü..
Diğer arkadaşlar sizlerinde bayramınız kutlu olsun..
İyi bayramlar canım sana ve herkese. Ben de iki gündür sadece kayınpederim ve dedemi ziyarete gidebildim. Mert durmuyor pek emzirmek gerekiyor rahat olamıyorum başka yerde. Onun dışında evdeyim. Bu bayramda annemler ve çoğu akraba tatilde ziyaret edecek pek bir yer kalmadı bize de. Kız kardeşim yanıma geldi Allah'tan o yardımcı oluyor.Kızlar canlar
Bayramınız mübarek olsun. Allahım bize hayırlı güzel uzun ömürler versin güzel bayramlara eriştirsin.
bizim için tatile günler kala heyecan dorukta. oğluşum bollı lokumum gün sayıyor. elhamdülillah çok şükür
bebeğim bugun kalabalıkta hiç uyumadı durmadı. şuan yorgunluktan bayılmak üzereyim ama mutluyum çok güzel birgündü elhamdülillah çok şükür. .
A asitane161719
Hifaa
Nilayyy
R rkndmt
B Beklenngn
leylunehar
Canım iyi bayramlarKızlar canlar
A asitane161719
Hifaa
Nilayyy
R rkndmt
B Beklenngn
leylunehar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?