Bilgi için teşekkür ederim canım. Ben sonuçlarımı bugün alıp doktora göstereceğim.6.haftamda gebelik oncesi istedigi testleri tekrar istemisti tam kan sayimi,tam idrar tetkiki , serbest t3,t4,tsh , ure , kreatinin, ferritin,glukoz aclik, vitamin d3 , b12 , ast , alt , toxoplazma, rubella
Bunlari yaptirdim ast yuksek cikti birde tam kan sayiminda plt sinirda cikti o yuzden sadece bunlari tekrarlatti, birde idrarda az enfeksiyon cikti onuda tekrarlatti yani fazla cikan degerleri tekrarlatiyor.
7.8 mm cikti benim 5 deKızlar kese boyutlarınız neydi?
Benim 5+2'de 8,25 mm çıktı da
Benim sat 14,yumurtlama 28 agustos cuma gidicem bana diyecek acababenim sat 11 agustos ama 29 u yumurtlama gunumdu .gec yumurtladim bu ay . daha 4.5 5 haftaliksin dedi. 1 hafta sonra gel dedi :)
betan kacti ? karindan bile gozukebilir belki cuma gunu . cok guzel bi duyguymusBenim sat 14,yumurtlama 28 agustos cuma gidicem bana diyecek acaba
gecen cuma gittim en son beta 500 dü,bu cumaya kadar Allah nasip ederse 4000-5000 ler olur ALLAHım tamamına erdirsin inş ben daha önce boş gebelik yaşadım o yüzden o kadar korkuyorum ki anlatamambetan kacti ? karindan bile gozukebilir belki cuma gunu . cok guzel bi duyguymus
ben de gecen ay kimyasal yasadim canim . muayene olurken cok gerildim ya goremezsek dis gebelikse falan diye . sonra keseyi gorduk dediginde cok farkli oluyosungecen cuma gittim en son beta 500 dü,bu cumaya kadar Allah nasip ederse 4000-5000 ler olur ALLAHım tamamına erdirsin inş ben daha önce boş gebelik yaşadım o yüzden o kadar korkuyorum ki anlatamam
7.8 mm cikti benim 5 de
canım kimyasal gebelik çok anormal bir durum değil,boş gebelikte keseyi görüyorsun her şey normal gibi ,1 hafta sonra kalp atışına gidiosun ama kese boş ve kürtajben de gecen ay kimyasal yasadim canim . muayene olurken cok gerildim ya goremezsek dis gebelikse falan diye . sonra keseyi gorduk dediginde cok farkli oluyosun
cm degil ki mm canim . 7.8 mm beta 3000 lerde . canim stres yapma normal olmasa muhakkak dr soylerdi oyle dusun .bana 5 haftalık olduğu ve kese boyutum 0.79, beta hcg değerim de 6884 çıktı. normal mi? sizlerin nasıl 7 cm olmuş benim hala milimetrelerde
gecmis olsun canim . amin amin . senden de guzel haberleri bekliyoruz cuma gunu .canım kimyasal gebelik çok anormal bir durum değil,boş gebelikte keseyi görüyorsun her şey normal gibi ,1 hafta sonra kalp atışına gidiosun ama kese boş ve kürtajAllah kimseye yaşatmasın Allahım herkese hayırlısyla bebişini kucağına almayı nasip etsin
Dogum tarihleri ayni ben dun gordum karindan sende gorursun insallahgecen cuma gittim en son beta 500 dü,bu cumaya kadar Allah nasip ederse 4000-5000 ler olur ALLAHım tamamına erdirsin inş ben daha önce boş gebelik yaşadım o yüzden o kadar korkuyorum ki anlatamam
Ben bugün 6+6 oldum. kontrolüm var kalp atışı için kısmetse.kızlaaar cumartesi gitsem mi ki ben kontrole yaaa 6+5 oluyoruz kalp atışlarını duyar mıyım acaba
verdi işte haftaya gel dedi cumartesi ama biraz daha beklesem mi diyorum. senin bugün mü kontrol senin bende ona göre gideyim bariBen bugün 6+6 oldum. kontrolüm var kalp atışı için kısmetse.
Sende duyabilirsin canım? Doktor gün vermedi mi sana ?
Görmedim canım. Hafta sonu dediyse bekle garanti olsun diye demiştir.verdi işte haftaya gel dedi cumartesi ama biraz daha beklesem mi diyorum. senin bugün mü kontrol senin bende ona göre gideyim bari
hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallahGörmedim canım. Hafta sonu dediyse bekle garanti olsun diye demiştir.
Ben bu akşam gideceğim doktora.
İnşallah canım, teşekkür ederim. Hepimiz güzel haberler alalım inşallah.hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah
Valla canım bornovada oturuyorum ama alanında en iyi uzman olsun semt farketmez, yarın simirna tüp bebek merk ne gitcem.memnun kalırsam haber veririm sana.sgk ya bakıyormuşNe tarafta arıyosun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?