inşallah kalbi duyarsın ben henüz kese görmedik haftaya bakacağız hayırlısı inşallahGünaydın kızlar bende yarın ki randevumu bugün 13.30a aldım 6+1 oldum inşallah kalp atışını duyarım biraz ağır geçmeye başladı o yüzden çok merak ettim inşallah güzel haberlerle geliriz hepimiz
Tatlım kötü düşünme bende de yok göğüs hassasiyeti o kadar belli belirsiz ki her hamilenin belirtisi farklı ben ilk iki hamileliğimi karnım şişmese anlamazdım bile öyl rahat geçmişti ama buepey zorluyor şimdiden:)Çok sevindim canım, gözün aydın :)
Benim yarın öğlen kontrolüm o kadar negatifim ki kötü bir şey olacak gibi geliyor. Göğüs hassasiyetimin bu kadar erken haftalarda bu kadar ani kesilmesini ben hala hayra yoramıyorum
Umarım ben de burda güzel haberler paylaşabilirim, senin adına ve diğer her şey yolunda olan kesesini gören, kalp atışını duyan bütün annelerin adına çok sevindim, darısı başıma
Bende oluyor canım yanma ekşine ca 2.3 ayda rahatlıyor genellikle son 3 ayda da artıyormide yanmasi sikayeti olan var mi arkadaslar .bu sabah cok siddetli oldu yanma ,haftaya dr ya soracagim . hep boyle mi olacak
inşallah kalbi duyarsın ben henüz kese görmedik haftaya bakacağız hayırlısı inşallah
daha yeni 5 haftalığa girdik :) doğum tahmini 24 mayıs görünüyorAmin canım inşallah sen kaçıncı haftadasın?
Çok net hissediyorum pantalon bellerinde sanki erken gibi geldi ama bariz sıkıyor kilomda aynı hatta 2 kg vermişimCanım hamilelikte bel kalınlaşırmış. Bana da geçen gün kız kardeşim belin kalınlaşmış dedi :)
Günaydın kuzum,heexee günaydın heyecanlı anne :) bugün kaçtaydı randevun?
Aynen canım, umarım güzel haberlerle gelirizGünaydın hamisler bugün kontrol gunum umarım iyi haberler veririz ben ve kontrolü olan diğer arkadaşlarheexee Iyi haberler vereceğimize inanıyorum anın tadını çıkaralım nede olsa bu günleri çok bekledik
3 kişi olduk, umarım burası güzel haberlerle dolar bugün ve her zamanGünaydın kızlar bende yarın ki randevumu bugün 13.30a aldım 6+1 oldum inşallah kalp atışını duyarım biraz ağır geçmeye başladı o yüzden çok merak ettim inşallah güzel haberlerle geliriz hepimiz
Benim başta çok fazla vardı ama, birden gitti, hep gelişimi durunca olur diye okudum sağda solda, çok kötü etkilendimTatlım kötü düşünme bende de yok göğüs hassasiyeti o kadar belli belirsiz ki her hamilenin belirtisi farklı ben ilk iki hamileliğimi karnım şişmese anlamazdım bile öyl rahat geçmişti ama buepey zorluyor şimdiden:)
Bende oluyor canım yanma ekşine ca 2.3 ayda rahatlıyor genellikle son 3 ayda da artıyor
Sağol canım benimheexee günaydın canım dualarımız seninle canım. bende cumaresi saat 10 arandevu aldım kızlar ama cok korkuyorum aksam rüyama girmiş inşallah kötü bişey olmazzz çok heyecanlıııı
Benim çooook azaldı sorun oBugün kontrolü olan Annişler inşallah güzel bebekleriyle güzel haberlerle gelsin Aminn...
heexee canım bendede azaldı biraz gögüs hassasiyeti telas yapma güzel haberler alıcaksın inşallah :)
Aynen benim de sabah aklıma geldiGünaydın herkese :) Benim kontrolüm de yarın, hafta geçmek bilmedi. Bugün gidenlerin güzel haberlerini bekliyoruz :)CESUR05 sen dün akşam gidecektin sanırım ? :)
Bu süreçte şu araştırma işini bir kenara bırakmamız gerekiyor aslında. Fazladan stres yüklüyor çünkü. yani kendinde gördüğün herhangi bir hastalık belirtisini google a yazdığında seçeneklerin arasında kanser olması gibi.Aynen benim de sabah aklıma geldiCESUR05 yazdı da ben mi kaçırdım acaba diye. Umarım harika geçmiştir randevusu
Sana da yarın güzel kontroller diliyorum canım
benim ara sıra oluyorarkadaşlar aranızda baş ağrısı olan varmı
Benim bir iki haftadır burnum tıkanıyor hep oda baş ağrısı yapıyor sinüzitim falanda yok gebeliğin ilk haftalarında oluyormuş sanırımarkadaşlar aranızda baş ağrısı olan varmı
aynen canım ya benimde öyle burnum tıkanıyor o da baş ağrısı yapıyor sanırım dün yine bu saatlerdeydi geçti kendi kendine inşallah bugünde geçerBenim bir iki haftadır burnum tıkanıyor hep oda baş ağrısı yapıyor sinüzitim falanda yok gebeliğin ilk haftalarında oluyormuş sanırım
heexee günaydın canım dualarımız seninle canım. bende cumaresi saat 10 arandevu aldım kızlar ama cok korkuyorum aksam rüyama girmiş inşallah kötü bişey olmazzz çok heyecanlıııı
arkadaşlar aranızda baş ağrısı olan varmı
Evet balım ara ara gidip geliyor bebekten dolayıymış gayet normal yaniaynen canım ya benimde öyle burnum tıkanıyor o da baş ağrısı yapıyor sanırım dün yine bu saatlerdeydi geçti kendi kendine inşallah bugünde geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?