- 24 Nisan 2017
- 432
- 518
- 53
Canimmm. Bence geç git erkenden gidip yok görüldü görülmedi demesinler 7.hatta 8.haftanda git benden tavsiyeKızlar üst üste 2 kez boş gebelik yaşayan var mı ilk gebeliğim öyleydi o kadar korkuyorum ki lütfen dua edin rabbim sağlıkla bir evlat nasip etsin
Cuma randevum var ama uykularım kaçıyor bir de aklıma senin doktorun sana yaşattıkları geliyor acaba ilk gebeliğimde bekleseydim ben de duyar mıydım diyeCanimmm. Bence geç git erkenden gidip yok görüldü görülmedi demesinler 7.hatta 8.haftanda git benden tavsiye
İnşaallah canım rüyasız direkt olmuş ne güzel :) ben bugün rüyamda karnımda tekmelediğini gördüm ilk defa o kadar güzeldi ki :):)Anne olma isteğim küçüklükten geldiği için bana çok normal geliyordu ama çevrem için garipti gerçekten. Bekarken hep rüyamda görürdüm hamile olduğumu Doğum yaptığımı falan. Gariptir ki evlendiğimden beri bir sene boyunca hiç görmedim. Dua ediyordum allahım lütfen rüyamda göreyim bari diye. Nasip işte rabbim yaşatıyor inşallah.
Duamdasn canım haber ver bizeCuma randevum var ama uykularım kaçıyor bir de aklıma senin doktorun sana yaşattıkları geliyor acaba ilk gebeliğimde bekleseydim ben de duyar mıydım diyehamilesiniz hepiniz kabul olur inş duanız bana dua edin
var cnmSelam canlar var mı bebişi gelen :)
Ben mesaj yazınca gebeliğimin haftası neden çıkmıyor KIzlarMerhaba arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun topigimiz uğur getirsin inşallah hepimize bu ay bebislerimiz bizimle olsun
Bilgilerden gebelik takvimi olusturuyosun cnmBen mesaj yazınca gebeliğimin haftası neden çıkmıyor KIzlar
TeşekkürlerBilgilerden gebelik takvimi olusturuyosun cnm
ama yaptım yine olmadıTeşekkürler
Dün akşam baya kıvrandırdı beni gaz sancısı hayatımda hiç böyle olduğumu hatırlamıyorum mide bulantısını zaten tahmin edersin sancı varken mecbur sabahları metpamid alıyorum yoksa o gün asla bitmiyor bir yıl gibi. Banada kız gibi gelmeye başladı inan yüzümdeki nur gitti diyim saçlarımda sarı koyultamıyorumda sivilcelendim ergenliğimde bile sivilcem olmazdı sıpalar biraz depresyona sokacak galiba bizi :) bu arada kontrolün ne zaman? Benim yarın inşallahGaz bendede var sabah karnım düz , kilom hamilelik öncesindeki gibi çıkıyor, ama akşama doğru sisiyorum ve 2 kilo en az fazla çıkıyorum hergun böyle.birdr çok fazla geyirme tarzı oluyo mide bulantısı olduğundan belki ondan mı diyorum.yuzumde güneş lekelerin fazlaydı sırf görünmesin artmasına diye güneş koruyucu pudra falan kullanıyorum yüzüm gün boyu çok aydınlık oluyo:) akşam eve gelince bulantidan aynaya bakamıyorum, kız çocuk çirkinlik verir diyorlar ama ne kadar doğru bilemem.annem bende çok cirkinlesip yüzüne sis basmış ,aklıma geldi seninki de kız mı acaba:)
Tahmini doğum tarihini yazmalısın canımAMa
ama yaptım yine olmadı
İlginç ama dün bende dr oldu sol tarafım çok gerildi ve orası daha kabarık oldu dinlenince geçti normal mi acabaKızlar bugün değişik bir şey yaşıyorum. Akşam oldu bu. Uzanırken karnımda üç dört kez ayrı zamanlarda toplanma hissettim. Gebelik yaşayanlar bilirler ilerleyen haftalarda bebeğin tek bir noktada toplanmasını andırıyor. Hakikaten hissettiğim bölgede ufacık bi kabarma da var. Keseyi hissetmem için erken gibi geliyor ama bilemedim. İlk gebeligimde kesenin olduğu yeri 8+lardayken farketmeye baslamistim. Bu biraz erken oldu sanki.
İnşallah ben de o günlere sağlıklıca gelirim de bulantı olsa kabulüm canım, cevabın için çok teşekkür ederimCanım benim 7 .haftayla bulantilar başladı, öncesi çok rahattim turp gibiyim falan diyordum bir anda geldi
İlginç ama dün bende dr oldu sol tarafım çok gerildi ve orası daha kabarık oldu dinlenince geçti normal mi acaba
Kızlar kalp atışını duyduk çok şükür daha minicik :)
Kızlar kalp atışını duyduk çok şükür daha minicik :)[/QUOTEhayırlı olsun canım :)kaç haftalıktın sen ?
Amin Allah razı olsunHayırlı olsunnn devamı da en az bu günün kadar güzel gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?