Bende cuma devlete gidicem ozeldeki doktor oteki cumartesi cagirdi imi hafta sonra o kadar bekleyemem. Saglik.ocagi icim bebehin gozukmesini kalp atisini bekliyorum tahlilleri o zaman yapiyolarmis sanirim.
yok ben de bitek kese gozuktu oyle gittim bugun

Aynen oyle dusunmemeye calisiyorum
Gerci zaman geciyor bana anlamiyorum oglum bire basladi okula getir götür odev yemek derken zaman geciyor.
Saglik ocagina kayit yaptirdin mi
yok yaptırmadım ama özeldeki doktor tahlil istedi o yüzden yarın gidip tahlilleri vericem mecbur

sabah gittim erkenden . bilgilerimi aldi hemsire ad soyad kacinci hamilelik kilo tlf falan . kendi numarasini verdi . ardindan da kan aldi . yarin gel dedi aonuclar icin bu kadar :)
Dur bende gideyim ogleden sonra belki kan icin yarin sabah gel der saglik ocagi ogleden sonra kan almiyo diye biliyorum. Bizim burasi da biraz ilgisiz ama bakalim artik

Baktım GL yazmıyor BPD AC FL yazıyor başka yok
Ölçmemiş demek ki canım, benim de ilk keseyi gördüğümüzde ölçmemişti, 2.'de ben rica ettim ölçtü. Her şey yolundaysa bakmıyorlar, bebek gözükünce onun uzunluğundan hafta hesabı yapılıyor. O günleri de güzel güzel görürsün inşallah :)

İstanbul Göztepe medicalparkda doktor önerisi olan var mı kızlar? Benim başladığım doktor gebelik takibi yapıyormuş. Başka bir doktor seçmem gerektiğini söyledi.

Kızlar günaydın ben bugüne kadar çok iyiydim ama bugün bi halsizlik mide bulantısı yemek yemek istemiyorum resmen belki günlüktür diye kendimi avutuyorum çok isteksizim her şeye karşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…