Sana demiştik kuzucum bir daha zaman geçmeden ve farklı doktora gitmeden hemen kabul etme işlemleri mutlaka sağlık ocağında da takipli olYa ne tatlısınız burda herkes birbirinin sevinciyle seviniyor mutsuzluğuna ortak oluyor
Canım görebilirsin ama duyamazsın geç döllenme olduysa göremeyedebilirsin vajinalle kesin diyemeyiz ama ihtimali çok yüksek. Rabbim güzel haberler aldırsın inşallahMerhaba arkadaşlar, ben de insallah Mayıs annesi olacağım. Ancak henuz muayene olmadım. kese vs. görmedim.
bir önceki gebeliğim boş gebelik olduğu için görmeden inanamıyorum.
Ben şimdi 5+5 de ilk muayenemi olacağım. sizce kalp atışı görebilir miyim vajinal ultrason ile ?
Haklısın. Kesinlikle ömrümden ömür gitti okadar ağladım kiRabbim sag salim kucagiba aldığın günleri de göstersin çok sevindim gorebilmenize. Kürtaj diyen doktora da gitme bı daha en ufacık olumsuz söz ömrümüzün ömür götürüyor duygularını önemseyen bir doktorla hayırlı gebelikler
6. haftadan sonra goruluyormus geneldeMerhaba arkadaşlar, ben de insallah Mayıs annesi olacağım. Ancak henuz muayene olmadım. kese vs. görmedim.
Ben şimdi 5+5 de ilk muayenemi olacağım. sizce kalp atışı görebilir miyim vajinal ultrason ile ?
Günaydın kızlar benim bu sıralar acayip gaz problemim var kasıklarım sert gören karnın çıkmış azıcık diyor. birde sanki yüzüm çirkinleşti hiç aydınlık gözükmüyorum bariz çirkinleştim sizde de var mı bu durumlarbirde göğüslerimin ucu kızıllaştı rengi değişti
Bende de alerjik astım var, öksürük olmuyor ama şansıma eşim ağır bir grip geçiriyor ve ben de 2 gündür hafif ateşleniyorum, boğazım vs az az ağrıyor burnum akıyor vs korkuyorum. Şimdi sabah sabah doktoru darlıyordum o da nezle grip bebeğe bir şey yapmaz rahat ol dedi en son da rahatladım :) Sen de gidince konuş, bir de hapşırma öksürme ağrıları da tetikliyor
Benim bulantım yok, koku hassasiyetim var denebilir, baş dönmem falan da yok, 4 gün önce mis gibi bebeğimi gördüm, kalp atışını da duydum. Ben de çok korktum boş gebelik diye alakası yok. Kimisinde hiç olmazmış, kiminde 6-7-8. hafta gibi başlarmış, kimi de erkenden başlayıp sonuna kadar sürermiş. Kötü düşünmemek lazım
Güzel haberlerle gel inşallah. 7-8. haftaya kadar bekleniyor genelde bu karar için, umarım kötü bir yanlış anlaşılmadır ve her şey yoluna girer.
Doktora gittim, alerji ilacının bebeğe zararı yokmuş singulair kullanıyorum, ona tekrar baslicam, kasiklarimda ağrılar başladı öksurmekten hakkaten, sana da geçmiş olsun canim
Ben de aşırı almaktan korkuyorum bir de ben her zamanki kilomdan 3-4 kilo alıp arkasından hamile kaldım, ne yapacağım hiç bilmiyorum :)aclik bende de cok oluyor ya . devamli bir sey atistiriyorum . kv kuru meyve yollamis . ins cok kilo almadan devam eder . kilo almaya musait bir yapim var :)
Gözün aydın canım, bu sefer her şey güzel olacak inşallah :) Genelde 6.haftadan sonra vajinal görünüyor bebek, ben 6+2’de vajinal ultrasonla bebeği ve kalp atışını görüp duydum çok şükürMerhaba arkadaşlar, ben de insallah Mayıs annesi olacağım. Ancak henuz muayene olmadım. kese vs. görmedim.
Günaydın kızlar, benim hiiiiç belirtim yok ya bu normal miÇok az gögüs hassasiyeti var, o da dokunursam. Onun dışında ne bulantı ne halsizlik ne alınganlık ne akıntı ne baska bişey, idrar rengim bile koyu deil. Utanmasam unutcam hamile olduğumu. Bunda anormal bi durum olabilir mi sizce? Kanama fln olmadan bebek düşmez dimi?
Evet. Canım 6+3um. Keseyi geçen hafta pazartesi gördük ama sonra bebeği görmedik doktor boş gebelik dedi kürtaj dedi düşünebiliyormusun ya
Ben sanırım kilo verdim çünkü herdeydeh midem bulanıyor hiç birşey yiyemiyorum zar zor işte
Ayy canım inanır mısın tamamen aynı şeyler. O duş jeli yok mu iğrenç kokuyor. Hemen midem kalkıyor. Mutfak kokuyor, odalar her şey her şey hem de. Arkadaşlarım da miden bulanıyosa bu iyiye işaret diyolar. Tek tesellim bu canım. Kussam rahatlarım belki ama kusmuyorum da. Dayanıyorum ilaç almamaya. Artarsa mecbur alırım
Evet bende bazen limon kokluyorum ama bazen midede yanma da yapıyor gün sayıyorum. Ya üç ay sonra biter inşallah ama yumurta yiyemiyorum sen yiyebiliyormusunBol limonlu yeşillik salatası bulantiyi birkaç saat geçiriyor, sabah öğle akşam marul salatası yedim,hele akşam ölüyorum sandım,bulantı berbatti, limonlu salata bir iyi geldi, zaten limon bulantiyi iyi geliyormuş,doktor suyuna koy iç demişti , dene istersen
Evet bende bazen limon kokluyorum ama bazen midede yanma da yapıyor gün sayıyorum. Ya üç ay sonra biter inşallah ama yumurta yiyemiyorum sen yiyebiliyormusun
O biraz uçuk olmuş ihtimal bile yokkenHahaben onu bekarken anneme diyordum anne ben bebeğimi özledim diye. Delirdiğimi düşünüyordu.
Agir is yapiyomusunuz kizlar.bnm kiz hep kucamda unutuyom bazen hamile oldugimu.karnim buyuyunce napcaz acaba
Senin oglun ne kadarlik cnmBen de oğlumu alıyorum sık sık kucağıma. Taşıyorum da mecbur kalınca. İçim gidiyor ama mecburum. Dua ediyorum Allah'ım sağlık sıhhat versin diye. Geriye kalan zamanlarda bol bol dinlenip telafi etmeye çalışıyorum şimdilik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?