Benim 2 oğlum var ve hepsinde de içime kız doğmuştu sonrası ortada 2 adet pipiloş şuanda o kadar hissizim ki o kadar yani. Belki kız olur ya nasip diye son 1 tane daha yaptım ama..rabbim ne verirse kabulüm. Çocuk yetiştirmek gerçekten zor ama erkek çocuk yetiştirmek aşırı zor..yani neyse güzel güzel her şey süper
Bir oğlum daha olursa ben bana hayatta başarılar ve sabırlar diliyorum

Hep bilinçaltının oyunları bunlar. Ben de uyumadan önce _D_O_ nun paylastigi videoyu izlemistim bebeğimi aynen o şekil rüyamda gördüm. Sen de randevu için gün sayiyorsun ya ondan etkilendin belli ki

Evet ya pazartesi günü iş var, hayatimda hiç bu kadar pazartesiyi özlemle beklememistim

İnş bebeğin kızdır canım,Allah canı gönülden kız evlat isteyenlere hayırlı kız evlat nasip etsin, hepinizle beraber bana da :)

İnş bebeğin kızdır canım,Allah canı gönülden kız evlat isteyenlere hayırlı kız evlat nasip etsin, hepinizle beraber bana da :)
Valla çin rus artık bilimum bütün takvimlere göre kız diyor da rabbim ne verdi bilmiyorum.
Ilk oğlum da çin takviminde kız çıkmıştı doktora emin misin diye sormuştum sanki çin takvimi daha iyi bilecekti

Eşimde aşırı kız istiyor..nasip...
Bana diyor ki, kızımız olursa senin pabuç dama! Prensesim olacak tabiiii
Olsun diyorum. Ben pabucsuz kalmaya da raziyim diyorum.

Kızlar başım çok ağrıyor

Kızlar başım çok ağrıyor

Canim geçmiş olsun. Benim de dün çok fenaydi. İlaç almak istemediğim için sabrettim. Gece uyandığımda hala ağrıyordu. Tekrar uyuyup uyandığımda çok şükür geçmişti. İmkanin varsa uyumayı dene.

Uyudum uyandım ama geçmedi

Canım Allah babana şifa versin, bende %99 Nisan'da doğum yapicam ama Mayıs annelerindeyim:) yani buraya alıştım ve bir iki kere bakmistim o tarafa. Sonuçta hepimiz peşpeşe dogurucaz:)
Canım nisan annesi olacağını doktor mu söyledi nasıl anlıyoruz benim de takvime göre 6 mayıs görünüyor yakınız da benimki de nisana mi denk gelir ki

Cok guzel bi fikir bn hep yapmak istemistim kizimda ama yapamadim simdi bunda yaparsam haksizlik olir gibi geliyo.insanin kendisi bile unutuyo yasananlari acip okumak harika olur ilerde
Bende ilk cocuguma yapmadigimi 2.inciyede yapmadim.3uncuyede yapmayi dusunmuyorum acikcasi.

Aylardır dışarı çıkamıyorum sadece işe gidiyorum oda evime beş dk zaten... Bugün ilk defa eşim çıkalım dedi zorla çıktım sadece yarm saat durabildim ne alışveriş ne başka bişey. Kokular Beni bitirdi :/

Allaha şikayet olmasın 2 aydır evdeyim. Sadece tuvalet yatak arasındayım. En azından işe gidebiliyomuşsun 2-3 insan görürsün kafan dağılır bende o da yok. Kuzuları sağ salim alalım kucağımıza da gerisi bir şekilde hallolur gider

Bu sabah bizde kahvaltıya gittik. Eşim biraz emri vaki yaptı, bir şey demedim eve gelince yerimden kalkamadım. Iyi değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…