Hep bilinçaltının oyunları bunlar. Ben de uyumadan önce_D_O_ nun paylastigi videoyu izlemistim bebeğimi aynen o şekil rüyamda gördüm. Sen de randevu için gün sayiyorsun ya ondan etkilendin belli ki
Benim 2 oğlum var ve hepsinde de içime kız doğmuştusonrası ortada 2 adet pipiloş şuanda o kadar hissizim ki o kadar yani. Belki kız olur ya nasip diye son 1 tane daha yaptım ama..rabbim ne verirse kabulüm. Çocuk yetiştirmek gerçekten zor ama erkek çocuk yetiştirmek aşırı zor..yani neyse güzel güzel her şey süper
Bir oğlum daha olursa ben bana hayatta başarılar ve sabırlar diliyorum
Evet ya pazartesi günü iş var, hayatimda hiç bu kadar pazartesiyi özlemle beklememistim
Valla çin rus artık bilimum bütün takvimlere göre kız diyor da rabbim ne verdi bilmiyorum.İnş bebeğin kızdır canım,Allah canı gönülden kız evlat isteyenlere hayırlı kız evlat nasip etsin, hepinizle beraber bana da :)
Kızlar başım çok ağrıyor
Bu haftalarda mı oluyo acaba benimde 2 gündür fenaKızlar başım çok ağrıyor
Uyudum uyandım ama geçmediCanim geçmiş olsun. Benim de dün çok fenaydi. İlaç almak istemediğim için sabrettim. Gece uyandığımda hala ağrıyordu. Tekrar uyuyup uyandığımda çok şükür geçmişti. İmkanin varsa uyumayı dene.
Canım nisan annesi olacağını doktor mu söyledi nasıl anlıyoruz benim de takvime göre 6 mayıs görünüyor yakınız da benimki de nisana mi denk gelir kiCanım Allah babana şifa versin, bende %99 Nisan'da doğum yapicam ama Mayıs annelerindeyim:) yani buraya alıştım ve bir iki kere bakmistim o tarafa. Sonuçta hepimiz peşpeşe dogurucaz:)
Bebekten mi bilmiyorum çatlıcak sankiBu haftalarda mı oluyo acaba benimde 2 gündür fena
Çok geçmiş olsun inşallah çabucak iyileşirBebekten mi bilmiyorum çatlıcak sanki
Aynen ya 37.haftaya girdim suyum geldi.Seninki sürpriz olmus Haziran'da gelerek:)
Bende ilk cocuguma yapmadigimi 2.inciyede yapmadim.3uncuyede yapmayi dusunmuyorum acikcasi.Cok guzel bi fikir bn hep yapmak istemistim kizimda ama yapamadim simdi bunda yaparsam haksizlik olir gibi geliyo.insanin kendisi bile unutuyo yasananlari acip okumak harika olur ilerde
BenimdeKızlar başım çok ağrıyor
Allaha şikayet olmasın 2 aydır evdeyim. Sadece tuvalet yatak arasındayım. En azından işe gidebiliyomuşsun 2-3 insan görürsün kafan dağılır bende o da yok. Kuzuları sağ salim alalım kucağımıza da gerisi bir şekilde hallolur giderAylardır dışarı çıkamıyorum sadece işe gidiyorum oda evime beş dk zaten... Bugün ilk defa eşim çıkalım dedi zorla çıktım sadece yarm saat durabildim ne alışveriş ne başka bişey. Kokular Beni bitirdi :/
Bu sabah bizde kahvaltıya gittik. Eşim biraz emri vaki yaptı, bir şey demedim eve gelince yerimden kalkamadım. Iyi değilimAylardır dışarı çıkamıyorum sadece işe gidiyorum oda evime beş dk zaten... Bugün ilk defa eşim çıkalım dedi zorla çıktım sadece yarm saat durabildim ne alışveriş ne başka bişey. Kokular Beni bitirdi :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?