- 29 Mart 2013
- 2.049
- 5.553
- 158
Her yıl ramazanda evde iftar yemeği düzenlerim. Eşimin ailesi aşırı kalabalık. 25-30 kişi oluruz. Bu işi hamileyken de yaptım (7 aylık) oğlanı emzirirken de.. emzirirken biraz aksaklık oldu her şey yetişti ama misafirler geldiğinde daha masayı yeni hazırlamıştım eksikleri vardı çorbaları ezandan sonra anca doldurabildim. Oğlanı emzir karnını doyur et işler sarktı.. Üzüldüm tabi öyle oldu diye..tek başıma bu kadar yetistirebildim dedim. Eltim sanki kendisi böyle bir şeyi çok becerebilirmiş gibi 'e mami izinliydi nasıl yetişmedi gene?' Dedi
Sonra 1 tabur adamı kahvaltıya davet ettim bir sürü şey hazırladım ağızları açık kaldı sen 2 çocukla bunları ne ara hazırladın kacta kalktın? Diye başrollerde Eltim 'e çocukları buyukki ne var bunda hazırlar tabi' dedi. Zaman sonra kahvaltıya çağırdı bizi benim hazirladiklarimin yarısını hazırlayamamış onu geçtim 2 çocuğu var küçüğü benim buyukle yaşıt
ay olduğu kadar yabancı yok dedi.
Wuuuuu ne dedikodu yaptım
ayıp bana! 

Sonra 1 tabur adamı kahvaltıya davet ettim bir sürü şey hazırladım ağızları açık kaldı sen 2 çocukla bunları ne ara hazırladın kacta kalktın? Diye başrollerde Eltim 'e çocukları buyukki ne var bunda hazırlar tabi' dedi. Zaman sonra kahvaltıya çağırdı bizi benim hazirladiklarimin yarısını hazırlayamamış onu geçtim 2 çocuğu var küçüğü benim buyukle yaşıt
Wuuuuu ne dedikodu yaptım

herkes bi yorum yapar iyi kotu.ister istemez cani sikiliyo insanin