• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ben 2 li testi yaptırdım sonucu aldım çok şükür her şey yolunda bir sonraki randevuyu sormamışım heyecandan siz tekrar ne sıklıkta gideceksiniz ?

Merhaba hayırlı cumalar kızlar,
Devlete randevu aldım bugün gideceğim ayrıntılı ultrason için sanırım muayene etmez tekrar, inşallah yönlendirir perinatolojiye halledip dönerim.
Kontrolü olanlar da hayırlı haberlerle dönsün inşallah ❤

Canım geçmiş olsun. Benimde geçen ay çok şiddetli bel ağrım vardı. Kalsiyumu artır dediler. Süt ve yoğurda yüklendim geçti çok şükür.. Sende bi dene istersen..
Çok sağol canım bende bir deneyeyim kalsiyum eksikliği diğer hamileliklerimde çıkmıştı ek olarak kalsiyum alıyordum. Hiç aklıma gelmedi sen söyleyinceye kadar insan unutuyor gerçekten önceki hamileliğinde ne olup bittiğini konusu geçince aaa diyip hatırlıyor:))

Ilk gebelikte vücut bebeği farketmediği için sorun olmuyor normalde ama kanama olduğu anda vücut bebeği tanır ve yabancı madde olarak düşünüp atmaya çalışırmış ben baya araştırmıştım. Ama 2. Bebekte vücut bebegi tanıdığı için önceden iğne yapılıyor. Ben kanama yaşamayınca sorun olmadi canım neyse ki geç farketmemissin rabbim şifalar versin
Teşekkür ederim iyiyim çok şükür sağlık hiç ihmale gelmiyor heleki gebelik riskli yani

Aynen birdaha hamile kalsam hicbiseye bakmam :) zaten ben kız olacak diyenlere şey diyodum, bütün hurafeler kız diyor. Eğer erkek olursa, helal olsun herşeye inat geldin ver elini opem:) aynen doğunca opucem ,Allah sağlıkla dogmalarini, sağlıkla yaşamalarını nasip etsin.bizlere evlatlarımızın hiç bir acı gününü göstermesin, akıllı efendi ahlaklı çalışkan birer adam olsunlar inşallah:)
Amiiin inşallah hastanede yattığımdan beri doğan bebeklerin netedeyse hepsi erkek çok şaşırdım oda süslemesi hastaneye aitmiş kapıların hepsi masmavi iki gündür :) sadece bi tane kız gördüm. Koridorda olta atan gebeler doğum sancısı çektikçe bir tırstım :) ama heveslendim ne güzel heyecanlar rabbim o günleri göstersin hepimize

Merhaba.oncelikle geçmiş olsun. Daha önce söylemiz belki kaçırmış olabilirm.bende medikala gidiyorum ve doktor arayışım devam ediyor. Iyi bir doktor buldum demissiniz ya merak ettim doktorunuzu paylaşma şansınız varmıdır:)
Anadolu yakasında isen yazayım canım ayrıntılarını.

Amiiin inşallah hastanede yattığımdan beri doğan bebeklerin netedeyse hepsi erkek çok şaşırdım oda süslemesi hastaneye aitmiş kapıların hepsi masmavi iki gündür :) sadece bi tane kız gördüm. Koridorda olta atan gebeler doğum sancısı çektikçe bir tırstım :) ama heveslendim ne güzel heyecanlar rabbim o günleri göstersin hepimize

Bu yıl erkek yılı bence2018 ve 2019 hatta:)
Bu arada hastane süslemesi derken sadece kapıya süs takiyo dimi hastane, hastaneni degistirdinmi, yine aynı hastamedemisin canım . Ne zaman çıkıyorsun inşallah?

20181116_152747.webp

Teorici teyzeler hele bi bakin :KK3:

Doktor bi çıkıntı görüyorum erkek bebek dedi..Ama kesin değil.

arkadaşlr günaydın içinizde omega 3 kullanan var mı?

Canım henüz başlamadım ama 4. Ay bitince başlıycam. Efa diye bir omega3 var uluslararası güvenirlik belgesi ifos o omega3 te var. Normal hayatımda da kullanırdım ben. Onu kullanıcam yine. Bir de krilom markasında var aynı belge. Zamanında çok araştırmıştım

Hamdolsun canım sen nasılsın heyecanla kontrolümü bekliyorum yarın benim için de önemli bir gün . İçimde öğrenemeyecekmişim gibi bir his var ama neyse. Fazla beklenti içine girdiğim için böyle düşünüyorum sanırım. B Berayege ne yaptı acaba kontrolü vardı bugün :)
Canım ne yaptın nasıl geçti kontrolün??

Back
X