• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    59
Kızlar merhaba grip yada covid aşısı olacak mısınız, bugün randevum vardı doktor covid aşını yaptır diye tembihledi ve Amerikadayım hastanelerde maske zorunluluğu gelmiş salgın varmış dikkat edin 😢
Doktor isterse aşı olurum ama mevsim gereği hastaneye gittiğimde maske takıyorum ben

Valla kim ne derse desin kızıma kız kardeşi olacağını söylediğim zaman o gözlerindeki mutluluk bana yetti. Benim zaten kalbimde bir oğlum var şimdi de 2 kızım olacak inşallah. Herkes konuşsun dursun amann demek çok da zor değilmiş

Merhabalar. Geçen hafta deneme amaçlı farklı bir doktora gitmiştim. Bir aileye Genokstan fetal dna testi yaptırmışlar ve yalancı pozitif çıkmış. Sonra amniyosentez yaptırmışlar ve temiz çıkmış🥰 Sizinde öyle olur inşallah ben inanıyorum içinizi ferah tutun🙏🏻
Ya inşallah öyledir.çok umut bağlamak istemiyorum ama içimde de o küçücük ihtimal durup duruyor.bazı sendromlar yanlış oluyormuş ama down çok garanti çıkıyor diyorlar inşallah bir mucize yaşarım 🤲
Bugün aklıma gelmiştiniz size yazacaktım tesadüf siz yazmışsınız. Hayırlısıyla tez vakitte tertemiz çıksın inşallah sonucunuz. Yaa kıpırdıyor mu kaç haftalık oldu? Dualarım sizinle güzel haberlerinizi okumak nasip olsun.
17 haftalık.2 haftadır kıpırdıyor amniyosentezden sonra su azaldığı için dışarıdan da hissedilmeye başladı hareketleri minicik bedeni nasıl güçlü vuruyor.ama ben kahroluyorum her hareketiyle 😢
Aklımdasın ne zaman sonuç çıkacak acaba çocuğa yansır stresin sakin olmaya çalış dua ediyoruz senin için inşallah hayırlı haberlerin gelir 🙏
En geç 10 gün dediler yarın bir hafta olacak.cuma gidip bakacağım çıkmış mı diye.Allah razı olsun hepinizden 🤲

Kızlar merhaba grip yada covid aşısı olacak mısınız, bugün randevum vardı doktor covid aşını yaptır diye tembihledi ve Amerikadayım hastanelerde maske zorunluluğu gelmiş salgın varmış dikkat edin 😢
Ben 14. Haftada grip aşısı oldum 🙏🏻 doktor başka aşılarla arasında minimum 4 hafta olmalı dedi, başka bir yorumu olmadı 🌸

Selam hanımlar,benim amniyosentez ön sonucu hala çıkmadı.bebeğimi çok fazla hissediyorum hiç durmuyor sürekli hareket halinde.her hareket ettiğinde ağlıyorum normalde sevinmem gerekir ama ben kahroluyorum :( ne olur bana dua edin sonuçlarım temiz çıksın 1000/1 şansa bile muhtacım

Daha bugün aklıma geldiniz. Allah yardımcınız olsun gönlünüze ferahlık versin inşallah.

Merhaba ben doktorumun önerisiyle 12. haftada grip aşısı oldum. Inaktif aşı olduğu için bir zararı olmadığını söylediler.Eczaneden alıp sağlık ocağında yaptırabiliyorsunuz.Biz de doktorumuzunda önerisiyle eşimde yaptırdı.

Merhaba iyi düşünün iyi çıkacak inşallah dualarımız sizinle 🫶🏻
Selam hanımlar,benim amniyosentez ön sonucu hala çıkmadı.bebeğimi çok fazla hissediyorum hiç durmuyor sürekli hareket halinde.her hareket ettiğinde ağlıyorum normalde sevinmem gerekir ama ben kahroluyorum :( ne olur bana dua edin sonuçlarım temiz çıksın 1000/1 şansa bile muhtacım

Kızlar selam dün cinsiyeti belli oldu bebeğimizin yazmıştım. Eşimle benim için; ilk çocuk olduğundan farketmezdi sonuç ama kız bebeğe daha sıcaktık 🥰 Çok şükür kızımız olacak. Ama bugün kayınvalidemle kayınpederime söyledik şöyle cevap verdiler: Olsun. Bu ne demek ya 😂 Anlamıyorum şu insanların yorumlarını gerçekten neyse çok önemli değil ama sizinde çevrenizde oluyor mu böyle garip tepkiler merak ettim😊
Bizimkiler dört gözle kız bekliyor ama ben sürekli tatlı yiyorum sizin aşermeniz ne yöndeydi tatlı eksi

Maalesef oluyor. Kızım da kayınvalidem üzülmüştü. Şimdi erkek olacağını öğrendi, benden önce anneme müjde vermeye aradı. Ben sinir küpü oldum 🤮
Kızınız sağlıkla gelsin, Allah kız çocuklarını kıymetini bilip, güzel yetiştirecek ailelere nasip etsin💕
Of of şu kayinvalideler neden böyle boşlar ya beni de ariyor 20 dakika boş muhabbet ediyoruz yıldım artık aramıyorum diye tribe bağlıyor uyuyorum uyumama şaşırıyor kilo alırmışım almayan var mi arkadaş

İnsanlar böyle tuhaf işte erkek olunca çok yaramaz olacak kız olunca soy devamlılığı sorunu??? 😂 Yani sanki cinsiyet seçiliyormuş gibi saçma sapan yorum yapma hakkını kendilerinde buluyorlar insanlara da mutluluklarını yaşatmıyorlar cevapta veremiyorum ben kendi adıma ama çok güzel terslemek lazım onu hakediyorlar😊
Yıllardır tüp bebek tedavisi görüyorum.Evlat hasretiyle yanıyoruz.Rabbim nasip etmiş hemde ikiz çok şükür. Cinsiyet seçmek haddime mi düşmüş. Bende öyle tepki verene sen kız doğur işte ben beceremedim diyorum

Back
X