Canım olur mu son haftalarda en iyi ölçüm aleti nst biliyorum senin için 15 dakika yatmak zor ama bebeğinin iyiliği için dayanKızlar yarınn kontrole gitmeyi düşünüyorum. kasılmalar çok fazla. halsizlik devam ediyor. bi gidesim geldi. nst olayı sıkıyor girmek istemiyorum.
Canım olur mu son haftalarda en iyi ölçüm aleti nst biliyorum senin için 15 dakika yatmak zor ama bebeğinin iyiliği için dayan
15 dakika yat dinlen kız nolcak evde hep ayaktasin zatennefesim daralıyor düşününce bile...
Olsun hep aynı olacak değil ya bu sefer aynı hissetmezsin belki. Önemli olan bebişlerin sağlığınefesim daralıyor düşününce bile...
Olsun hep aynı olacak değil ya bu sefer aynı hissetmezsin belki. Önemli olan bebişlerin sağlığı
15 dakika yat dinlen kız nolcak evde hep ayaktasin zaten
nım kasılman nasıl oluyor anlatırmısın..ay bugun arkadaşlarla toplandık onada aynısını dedi bana. mesaj at dikkatini çek dediler. mantıklı geldi deneyeceğim
yok kuzum ya. , kavga ile olacak iş değil haklısın. Allah korusun hepimizi
Kaç haftadır gitmedin kuzum iki haftayı geçti dimieşim evde kalırsın sabah gideceğim . geceki durumuma göre.
alemsin kız
giderim geceki duruma göre. gene halsizlik gergin boş kasılmalı birgün yaşadım. kızım acayip baskı yapıyor 38i beklemeyecek gibi hissettiriyor o zaman. en hayırlısını versin Rahman olan Mevlamız.
Benim ağrım var canım bu gün yattım hep son zamanlar artık buna da şükürKızlarrrr nasılsınız ?
nasıl geçiyor zaman ?
benim halsizlik gene vurdu...
haftaya çık yoğun gececek paşamın Kurân merasimi ayrı programlar. güzel günler olacak hayaller kuruyor paşam .
ben heyecanlanıyorum düşündükçe...
Kaç haftadır gitmedin kuzum iki haftayı geçti dimi
Benim ağrım var canım bu gün yattım hep son zamanlar artık buna da şükür
Masallah paşaya ne güzel heyecanlar yaşıyor rabbim gönlünün muradini versin
Canım hadi hayırlısı inşallah, sezeryan mi olacak 2 Mayıs'ta. Hakkaten az kaldı , zaman su gibi geçmiş
Sanırım benim için de öyle.. 2 veya 3 mayıs.. Son 15-16 gün falan.. Heyecan dorukta
Kızlar Hayırlı Akşamlar
Rabbim'e hamdolsun bebeğime sağlıkla kavuştum. Sabah kontrole geldim. Bebeğimin boynunda iki defa kordon dolanması olduğunu öğrendim. Kanala da iyice girdiği için doktorum daha fazla beklemek istemedi. Öğlen doğuma alındım. Darısı sizlere olsun inşallah
Mrb hanim bi aksilik olmazsa 2 mayisa doguma giricem varmi benimle ayni gun olan ASEL koyucam ismini kismetse
Aynen bende tarih istiyorum artıkAy bende tarih istiyorum artık ya sabrım azaldı resmen hepimiz sağlıkla kavusalim inşallah ❤
Doktorum 37. Haftada tarih vereceğini söyledi 3 hafta var ama sabırsızlık artık tavanAynen bende tarih istiyorum artık
Benim de 2 mayıs ama bu boğa bebekler keyfine çok düşkün hiç aceleleri yokBanada 30 nisan dedi de ben 2 mayis dedim bakalim dayanabilirsem
Doğum kanalına girmiş olabilirKizlar sanki oğlum içerde bir hareket yapıyor ve daha alt tarafim seyiriyor karnimda olan seyirmesi vajinamda da hissediyorum sizde de oluyor mu
Hareketlerinde azalma olmadığı için aklıma öyle bişey gelmedi ama ben yine de nolur nolmaz doktora giderim heraldeDoğum kanalına girmiş olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?