Benim de geçen hafta ilk defa göbek deliğimin etrafı çatladı seviniyordum çatlağım olmadı diye ama görünce çok moralim bozuldu. Korkuyorum artacak diye. Sürekli nemlendirmeye çalışıyorum badem yağı, bebe yağı, hindistancevizi yağı, çatlak kremi Allah ne verdiyse sürüyorum.O kadar dikkat edip bakım yaptığım halde karnım çatlamaya başlamış minik minikdurdu durdu son haftalarda patladı Siz de nasıl durumlar çatlak oldu mu?
Canım hayırlı haberlerle gel inşallahkızlar muayene ye geldim bekliyorum
Senin adına çok sevindim hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.Kızlar az önce kendi doktorum muayene etti çok çok şükür gelişme geriliği yok tamamen normal sadece su fazlalığı varmış 9 gün sonra sezaryen ile doğum olacak nasipse inş..
R rkndmt ben canı çok tatlı biri değilimdir ama o muayene beni de çok geriyor her seferinde. Gerçi doktorumun eli çok hafif ne kadar gerilsem de muayene sırasında sıkıntı yaşamıyorum ama birkaç yerde çatı muayenesinin ağrılı olduğuyla ilgili yorumlar okudum korkuttu beni. Bir de elle oluyormuş o kısım daha da fena.Evet canım doktorda böyle biseylerden bahsetti,rahim ağzı açılsın diye diye yapacakmış biseyler, Allahım inş gerek kalmamıştır, rahim ağzı kontrolunde bile içimtuhaf oluyo, o masaya yatmak can sıkıcı , acimadığını bilip yinede korkmak:) doktorum normal yaparsın herşeye değer, vs diye sürekli yureklendirmeseydi güven vermeseydi sezeryan kafasindaydim, gebelik öncesi rutin muayenelerde bile Allahım Allahım yardım et diye elim ayağım titrerdi, sonra da bunun için mi bağırıyorsun diye kendime kızardim:) gerçi iğne olurken ağlayan insanım ben. Birazcık metanet sabır olsa çok iyi olcak:)
Meryem Ana oyununda inş yapicam manevi bir güven oluşturur psikolojik de iyi gelir hem
R rkndmt ben canı çok tatlı biri değilimdir ama o muayene beni de çok geriyor her seferinde. Gerçi doktorumun eli çok hafif ne kadar gerilsem de muayene sırasında sıkıntı yaşamıyorum ama birkaç yerde çatı muayenesinin ağrılı olduğuyla ilgili yorumlar okudum korkuttu beni. Bir de elle oluyormuş o kısım daha da fena.
herşey yolunda çok şükür haftaya perşembe kontrolum var kızlar.
Gözün aydın canım sağlıkla kavuştursun rabbim kızınla inşallahherşey yolunda çok şükür haftaya perşembe kontrolum var kızlar.
Canım rabbim razı olsun güzel duan için..inş bu portaldaki bütün anne adaylarımiz huzurla sağlıkla hayırla alırız kucaklarımıza bebikolarıçok şükür
gözün aydın arkadaşım
AMin sende inş ❤İcini ferah tut canım sağlıkla kavuşun inşallah ana kız
Senin adına çok sevindim hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.
[/QUOTteşekkürler canım çok sağol ❤
Gözün aydın canım sonuna kadar böyle devam etsin inşherşey yolunda çok şükür haftaya perşembe kontrolum var kızlar.
Ben hacı Şerif’ten sipariş verdim kendi sitesi de var fiyatları da fena değil bugün gelmiş eşim almış kargoyu akşam bakıcam bakalım nasılKızlar netten bebek çikolatası sipariş veren varmı
Bende o siteye baktım emin olamadığım için sorayım dedim neyse canım sen bak memnun kalırsan bende oradan istetirim..isimde yazdırdınmıBen hacı Şerif’ten sipariş verdim kendi sitesi de var fiyatları da fena değil bugün gelmiş eşim almış kargoyu akşam bakıcam bakalım nasıl
Benim maalesef uğraşacak kimsem yok o yüzden anca böyle hazır bulup alayım ben doğuma kadar hastanedeyim çikamıycam..Ben düşündüm cnm ama yolda erir mi bozuk çıkar mı diye tereddüt ettim o yüzden evime yakın bir pastaneye sipariş verdim, en azından muhatap bulurum sonuçta her an doğum olabilir, ama nette daha uygun fiyatlı oluyor tabi ben tekli madlenlerden aldım 75 tanesi 80 küsür liraya denk geliyor
Geçmiş olsun canım nette isme özel kutulu yapanlarda var ünlü alışveriş sitelerinde onlara da bak güzel görünüyorlarBenim maalesef uğraşacak kimsem yok o yüzden anca böyle hazır bulup alayım ben doğuma kadar hastanedeyim çikamıycam..
Benim arkadaşlarım ordan yaptırdı hacı şeriften, gayet güzel,hem lezzeti güzel hemde paketleri canlı renklerde, ben hastane odası konsept süsleme yaptirmasaydim ordan yaptiracaktim. Eve gelenlere ikram etm k için doğumdan sonra hacı şeriften vericem siparişi yine. Memnun kalırsınız benceBende o siteye baktım emin olamadığım için sorayım dedim neyse canım sen bak memnun kalırsan bende oradan istetirim..isimde yazdırdınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?