evet normal. çatİ muayenesimi yoksa uyarımı yapıldı ?
Aslında her şey normaldi nstde hareketlilik çok çıkınca doktor bebek hareketi mi yoksa sancı mı olduğunu anlamak için alttan bakalım istersen dedii ben de kabul ettim 2 3 cm açıklık var çatı kontrolu de yaptı o sırada hafif leke geldi ama sanki kanama devam edecek gibi geldi de
Benim de aynı şekilde dönmedi hala ve büyük ihtimal döbmeyecek artık sezeryan olacakKızlar benimde bugün kontrolüm vardı Bebek makat gelişli kafa yukarda doktor döner ama zor olur biraz dedi Zaten sezeryan olucak Haftaya son kontrol sonra doğum inşallah... Son 2 haftaSağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah ❤
Canım benimde bebek biraz kilolu bu saatten sonra zor döner dedi... Sağlıkla alalım da kucaklarımıza inşallah doğum şekli önemli değilBenim de aynı şekilde dönmedi hala ve büyük ihtimal döbmeyecek artık sezeryan olacak
Ay sağlıkla kavuşursunuz insallshSelam kızlar bi selam vereyim dedim Nisan annesiyim derken 2 mayısa gün aldık inşallah geliyor 2. Evladım hepinize hayırlı doğumlar inşallah.
senin bugün yarın doluyor 40.haftan
napacaksınız kaçıncı haftaya kadar bekleyeceksıniz?
Canım senin yazdıgının bildirimi geldikçe doğurdun da mujdeli haberle geldin gibime geliyorCuma dolucak, o günde kontrole gidicem, o gün belli olur sanırım, ama 40 dolduğunda da gelmezse uzatmalara kalır demişti:) bakalım birdaha ki görüşmede netlestiririz doktorla, zaten nst ye de giricem bebeğin durumu vs herşey değerlendirilip bir karara varırız sanırsam:)
Merhaba kızlar biir sorum olacaktı çaatı muayenesinden sonra kan gelmesi normal mı
Canım senin yazdıgının bildirimi geldikçe doğurdun da mujdeli haberle geldin gibime geliyorsenin bebiş bizden sabırlı maşallah
Ay hayırlısı ile inşallahValla benimki yerinde rahat teyzeleri:) sanki haftaya gelecekmiş gibi hissediyorum,Ramazan'ın ilk gunleri:)
Cuma dolucak, o günde kontrole gidicem, o gün belli olur sanırım, ama 40 dolduğunda da gelmezse uzatmalara kalır demişti:) bakalım birdaha ki görüşmede netlestiririz doktorla, zaten nst ye de giricem bebeğin durumu vs herşey değerlendirilip bir karara varırız sanırsam:)
Canım senin yazdıgının bildirimi geldikçe doğurdun da mujdeli haberle geldin gibime geliyorsenin bebiş bizden sabırlı maşallah
Valla benimki yerinde rahat teyzeleri:) sanki haftaya gelecekmiş gibi hissediyorum,Ramazan'ın ilk gunleri:)
Hepinizi dogurtup öyle dogurcam zaten ben merakla bekliyorum canım benim duamdasiniz sizde bana dua edin inşallahkız senin sancılar zaten bol. valla doktorun bir iki tuşesine sen doğurursun
kuzum benim darısı bana olsun benim bildirimleride öyle doğurmuşum gibi bekle
cumadan sonra bakalım hangi gün gelecek. senin rahim bekliyor bi atak yapacak çıkaracak oğluşu ama.
Canım nasılsın sancı kasılma var mı?Cuma dolucak, o günde kontrole gidicem, o gün belli olur sanırım, ama 40 dolduğunda da gelmezse uzatmalara kalır demişti:) bakalım birdaha ki görüşmede netlestiririz doktorla, zaten nst ye de giricem bebeğin durumu vs herşey değerlendirilip bir karara varırız sanırsam:)
kız senin sancılar zaten bol. valla doktorun bir iki tuşesine sen doğurursun
kuzum benim darısı bana olsun benim bildirimleride öyle doğurmuşum gibi bekle
cumadan sonra bakalım hangi gün gelecek. senin rahim bekliyor bi atak yapacak çıkaracak oğluşu ama.
Nasıl bir bel ağrısı olduğu önemli canım onu fark edersin zaten nasıl agrinKızlar bel ağrısı doğum belirtisi olabilir mi?
Nasıl bir bel ağrısı olduğu önemli canım onu fark edersin zaten nasıl agrin
O kadar dikkat edip bakım yaptığım halde karnım çatlamaya başlamış minik minikdurdu durdu son haftalarda patladı Siz de nasıl durumlar çatlak oldu mu?
hadi gozun aydin:) guzel dusunelim guzel olsun hersey :)Kızlar az önce kendi doktorum muayene etti çok çok şükür gelişme geriliği yok tamamen normal sadece su fazlalığı varmış 9 gün sonra sezaryen ile doğum olacak nasipse inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?