Al benden de o kadar seninle aynı gidiyor herşeyimiz
Canim süt göğüs uçlarında birikiyor birazcık ve kuruyup kalıyor, beyaz krem gibi bu rengi oluyo minicikBende hiç olmadı ilk hamilelikte de bunda da bilmiyorum nasıl bişey kimerak ediyorum cidden doktora sordun mu hic
Bnde de olmus canm dun aksam farkettim ama oncesinde yoktu cunku krem suruyodum dun bi baktim beyaz seyler var sildikce cikiyo gibiYoo sormadım da kurumuş süt gibi. Temizlesikçe yenisi oluşuyor
Yoo sormadım da kurumuş süt gibi temizledikçe yenisi oluşuyor
5.gun de hala sonda takilimi.nie uzun sureli takili cnmGünaydın kızlar iyi haftalar hayırlı ramazanlar:) 5. günümüzden bildiriyorum bugün ilk çocuk doktoru randevumuza gideceğiz bakalım hastanede ki muayenesinde randevu vermişti. Memeucu çatlağı şu ara beni en çok zorlayan şey bir de dört gözle perşembeyi bekliyorum kendi doktoruma randevum var sondayı ve bandajı çıkaracak inşallah. Bugün doğum yapacak olan var mı?
Bnm randevumda 14.30 da kizlar.bakalm hangi gun dicek.heyecenliyim valla sonuna geldik hayrlisiyla
Günaydın kızlar ben de randevuma geldim hepimiz hayırlı haberler alalım inşallah
Benim evin halısı da gelseydi bı bende rahatlicaktim canım valla bende bitti artık rahatım demek istiyorum ev sen kalk ben oturKızlar dün Son hazırlıkları tamamladı inşallah.
valiz hazır. ev temiz. ramazanda geldi Son sayılı günler artık.
leylunehar sen nasılsın taze annecik. burakhakkı né alemde erkek kardeşi ile arası nasıl ?
Selnurr canım benim Allah yardımcın olsun. nasılsın şimdi 3. sezeryanın etkisi değilde yapışıklıktan dolayı zor geçti demi ameliyat..ondan sonda kaldı bu zamana kadar. Rabbim şifa versin kısa zamanda kalk ayağı inşallah.
Canım geçmiş olsun nasıl oldun şimdi. Umarım sen de güzel haberlerle gelirsin. Bugünlerde hareket azalıyor giderek ama takip etmekte fayda var.Hayırlı sabahlar kızlar. nasılsınız ?
benim kontrol perşembeydi ama ben bugun gideceğim. bebeğimin hareketleri çok çok azaldı. dünkü rahatasızlıktan sonra bir görünmek istiyorum içim rahat etsin. sizlerde ne var ne yok.
Çok sevindim canım gözün aydın.Kizlar ben geldim şükür sıkıntı yokmuş gelişimi de güzelmiş 10 gün sonra kontrol dedi o zaman tarih verecek o zaman a kadar bir sıkıntı çıkmazsa inşallahhadi sizlerde hayırlı haberlerle gelin inşallah ❤
Canım öncelikle geçmiş olsun inşallah kontrolün güzel geçer bir sıkıntı yoktur.A asitane161719 nasılsın canım benim.
İnşallah sağlıklı sıhhatli en hayırlı zamanda gelsin canımBen de kontrolden çıktım. Bebeğim 3400 gr olmuş. Suyu biraz azalmaya başlamış dedi doktorum. Cumartesi tekrar kontrol edecek şimdilik başka bir sorun yok. Benimki kanala girmemiş hala. 40 a kadar gelmezse bebeğin suyunun durumuna göre bekleme ya da sezaryene alma kararı vereceğiz. Hayırlısı bakalım.
Ya ne güzel evde bebek kokulariyla nasıl guzeldir o sahurCanım öncelikle geçmiş olsun inşallah kontrolün güzel geçer bir sıkıntı yoktur.
Ben iyiyim hamdolsun Ramazan geldi bereket geldi şimdi daha çok dinlenmeye ihtiyacım vargece gündüz ayaktayız şükürler olsun. Sahur yapamasam da bereketinden eşime sahur hazırlayarak istifade etmeye çalışıyorum tabi uykulu gözlerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?