- 3 Nisan 2018
- 1.837
- 3.757
- 63
Hemde nasıl.SürekliKizlar bulantısı başlayan var mı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemde nasıl.SürekliKizlar bulantısı başlayan var mı
Aynen biliyormusun :) fazlada yemiyorum öyle bolsuda içmeme ragmen yok yani inmiyor. Doktor şimdiden kilo alma demişti ama nasıl olucak bilmiyorum.![]()
Öyle aynen bakalım :)Kilo değilde şişlik şişkinlik o,neyse normal sanırım:)
Kac kgsun kidoktorun hemen bunu soyledi canimAynen biliyormusun :) fazlada yemiyorum öyle bolsuda içmeme ragmen yok yani inmiyor. Doktor şimdiden kilo alma demişti ama nasıl olucak bilmiyorum.![]()
Boyum 1.75 var kiloda enson tartıldıgımda 76 falandım aslında kilo indeksimin sınırındayım sanki bence.Kac kgsun kidoktorun hemen bunu soyledi canim
Bende de var kızlar. Karnım 4 aylık gibi resmenAynen biliyormusun :) fazlada yemiyorum öyle bolsuda içmeme ragmen yok yani inmiyor. Doktor şimdiden kilo alma demişti ama nasıl olucak bilmiyorum.![]()
Biz boydan kaybediyoruz bence :) Boyumuz aynı , ben doktora gittiğimde kilo almamaya çalış kilon güzel demişti. Bende 65 kg. demek ki standart diyorlar canım. İleride risk olmasın diyeBoyum 1.75 var kiloda enson tartıldıgımda 76 falandım aslında kilo indeksimin sınırındayım sanki bence.
Boy olması iyi :) bazılarına diet yaptırıyorlarmış bizim bi yakın yapmıştı hamileliğin ilk aylarında.Biz boydan kaybediyoruz bence :) Boyumuz aynı , ben doktora gittiğimde kilo almamaya çalış kilon güzel demişti. Bende 65 kg. demek ki standart diyorlar canım. İleride risk olmasın diye
Tabii canım boy olması iyi , ama kemikler iri olunca boy kilo sanılıyor :)Boy olması iyi :) bazılarına diet yaptırıyorlarmış bizim bi yakın yapmıştı hamileliğin ilk aylarında.
Öyle iri gözüküyoruz bide biraz :) aman boy olsundaTabii canım boy olması iyi , ama kemikler iri olunca boy kilo sanılıyor :)
Diet yapan hiç duymamıştım
Kızlar bugün 4+5 im. Tahminen en son hcg değerime göre 2 katı hesaplarsam bugün 2900 küsürlerde oluyor. Ve sanırım kese görünür. Ben bu akşam gitmeyi düşünüyorum doktoruma.
aaa canım sen gçrdün mü , maşallah. Gideyim bakalım bende görürüm inşallah.Öyle iri gözüküyoruz bide biraz :) aman boy olsundabence git büyük ihtimal kese görünür bende tam dört haftalıkken görünmüştü. Hayırlısıyla inşallah görünür.
Merhaba , ben 4+6 yım. Kısmetse bu akşam gidicem. Olmadı hafta sonu.kızlar merhaba ilk dr. kontrolüne nezamna gittiniz acaba benm sat 6 ağustos beta 2 gün önce 23 dü ne zaman gitsem
Ben adetim bir hafta geciktikten sonra gitmiştim 900 dü. Bir kaç gün bekle istersen hem yükselir. Yinede sen bilirsin.kızlar merhaba ilk dr. kontrolüne nezamna gittiniz acaba benm sat 6 ağustos beta 2 gün önce 23 dü ne zaman gitsem
benimki senden iki gün geride 4+3üm bende canımaaa canım sen gçrdün mü , maşallah. Gideyim bakalım bende görürüm inşallah.
Sen kaç haftalıksın ?