Kızlar aile hekimine gebelik bilirsem hemde bulantı için rapor istesem veririm mi acaba aile hekimi
Bence bulantı için hap verir genelde çok rapor vermek istemiyo sağlık ocaklari
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar aile hekimine gebelik bilirsem hemde bulantı için rapor istesem veririm mi acaba aile hekimi
Amin inşaallah. Hepimiz sağ salim alalım kucağımıza. Yarın gidersem vajinal bakar herhalde.
Merhabaa 17 mayıs dgum tarıhı olarak verıldı... suan için kalp atısını dyduk beklıyoruz.Selam mayıs anneleri burada buluşup neler yaşadığımızı ve neler yaptığımız hakkımda fıkır alışverişi yapalım mı 17 mayıs tahmini doğum tarihi sizin kaç
Bende tup bebek ile 7+2 kalp atısı duyuldu.Arkadaşlar ben tüp bebek ile hamile kaldım 8+2 günlük hamileyim. Kalp atışlarını duydunuz mu ? Ben alttan muayene oldum, doktor 10. Hafta gelin demişti.
Gittim iğneyi yaptılar kadın doğum doktoru olmayınca bakmadılar ultrasonla. Yarın kendi doktoruma gidecem kısmet olursaAcile gidince bilgi verirsin canım
Kuzum normalde evham yapmam ama bu ağrı çok fena normal gaz sancısı değil ya inşaallah bi şey olmasında ben ağrı çekmişim çok sıkıntı değil bebeğim iyi olsun gerisi önemli değil
bizde haber et canm dua ediyoruzGittim iğneyi yaptılar kadın doğum doktoru olmayınca bakmadılar ultrasonla. Yarın kendi doktoruma gidecem kısmet olursa
Günaydın kızlar iyisinizdir inşallah![]()
Canımmm çokk ama çook üzüldümmm. Allah yardımcın olsun. Sağlıkla en kısa zamanda inşallah hamile kalırsın. Ne yazıcamı bilemedim.Bugün dayanamadım kontrole gittim
Bebeğin kalbi durmuş
Bir daha gruba girmeyeceğim
Listeden de silerseniz kim konu sahibi olursa çok sevinirim
Bir boş
Bir kimyasal
Bir de kalp durması
Çaresizim artık
Herkes sağlıkla bebeklerine kavuşur inşallah
Şimdi daha iyiyim canım çok şükür kanama olmadığı sürece sorun yok diyorum kendi kendimeMerhaba ben de ilk 6 hafta deli gibi gaz sancısı ve kabızlık çekenlerdenim. Hala devam ediyor. Hiç bi şey olmuyor merak etme. Kasık ağrım bile oluyordu benim bıçak saplar gibi. Doktor rahim genişliyor olur demişti. Dert etme.
Mahvoluyorum sabahları işe gitmek asla istemiyorum ama mecburuz işte napalımBende sabah bulantisindan korkuyodum, hazırlanıp ise gitmek ders anlatmak aç aç imkansız olurdu.benim yemek yedikten sonra öğlen başlıyor gece uyuyana kadar. Herkeste ayrı oluyo demekki
Çok şükür gördük yine. Doktor herşey yolunda. Kesede de bebektede etrafında da herhangi bir kanama sorun yok dedi. Çok şükür Allah ıma...B
bizde haber et canm dua ediyoruz
Çok şükür gördük yine. Doktor herşey yolunda. Kesede de bebektede etrafında da herhangi bir kanama sorun yok dedi. Çok şükür Allah ıma...