Selam kızlar, epeydir yazmadım ama sizleri okuyorum. Ne güzel haberler gelmiş bazılarınızdan. Benim kontrolümde bu cuma. Geçen hafta eşimle tatildeydik, çok rahat, huzurlu geçirdim, bulantılar daha bir hafifti ama zaten benim çok fazla bir bulantım da yok. İnsan kafaca rahatlayınca vücutta rahatlıyor sanki. Tabi bu hafta durum tam tersine döndü diyebilirim. En son 6+5 te gitmiştik doktora, kalp atışı duymuştuk, aradan 3 hafta geçti şimdi bu cuma yaklaştıkça beni de bir stres almaya başladı... Acaba herşey yolunda mı diye çok endişeleniyorum. Dün gece uykumdan mide krampları ile uyandım, midem çok yandı. Sabahta aynı devam etti birşeyler yiyene kadar. İşe de pek konstrae olamıyorum. Bu hafta böyle geçecek galiba... Ne yapsam nasıl rahatlasam bilmiyorum. Endişeden oturup ağlayasım var. Sonra da kendime kısıyorum kötüyü çağırma diye...
Hayırlısıyla şu ilk 3 ayı bir atlatsak...
Bu arada daha doktorumla konuşmadık ama galiba ben de 2 li test falan yaptırmicam. Nifty diye bir test varmış doğrudan onu yaptırmayı planlıyorum. İnşallah bunları konuşuruz bu cuma.