Bizim görüntülerde böyle belirginlik göremiyorum ben, burda çok belli:)Nub teorisi doğruysa bebeğin çıkıntısı kıza benziyor..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim görüntülerde böyle belirginlik göremiyorum ben, burda çok belli:)Nub teorisi doğruysa bebeğin çıkıntısı kıza benziyor..
.aminnn canım .Okdr mutlu oldum ki Rabbim bize de nasip etsin. Birde sende bilirsin mide bulantılarınz nasıldı. En kotu yasayanlarin geçti mi ne zaman geçiyor yadaGeçen sene bugünlerde sizinle aynı heyecanları yasiyodum şimdi kızım 6 ayını bitirmek üzere darısı sizlerin başına inşallah hepiniz sağlıklı bir gebelik geçirir bebeklerine sağlıkla kavuşursunuz
Baktım canım resimlerden ama anlamadım valla :) ama hala kız hissettim ben resimde bile bilmiyorum canım hayırlısı olsun adına inşallah doktorda iki üç haftaya tam belli ederler bebeişler kendilerini artık ya.Bugün bir iştahım açık anlatamam ne bulsam gömdüm üç aydan sonra ilk defa :) ama yine bulantım başladı sefam kısa sürdünubtan anlarsan atarım sana görüntü canım bende kız istiyorum ama nasip
Canm seni kaç haftalık olduGünaydın kızlar
Bizim şükür bulantılar 3 gündür azaldı çok nadir oluyor gün içinde ama ağız tatsızlığı tiksinti durumu hala var. Ananemizi bekliyormuşuz sanırım kendimize geldik şu 3 günde75 ile başlamıştım 73üm şu an almaya başlarım sanırım artık.
12+3 bugün canım ama 1 hafta önden gidiyor kızçem onun etkisi oluyor mu bilmiyorum tabi.Canm seni kaç haftalık oldu
Bebeğin duruş pozisyonuna bağlı.Bizim görüntülerde böyle belirginlik göremiyorum ben, burda çok belli:)
canım çok geçmiş olsun. öncesinde varmıydı , hamilelikle birlikte tetiklemiş olabilir . benim sol kalça belim çok ağrıyordu ağır iş temizlik yaptım çünkü. test yaptım adete 2 gün kala negatif olunca bende bahar temizliğimi bitidim. sonrasında 5.6.haftada çektim ağrıyı ama elhamdülillah geçti bitti.Günaydın herkese..
Siyatik ağrısı yaşyan var mı kızlar..
Geceleri agrıyor benimde bacaklarım canım. gündüzleri o kadar belli etmiyorda.Günaydın herkese..
canım çok geçmiş olsun. öncesinde varmıydı , hamilelikle birlikte tetiklemiş olabilir . benim sol kalça belim çok ağrıyordu ağır iş temizlik yaptım çünkü. test yaptım adete 2 gün kala negatif olunca bende bahar temizliğimi bitidim. sonrasında 5.6.haftada çektim ağrıyı ama elhamdülillah geçti bitti.
Geceleri agrıyor benimde bacaklarım canım. gündüzleri o kadar belli etmiyorda.
bekliyorum :)
Resmi kendin duzenle kenarlardan falan kucult oyle yeniden kaydetim.o resmi ekleKızlar dosya nasıl yükleniyor,boyutu büyük diyor sürekli, kısa yolu varmı,boyut küçükse bebek görünmüyor:)
günaydın canım ara ara bende oluyor geçen cumartesi çok şiddetli oldu yerimden hiç kalkamadım şimdi ağrıdığında eşime masaj yaptırıyorum hafifliyorGünaydın herkese..
Benimde az biraz çıktı ama 4kilo vermişim sadece gobegm hafif var bacaklar zayifladikızlar göbişi çıkan var mı çok olmasa da benim biraz çıktı gibi