Üşümek erkek bebekmi değilmiş cinsiyet belli olunca dogrulariz:)
Seni çok iyi anlıyorum, nisan ayında çok isteyerek hamile kaldım,değerlerin iki güne bir artıyordu ilk başta, sonra bir öğrencimin kardeşi olacaktı 9 aylikti ha bugün ha yarın dogacakti, kimyasal yaşadığımı öğrenmeden bir gün önce velimin bebeğinin anne karnında kalbi durduğunu öğrendim, okadar uzuldumki şok oldum,birde normal doğumla suni sancı verip doğum yaptırmışlar, ertesi gün kimyasal yaşadığımı öğrenince iki şey ustuste çok olumsuz etkiledi beni, çok ağladım ağladıkça velim aklıma geldi, doğumunu beklerken çok acı bişey yaşadı diye, Halime sukrettim. sonra da akışına bıraktım, kız olsun diye Nisan'da çok zorlamistim çin takvimi kız diyo diye:) kötü örnekleri görüp yaşayınca bu düşünceden siyrildim. Nisan ayı öncesinde erkek bebek olma fikri bile çok soğuk geliyordu, ama tecrübe sonucu duygularım çok şükür değişti, oğlum olursa aynı eşime benzer diye dua ediyorum karakteri birebir olsun diye,kız olurmu bilmiyorum, hayırlı olan olsun diyorum,ama erkek kafasindayim niyeyse:) erkek isimleri falan belirledim o derece hazırladım. Esimde tam aksine kız olacak diyor, inş sağlıklı, ahlaklı ,anne baba kıymeti bilen, kendi ayakları üstünde duran ve acılarını gormeyecegimiz evlatlarımız olur canim, bende herşeye ağlıyorum bu arada,dudaklarımi büze büze:) ay çok komik oluyorum ya ahahahaaa