Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın Güzel Anneler :) Güzel bir pazar olsun inşallah herkes için tatil benim için temizlik günü bugün :) dinlene dinlene yapınca günler alıyor ev isleri![]()
bende süpürdüm heryeri dip köşe. silemiyorum belim arıza veriyor.
kolay gelsin sana.
Merhabalar kızlar, dün doktora gittim. İkili test ölçümleri normaldi. Bebeğim büyük ihtimalle kızmış, zaten hissediyordumhepimiz sağlıkla kucağımıza alalım amin
![]()
Bi bezginlik bi bıkkınlık geldi bana
2.cocugumda bulantılarım iyice azalmıştı bu zamanlarda! 2 çocukla bulantı kusma hiç ama hiç çekilmiyor[/QUOT
Allah yardımcın olsun canim
Evet canım verdim değerin kaç olması gerektiğini bilmediğimden :)Maşallah çok güzel çıkmış bu değere rağmen kan verdinmi???
Hem hasta oldum hem de bugün eşimle beraber temizlik yaptık biraz kendimi kötü hissediyorum canım sen nasılsınNaslsiniz canlar.
Berbat haldeyimNaslsiniz canlar.
Gosterirse ogrenirsin oglumda 13. Haftada dedi erkek dedi 15. Haftada kesin erkek demistiMerhaba hanımlar hepinize hayırlı sağlıklı bir hamilelik ve doğum diliyorum 15. Hafta cinsiyet öğrenen var mı aranızda acaba