• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydın canım günlerimizaynı görünüyor:) Hamileliğin balayı dönemini umarım güzel geçiririz benim çok şükür bulantılarım azaldı iştahsızlık da öyle Cuma ikili test sonucum için gideceğim sabah 10 da büyük bir merakla onu bekliyorum geçmiyor şu 2 gün senin nasıl gidiyor?
Benimde sizle günlerim aynı bulantılar aynı ama iştahsızlık da aynı :) benimde cuma ikili testim var

Bundan 6 sene once 100 liraya almistim. Gercekten pahali.

Bana Allah'tan arkadaş verdi, herşey çok pahalı ,ben cinsiyet belli olunca ıvır zivirlari almaya baslicam, her ay yavaş yavaş,şampuan yağ pişik kremi vs bir dünya şey var,indirimi takip Edip yakalicam

Kızlar Bugün kendimi baya iyi hissediyorum. Her şeyin normale döneceği iştahla yemek yiyip rahatca gezip dolaşabileceğim gunlerin gelmesini 4 diiil 14 gözle bekliyorum :KK48:

Günaydın canım günlerimizaynı görünüyor:) Hamileliğin balayı dönemini umarım güzel geçiririz benim çok şükür bulantılarım azaldı iştahsızlık da öyle Cuma ikili test sonucum için gideceğim sabah 10 da büyük bir merakla onu bekliyorum geçmiyor şu 2 gün senin nasıl gidiyor?

Benimde sizle günlerim aynı bulantılar aynı ama iştahsızlık da aynı :) benimde cuma ikili testim var

Evet kızlar günlerimiz aynı bende merakla bekliyorum kontrol gününü..
Son günler geçmiyor...
Benim çok şükür rahat geçiyor artık..
Göbüşüm artık dışardan belli oluyor..

Günaydın kızlar :)
Hastaneden döndüm ultrason da 1 gün önden gidiyor yavrum 12+5 gözüktü her şey yolunda dedi cinsiyet hakkında bi şey söylemedi ben de sormak istemedim
Büyüdüğünü ve hareket ettiğini görmek çok güzel :KK68: en son nokta kadar görmüştüm.
Ense kalınlığı iyi dedi 2 hafta sonra sonuçları almaya gidicez tekrar.
Fotoğraf paylaşayım mı ? :KK66:
Hadi gözünaydın canım.
Hadi koy fotosunu inceleyelim:))

Bekliyorum kızlar ben anlamıyorum hiççç :işsiz:
KEVOK KEVOK

Eklentiler

• A243B87E-782C-4BB0-85E3-8483E7F1626C.webp
    A243B87E-782C-4BB0-85E3-8483E7F1626C.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 85
  • C1D7F076-1CDF-4291-A043-1BDA4D627402.webp
    C1D7F076-1CDF-4291-A043-1BDA4D627402.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 86
Kızlar özellikle ilk gebeliği olan arkadaşlara tavsiyem bu aylarda almak istediğiniz ürünlerin marka araştırmalarını yapın. Ben ajandama herşeyi tek tek marka ve adet olarak yazmıştım. Sonra kampanyaları takip edip indirimli almaya başlamıştım. Marka konusunda burdaki deneyimli annelere fikir sorabilirsiniz

Kızlar özellikle ilk gebeliği olan arkadaşlara tavsiyem bu aylarda almak istediğiniz ürünlerin marka araştırmalarını yapın. Ben ajandama herşeyi tek tek marka ve adet olarak yazmıştım. Sonra kampanyaları takip edip indirimli almaya başlamıştım. Marka konusunda burdaki deneyimli annelere fikir sorabilirsiniz

Benim arkadaş gezdi aldı doğumu yakın onun, en iyisi fiyat ve kalite olarak en mantiklisi e bebek dedi. Bende e beb k kampanyalarına bakicam,
Birde göğüs kalkanı alacak olan varsa ki en gerekli şeylerden biri, ilk gebeliği olanlar belki unutur diye yazayım dedim. Benim arkadaşlarım kullandı ,göğüs ucunun yara olmasını önlüyor hava aldiriyor, aklınızda bulunsun

kızlar fena üşütmüşüm malesef burnum tıkalı nezle gibi başladı hiç halim yok ve çalışıyorum şuan ne yazıkki bitkisel ne kullanabilirim tavsiyelerinize açığım

kızlar fena üşütmüşüm malesef burnum tıkalı nezle gibi başladı hiç halim yok ve çalışıyorum şuan ne yazıkki bitkisel ne kullanabilirim tavsiyelerinize açığım
Sıcak süt iç canım içine bal koy bide abartmamak şartıyla zencefil çayı bir bardak içebilirsin bol meyve ye c vitamini al limonlu ıhlamur vs bol su iç cokkk geçmiş olsun grip dinlenmele geçer

Benim arkadaş gezdi aldı doğumu yakın onun, en iyisi fiyat ve kalite olarak en mantiklisi e bebek dedi. Bende e beb k kampanyalarına bakicam,
Birde göğüs kalkanı alacak olan varsa ki en gerekli şeylerden biri, ilk gebeliği olanlar belki unutur diye yazayım dedim. Benim arkadaşlarım kullandı ,göğüs ucunun yara olmasını önlüyor hava aldiriyor, aklınızda bulunsun

Göğüs kalkanı hayat kurtarıcı. Bende doğumdan önce almıştım hiç göğsüm yara olmadı. Göğüs yarası çok zor birşeymiş..

ben bakıyorum ilk gebeliğim her gün bakıp bakıp kapatıyorum çünkü ne almam gerektiğini bilmiyorum :)

Back
X