• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırli sabahlar hanımlar..çok üzgünüm bugün sanırım idrar yolu enfeksiyonu oldum..cuma günü ilk defa vajinal muayene oldum acaba ordanmı kaptım diyorum..varmi daha önce engeksiyon geçiren
günaydın canım geçmiş olsun. bol bol su iç. neden vajinal muayene olmustun

Hayırli sabahlar hanımlar..çok üzgünüm bugün sanırım idrar yolu enfeksiyonu oldum..cuma günü ilk defa vajinal muayene oldum acaba ordanmı kaptım diyorum..varmi daha önce engeksiyon geçiren
Geçmiş olsun canım sana da acil şifalar.Ben ilk gebeliğimde geçirmiştim baya da ağır geçirmiştim.İnsallah antibiyotik tedavisine gerek kalmaz :(

Hamileliğin başlarında acayip duygusaldım ota şeye ağlıyordum kendime nazar duaları inşirahlar okuya okuya azalttım hiç yok değil kaygı oluyo bebek iyi mi ne diye ama rabbimize sığınıyoruz işte ben ağladığım zaman birde bu dugguları yaşayamayanlar var diye onlara ağlıyodum :)

İyi hatırlattın canım okuya okuya ezberlemiştim ben de inşirah suresini. Okuyayım onu yine :KK200:

Günaydın kızlar kaç gündür sabah uyanamıyorum sizde de var mı ?
Önce acıkıpta erken uyanıyordum şimdide acıkıyorum ama kalkamıyorum. Kalkıncada kızoyorum kendime bebekde acıkmıştır diye :(

Beni zaten o zorluyor kuzum ya hergün fix 8 den 1 e kadar aralıksız iş oluyor hep ayakta eğil kalk bazen yemeğe son anda yetişiyoruz ara öğün bir fırsat bulursam anca çok acıkıyorum idare etmek istemiyolar mecburda değiller ne bileyim napıcam bilmiyorum
Beslenmene dikkat etmeye çalış hastane işi zor iş valla. Bütük fedakarlık ve sabır istiyor

Bizim kontrol cuma günü öğlenden sonra :)
Doktor gececi diye 1 ay geçip gitti en son 7 kasımda gitmiştik.

Ah bu felaket senaryoları... bilende bilmeyende konuşuyor dün babannem bana diyorki sen önceden kiloluydun senin bebeğin çabuk düşer :deli: saçma sapan cahilce şeyler. Her cerrahi işlemin riski var evet ama sen bilgili ellerde olursan oran sıfıra yakın olur balım. Ben doğum sonrasını hiç düşünemiyorum neden bilmem şuan tek derdim bebeği hissetmek ondan galiba. Bol bol dualar oku vesveseler gitsin :KK19:

Ben sezeryan olursa genel istemiyorum, inş hayırlı güzel doğumlar yaşarız, önemli olan bebeği sağlıkla kucagimiza almak, sen genel anestezi ile mi olacaksın sezeryani canım?
Bugün doktor kontrolümuz var, bebeğin gramını ve boyunu sorucam ilk kez bakalım kaç gram:)

Kanama şuan yok evde dinleniyorum ana arada dışarı çıkınca çok yoğun akıntılar oluyor işe gidince neler olcak bilmiyorum şimdide onu düşünüyorum
İse ne zaman baslicaksin canım, doktor sana nöbet tutamaz raporu versin onu ayarla nöbet tutma en azından, yada heyet raporunu uzatsin daha iyi olur, benim arkadaşımda vardı, o hiç gelmemisti okula heyet raporu ile

Herkese merhaba bende Mayıs annesi olucam inşallah son adet tarihim 13 Ağustos bebeğim erkek 55.6 ile hamile kaldım 12 haftaya kadar kusma ve kanama düşük riskim vardı o sıra 52 kiloya düştüm şuan 59.6yim tüm erkek belirtileri bende tuttu yani 9 yasindaybir kizim var yasim 34 herkese tekrar merhaba ozaman

Bebisimde 14cm 142gr maşallah

Merhaba, Hoşgeldin ;) Allah bağışlasın oğlunu da sağlıkla kucaklarsın inşallah :)

Herkese hayırlı günler :KK52:

Hastalara şifa kontrolü olanlara hayırlı haberler diliyorum. Güzel bir gün ve hafta başlangıcı olsun inşallah. Allah bebeklerimizi ve bizi korusun. Ben dün geceden beri çok mutluyum çünkü artık miniğimi hissediyorum. Bugün artık 18+0 haftadayız. İkinci gebelik olunca nihayet hissedebildim diyorum. İlk gebeligimde 20+0 da hissetmiştim . O yüzden ilk gebeliği olup hala hissedemeyenler endişe etmesinler. Yakındır o minik dokunuşları hissetmeniz :KK49:

Back
X