2019 Mayis ayinda dondurulmuş embriyo transferi yaptiracaklar gelin birlik olalim 😀

Merhaba arkadaşlar ben yeniyim 28 mayısta transfer yapılacak ilk tüp bebek denemem bugün Dr estrofem verdi günde iki defa kullan dedi sormayı unutmuşum ramazanda kullanımı nasıl olacak diye. oruç tutup sahur ve iftar da estrofem alan var mı devlete gidiyorum Dr A soramam artık. Oruç tutup tutmamak da da kararsızım yardım lütfen 🙏

Merhaba arkadaşlar ben yeniyim 28 mayısta transfer yapılacak ilk tüp bebek denemem bugün Dr estrofem verdi günde iki defa kullan dedi sormayı unutmuşum ramazanda kullanımı nasıl olacak diye. oruç tutup sahur ve iftar da estrofem alan var mı devlete gidiyorum Dr A soramam artık. Oruç tutup tutmamak da da kararsızım yardım lütfen 🙏

Ben estrofemi 8 saatte bir, günde 3 kez aliyorum dolayisiyla oruç tutamiyorsunuz

Benim iki defa iftar ve sahur da alıp şansımı zorlasam mı diye düşünüyorum. Siz de soru işareti kalmamış 3 defa olunca mecburen oruç tutamazsınız. Hayırlısı ile stresli günlerimiz mutluluğa erse

Estrofem ve progestan kulalniyorum hormon olarak. Sadece estrofem kullanirken iyiydim de, progestan eklenince yorgunluk, duygusallık, sinir hali oluştu bende 😲

Aşılama yaptırdığımda göbekten progesteron iğne yapıyordum 14 gün. Hayatımın en hassas, en alıngan, en sulugöz dönemiydi. Aniden sinirleniyordum bide. Hap olan versiyonu da baş dönmesi, uyku, sersemlik yapmıştı. Fitil olanı hiç kullanmadım, fikrim yok. Ama progesteron genel olarak ruh halini etkiliyor evet.

Adet olsam da başlasam ben de rahim hazırlıklarına. :)

Aşılama yaptırdığımda göbekten progesteron iğne yapıyordum 14 gün. Hayatımın en hassas, en alıngan, en sulugöz dönemiydi. Aniden sinirleniyordum bide. Hap olan versiyonu da baş dönmesi, uyku, sersemlik yapmıştı. Fitil olanı hiç kullanmadım, fikrim yok. Ama progesteron genel olarak ruh halini etkiliyor evet.

Adet olsam da başlasam ben de rahim hazırlıklarına. :)

Fitil olarak kullanıyorum, aslinda bi açıdan iyi bu ruh hali yorgunluktan dolayi bi boşvermislik hali de oldu bende 😀 umarim baslarsiniz en kisa zamanda

Benim iki defa iftar ve sahur da alıp şansımı zorlasam mı diye düşünüyorum. Siz de soru işareti kalmamış 3 defa olunca mecburen oruç tutamazsınız. Hayırlısı ile stresli günlerimiz mutluluğa erse
Amin insallah..beslenmeniz de önemli özelikle bol su icmemiz gerekiyor ama tabi sizin içiniz nasıl rahat edecekse öyle yapın

Merhaba. Yalnız hatırlamıyorsam ben ilk denememde 2serli içmiştim yanı sende bir iftar bir sahur yaprak icersen sorun olacağını sanmıyorum 😊

Aradığım sayfayı buldum:) merhaba arkadaşlar benimde 23 Mayısta transferim var ilk denememiz çok heyecanlıyız, şuan estrofem kullanıyorum sabah 2 akşam 2 dediği için sahur ve iftar vakitleri alıyorum sıkıntı yok dedi doktorum ve ek olarak folik asit ile vitaminler kullanıyorum. Cumartesi kontrole çağırdı, bazı tahliller olacakmışım sonrada nasipse 23’ünde transfer olacak. İnşallah sağlıklı bir sonuç alırız hepimiz

Aradığım sayfayı buldum:) merhaba arkadaşlar benimde 23 Mayısta transferim var ilk denememiz çok heyecanlıyız, şuan estrofem kullanıyorum sabah 2 akşam 2 dediği için sahur ve iftar vakitleri alıyorum sıkıntı yok dedi doktorum ve ek olarak folik asit ile vitaminler kullanıyorum. Cumartesi kontrole çağırdı, bazı tahliller olacakmışım sonrada nasipse 23’ünde transfer olacak. İnşallah sağlıklı bir sonuç alırız hepimiz
Hayırlısı olsun hakkında. Cumartesi endometrium ölçümün yapılacak ultrasonla, bide kan verirsin progesteron bakılır ikiside normalse ek ilaçlar başlanır sonrada kazasız belasız transferini olursun

Merhaba bende transferimin 6. Günündeyim ara ara ağrım oluyo adet olacakmışım gibi tedirgin oluyorum inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza
Amin canim bende bugün 4uncu günündeyim. Belirti aramak yanlış olurmuş her bunye farkli diye birçok yerde okudum. Inş olumlu sonucları aliriz

Back
X