2019 Mayis ayinda dondurulmuş embriyo transferi yaptiracaklar gelin birlik olalim 😀

Rahimin kalinlasma durumuna göre planlıyor doktor. Zaten verdiği ilaçlar adet olmayi baskiliyor merak etmeyin
Yaaa inanın çok üzülüyordum bu duruma dondurulmuş 5. Gün embriyosu sabah 2 akşam 2 estrofem-sabah akşam progestan jel 2 ampül progestan iğne ve günde 4 tane vitamin desteği kullanıyorum.. o kadar hormon alıyorum bi sıkıntı olacak adetle atacak gibi hissediyorum. İçim rahatladı birazcık

Yaaa inanın çok üzülüyordum bu duruma dondurulmuş 5. Gün embriyosu sabah 2 akşam 2 estrofem-sabah akşam progestan jel 2 ampül progestan iğne ve günde 4 tane vitamin desteği kullanıyorum.. o kadar hormon alıyorum bi sıkıntı olacak adetle atacak gibi hissediyorum. İçim rahatladı birazcık

Estrofem yumurtlamayi ve adet olmayi baskiliyormus. Rahat olun doktorunuza guvenin, birakin onlar düşünsün 😀

Estrofem yumurtlamayi ve adet olmayi baskiliyormus. Rahat olun doktorunuza guvenin, birakin onlar düşünsün 😀
Ayyy doğru hemşire test sonucunu alana kadar kullanacaksınız demişti bundan sebeple dedi demekki.. doktora sordum ama senin kadar açık anlatmadı sıkıntı yok demişti.. içimi ferahlattın :halay:çok sağol bide duygusalım progestan dan dolayı:KK1:

Ayyy doğru hemşire test sonucunu alana kadar kullanacaksınız demişti bundan sebeple dedi demekki.. doktora sordum ama senin kadar açık anlatmadı sıkıntı yok demişti.. içimi ferahlattın :halay:çok sağol bide duygusalım progestan dan dolayı:KK1:

Cok normal canim, ben progesteron igneye de basladim transferden sonra, bi ağlıyorum bi gülüyorum 😀 değişik ruh halleri

Kizlar merhaba bende 22 mayista transfer oldum bugün 2. Günum mü oluyor yoksa üçüncü günüm mu ? Bide bu benim 3. Denemem 5. Gün embriyosu transfer edildi ama az once lavaboda crinone jel hafif pempe geldi korktum yine tutmaz diye sizde de oldumu

Kizlar merhaba bende 22 mayista transfer oldum bugün 2. Günum mü oluyor yoksa üçüncü günüm mu ? Bide bu benim 3. Denemem 5. Gün embriyosu transfer edildi ama az once lavaboda crinone jel hafif pempe geldi korktum yine tutmaz diye sizde de oldumu
Transfer gününden sonraki günü 1 olarak sayıp ilerliyorsun arkadaşım, hemşire bana öyle demişti, ben de 23 mayısta oldum, henüz öyle bir belirtim yok, ilk kez yaptırdığım için pek bilgimde yok ama tutunma esnasında kahverengi ya da pembemsi leke gelebilir diyorlar inşallah tutunuyordur seninkisi

Transfer gününden sonraki günü 1 olarak sayıp ilerliyorsun arkadaşım, hemşire bana öyle demişti, ben de 23 mayısta oldum, henüz öyle bir belirtim yok, ilk kez yaptırdığım için pek bilgimde yok ama tutunma esnasında kahverengi ya da pembemsi leke gelebilir diyorlar inşallah tutunuyordur seninkisi
Insallah tutunma belirtisidir cunkü benim 3.denemem hayirlisi olsun hepimiz icin ben az once progestan ignemi yaptirmak için tup bebek merkezine gittim transfer günu birinci gün oluyor dedi sen de benden bir gün sonra transfer olmussun insallah hayirli sonuclar aliriz

Insallah tutunma belirtisidir cunkü benim 3.denemem hayirlisi olsun hepimiz icin ben az once progestan ignemi yaptirmak için tup bebek merkezine gittim transfer günu birinci gün oluyor dedi sen de benden bir gün sonra transfer olmussun insallah hayirli sonuclar aliriz
Aaa bak benimki de sonraki günü 1 say demişti:) evet arka arkaya olmuşuz, test gününü saydığımız gibi doğumu da sayalım inşallah, yeterki sağlıklı bi şekilde doğsun yavrular

İlk kez deniyor olmama rağmen vücuduma kaç ilaç kaç iğne girdi sayamıyorum ki bazı arkadaşlar defalarca deniyor, belki biz de üst üste denemek zorunda kalırız her şey bir muamma... kimi yat diyor kimi yatma kan dolaşımın yavaşlar diyor, orta yolu bulmaya çalışmak da zor gerçekten, zaten süreç başlı başına zor, psikolojik olarak da kolay bir durum değil yaşadıklarımız, ilaçların etkisiyle sanırım bir anda agresif sinirli bir anda pamuk gibi olabiliyorum:) şimdi tek isteğim tutunması, sonra kalp atışı sonra doğumu sonra büyümesi vs derken bu süreç hep uzayıp gidecek... anne baba olmak ne zormuş meğersem... bu güzel günlerde iftar saati yaklaşırken tek isteğim hepimiz sağlıklı bir gebelik ve Doğum yaşayalım, yavrularımızı evimize sağ salim getirelim inşallah...aminnnn (böyle bi iç döküş oldu:)

Canim gercekten cok zor bir sureç ben 7 yildir ugrasiyorum 1 kere bile hamile kalamadim insallah hayirla saglikla bu son olur anne baba olmak cok zormus ama allahimin bir bildigi vardir insallah bu sefer hayirlisi ile olumlu sonuclar aliriz

Yaaa bişey sorcam arkadasım transfer olduktan sonra o jeli hiç kullanamayacakmışım gibi geliyor afedersin crinone jel ince uzun bi çubuk gibi çok bi zarar veririm diye korkuyorum şimdiden :( sizin bi Öneriniz var mı bu konuda

Kızlar bugün eltim doğum yaptı tüp bebekle hamile kalmıştı 16 yıl sonra kavuştu onları hastanede öyle görünce hem çok sevindim hemde kendim için üzüldüm kıskanmadım ama benim de olsun istedim inşallah bu mübarek ayda dualarımız kabul olur Rabbim bizlerede nasip eder

Yaaa bişey sorcam arkadasım transfer olduktan sonra o jeli hiç kullanamayacakmışım gibi geliyor afedersin crinone jel ince uzun bi çubuk gibi çok bi zarar veririm diye korkuyorum şimdiden :KK43: sizin bi Öneriniz var mı bu konuda
Hamileligin ilk haftalarinda bile kullanmaya devam edeceksin insallah. Merak etme bebis daha uzakta bir sey olmaz :)

Transfer olan arkadaşlar, günleriniz nasıl geçiyor? Benim transfer gününü sayarsam bugün 4.günüm, arada bir kasılma ve batma hissi oluyor bir de bel ağrım, bunların dışında bir belirtim yok, tutunma lekesi olan arkadaşlar bunu kaçıncı gününüzde gördünüz ya da herkes görmek zorunda mı? Merak ediyorum

Back
X