- 1 Haziran 2018
- 1.277
- 1.009
- 53
- Konu Sahibi BabyBoom2019
Hm anladım benimde transfer 25 mayısta adetime 6 gün kalmış oluyor sıkıntı yok dediler ama aklımı kurcalıyorMerhaba adetin 16. Günüydü transfer günüm. Ben 25-26 günde olurum genelde

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hm anladım benimde transfer 25 mayısta adetime 6 gün kalmış oluyor sıkıntı yok dediler ama aklımı kurcalıyorMerhaba adetin 16. Günüydü transfer günüm. Ben 25-26 günde olurum genelde
Hm anladım benimde transfer 25 mayısta adetime 6 gün kalmış oluyor sıkıntı yok dediler ama aklımı kurcalıyor![]()
Yaaa inanın çok üzülüyordum bu duruma dondurulmuş 5. Gün embriyosu sabah 2 akşam 2 estrofem-sabah akşam progestan jel 2 ampül progestan iğne ve günde 4 tane vitamin desteği kullanıyorum.. o kadar hormon alıyorum bi sıkıntı olacak adetle atacak gibi hissediyorum. İçim rahatladı birazcıkRahimin kalinlasma durumuna göre planlıyor doktor. Zaten verdiği ilaçlar adet olmayi baskiliyor merak etmeyin
Yaaa inanın çok üzülüyordum bu duruma dondurulmuş 5. Gün embriyosu sabah 2 akşam 2 estrofem-sabah akşam progestan jel 2 ampül progestan iğne ve günde 4 tane vitamin desteği kullanıyorum.. o kadar hormon alıyorum bi sıkıntı olacak adetle atacak gibi hissediyorum. İçim rahatladı birazcık
Ayyy doğru hemşire test sonucunu alana kadar kullanacaksınız demişti bundan sebeple dedi demekki.. doktora sordum ama senin kadar açık anlatmadı sıkıntı yok demişti.. içimi ferahlattınEstrofem yumurtlamayi ve adet olmayi baskiliyormus. Rahat olun doktorunuza guvenin, birakin onlar düşünsün![]()
Ayyy doğru hemşire test sonucunu alana kadar kullanacaksınız demişti bundan sebeple dedi demekki.. doktora sordum ama senin kadar açık anlatmadı sıkıntı yok demişti.. içimi ferahlattınçok sağol bide duygusalım progestan dan dolayı
![]()
Hayırlısıyla güzel haberi alırsınız inşallah tam bayram havası yaşanırBugün transferimi oldum, şimdi günler nasıl geçecek acaba, şu mübarek güzel günlerde Allah bayramı bize güzel haberlerle yaşatsın inşallah
Herpimiz için aminnnnnHayırlısıyla güzel haberi alırsınız inşallah tam bayram havası yaşanır
Transfer gününden sonraki günü 1 olarak sayıp ilerliyorsun arkadaşım, hemşire bana öyle demişti, ben de 23 mayısta oldum, henüz öyle bir belirtim yok, ilk kez yaptırdığım için pek bilgimde yok ama tutunma esnasında kahverengi ya da pembemsi leke gelebilir diyorlar inşallah tutunuyordur seninkisiKizlar merhaba bende 22 mayista transfer oldum bugün 2. Günum mü oluyor yoksa üçüncü günüm mu ? Bide bu benim 3. Denemem 5. Gün embriyosu transfer edildi ama az once lavaboda crinone jel hafif pempe geldi korktum yine tutmaz diye sizde de oldumu
Insallah tutunma belirtisidir cunkü benim 3.denemem hayirlisi olsun hepimiz icin ben az once progestan ignemi yaptirmak için tup bebek merkezine gittim transfer günu birinci gün oluyor dedi sen de benden bir gün sonra transfer olmussun insallah hayirli sonuclar alirizTransfer gününden sonraki günü 1 olarak sayıp ilerliyorsun arkadaşım, hemşire bana öyle demişti, ben de 23 mayısta oldum, henüz öyle bir belirtim yok, ilk kez yaptırdığım için pek bilgimde yok ama tutunma esnasında kahverengi ya da pembemsi leke gelebilir diyorlar inşallah tutunuyordur seninkisi
Aaa bak benimki de sonraki günü 1 say demişti:) evet arka arkaya olmuşuz, test gününü saydığımız gibi doğumu da sayalım inşallah, yeterki sağlıklı bi şekilde doğsun yavrularInsallah tutunma belirtisidir cunkü benim 3.denemem hayirlisi olsun hepimiz icin ben az once progestan ignemi yaptirmak için tup bebek merkezine gittim transfer günu birinci gün oluyor dedi sen de benden bir gün sonra transfer olmussun insallah hayirli sonuclar aliriz
Yaaa bişey sorcam arkadasım transfer olduktan sonra o jeli hiç kullanamayacakmışım gibi geliyor afedersin crinone jel ince uzun bi çubuk gibi çok bi zarar veririm diye korkuyorum şimdidenKizlar merhaba bende 22 mayista transfer oldum bugün 2. Günum mü oluyor yoksa üçüncü günüm mu ? Bide bu benim 3. Denemem 5. Gün embriyosu transfer edildi ama az once lavaboda crinone jel hafif pempe geldi korktum yine tutmaz diye sizde de oldumu
Hamileligin ilk haftalarinda bile kullanmaya devam edeceksin insallah. Merak etme bebis daha uzakta bir sey olmaz :)Yaaa bişey sorcam arkadasım transfer olduktan sonra o jeli hiç kullanamayacakmışım gibi geliyor afedersin crinone jel ince uzun bi çubuk gibi çok bi zarar veririm diye korkuyorum şimdidensizin bi Öneriniz var mı bu konuda