çok iyi bir rakam yaErkekler daha kolay kilo veriyor, bir yandan sevindim bir yandan sinir oldum
Kaçamakla yaptı o kadar
Ben yataga uzanip elimw telefonu alinca kendimi pariste gibi hissediyorumgece dinlenmece valla.. ben tlfnı elime bile almıyorum.
sen de gündüzleri takıl az da olsa
Benimde dinlendigim tek yerBizimkiler birazcık tavuk, akşam perte çıkıp yatıyorlar, ben gece geliyorum bazen ama genelde kitap okuyarak sabahlarım
ya yatın dinlenin bazaen oluyor bayım bayım bayılıyorum şirkette.. bir kafa koyup kestirecek yer yok yaaa ://Benimde dinlendigim tek yergunduz hic uzanmama yada yatmam gibo problemim var oglan 8 aylik oldu ben 8 ay boyunca yatamadim
Erkekler daha kolay kilo veriyor, bir yandan sevindim bir yandan sinir oldum
Kaçamakla yaptı o kadar
Benim hep uykum azdi cocukkende oyleymisim hic uyumazmisim oglumda benim gibi bana uyumak bosa vakit gibi geliyor niyeyseya yatın dinlenin bazaen oluyor bayım bayım bayılıyorum şirkette.. bir kafa koyup kestirecek yer yok yaaa ://
96,5 başladık bugün ben tartilinca geldi tartıldık 92. Gülüyor bana 300gr deyince.ya yok.. benim adam da tık yok.. adam 95 i görmüş halan bana mısın demiyor.. senden feyz alacağım diyor :))
yok tatlım ya uzun zamandır okuyamıyorum iyi hatırlattın devam edeyim.Neysesakinim nasıl gidiyor kondo kitap bittimi.dün sipariş verdim ben
96,5 başladık bugün ben tartilinca geldi tartıldık 92. Gülüyor bana 300gr deyince.
Kömüş dedim benim 2 katımsın bi zahmet fazla ver
Bence 2 hafta daha kalsın nisan sonuna kadar hava değişkenpopilinin yazlıklarını çıkaracaktım sözde iş çıkışı migernim azacak yine sanki.yeni geçti yau
ağzımızın tadı bozlumasın ali rıza beyy ohhhh noooo hayır yapmaaaa etmeeee.normalde de izlemmiştimyok tatlım ya uzun zamandır okuyamıyorum iyi hatırlattın devam edeyim.
ben o kadının belgeseline başladım.onuda 2 bölüm izledim.
şimdi yaprak dökümü izliyorum
1.40boyu kaç doraaa merağğğ etmedim değil
1.78_1.80 hangisi bilemedimboyu kaç doraaa merağğğ etmedim değil
minimalist yolunda hızlanmam lazım voyvodora bekleyemem.hızımı aldımmBence 2 hafta daha kalsın nisan sonuna kadar hava değişken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?