ya ben kızdan heç elktro almıyorum nedensebuda benim aşık olduğum dizinin müziği.takip ettiğim tek dizi...
Dinliyorumşarkıyı dinle lenn ne eksiyi basıyorsun hemençok kaliteli bir dizi.
befer ev al arkadaşım ev gibisi yok.. kredi için bekle olmazsa biraz. her türlü getirisi var.. ya da altına yatır uzun vadede o da güzel getiriyorya kızlar herkes burdayken benim bir derdim var hele bana bir akıl verin.
elimde 90 bine yakın para var bu para ile ne yapayım ev arıyorum bulamıyorum.krediler yüksek?
borçlanmak çok istemiyorum max 2 yıl olabilir.
sadece aşklarınaayasak aşkamı
emmisinin karısıyla sevişti resmen ahlaksız adamYasak masak aşk güzeldi
özcan denizi de sevmeiğimi fark ettim evet dora şimdi şu anBu adamın dizilerini sevemiyorum, adamla alakalı sanırım
Kuzu biraz bekleyin bence piyasların en janjanlı zamanı, hiç kıpraşmayın.ya kızlar herkes burdayken benim bir derdim var hele bana bir akıl verin.
elimde 90 bine yakın para var bu para ile ne yapayım ev arıyorum bulamıyorum.krediler yüksek?
sevişmesi değil aşkları o kadar gerçekti ki Allah ım mest olurum her izlediğimdeemmisinin karısıyla sevişti resmen ahlaksız adam
Emmisi değil, babasının arkadasinin karısıemmisinin karısıyla sevişti resmen ahlaksız adam
krediler çok yüksek.bana kalırsa altın yap bir bankanın kasasına koy.senelik ne kadar alıyorlar bilmiyorum amaya kızlar herkes burdayken benim bir derdim var hele bana bir akıl verin.
amca diye dolanıyordu evin içindeEmmisi değil, babasının arkadasinin karısı
Ya o büyütmüş ondan ama amca tabi hani tasvip etmiyorum yanlış olmasın.amca diye dolanıyordu evin içinde
bende severim espirili dizileri gülse birselin kalemini çok beğenirimBenim dizilerimde espiri olacak
Leyla mecnun
Kardeş payı gibi, çok fazla aile ve aşk sıkıcı ama böyle diziler de yok. Malesef.
En güzeli kitap okumak, akşam en az 2-3 saat okurum bazen kaptırıp sabahlıyorum
altında bağlı zaten şuan canım.befer ev al arkadaşım ev gibisi yok.. kredi için bekle olmazsa biraz. her türlü getirisi var.. ya da altına yatır uzun vadede o da güzel getiriyor
4aydır bekliyorum kuzu biliyorum karışıkKuzu biraz bekleyin bence piyasların en janjanlı zamanı, hiç kıpraşmayın.
Diğerlerini izledim ama jet sosyeteye başlayamadım. Bazen netten bakıyorum. Kadın çok başarılı seviyorum bendebende severim espirili dizileri gülse birselin kalemini çok beğenirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?