2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

ya kızlar herkes burdayken benim bir derdim var hele bana bir akıl verin.
elimde 90 bine yakın para var bu para ile ne yapayım ev arıyorum bulamıyorum.krediler yüksek?
borçlanmak çok istemiyorum max 2 yıl olabilir.
befer ev al arkadaşım ev gibisi yok.. kredi için bekle olmazsa biraz. her türlü getirisi var.. ya da altına yatır uzun vadede o da güzel getiriyor

elimde 90 bine yakın para var bu para ile ne yapayım ev arıyorum bulamıyorum.krediler yüksek?
Kuzu biraz bekleyin bence piyasların en janjanlı zamanı, hiç kıpraşmayın.

krediler çok yüksek.bana kalırsa altın yap bir bankanın kasasına koy.senelik ne kadar alıyorlar bilmiyorum ama

Benim dizilerimde espiri olacak
Leyla mecnun
Kardeş payı gibi, çok fazla aile ve aşk sıkıcı ama böyle diziler de yok. Malesef.
En güzeli kitap okumak, akşam en az 2-3 saat okurum bazen kaptırıp sabahlıyorum

Benim dizilerimde espiri olacak
Leyla mecnun
Kardeş payı gibi, çok fazla aile ve aşk sıkıcı ama böyle diziler de yok. Malesef.
En güzeli kitap okumak, akşam en az 2-3 saat okurum bazen kaptırıp sabahlıyorum
bende severim espirili dizileri gülse birselin kalemini çok beğenirim

befer ev al arkadaşım ev gibisi yok.. kredi için bekle olmazsa biraz. her türlü getirisi var.. ya da altına yatır uzun vadede o da güzel getiriyor
altında bağlı zaten şuan canım.
benim hali hazırda ödediğim bir ev kredi var beş yılı bitti beş yılı kaldı.
ama bu miras düştü annemde üstüne koydu yoksa 60 bin var ona borçlanacağım. o sorun değilde.
acele ediyorum işte kafam rahat etsin istiyorum içinde kiracı olursa 2+1 küçük bir ev burda amerikan mutfak en kötüsü 140dan başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…