yok izlememiştimağzımızın tadı bozlumasın ali rıza beyy ohhhh noooo hayır yapmaaaa etmeeee.normalde de izlemmiştim
Tamam minimalizm iyidirde adamın totosu donar laaaaminimalist yolunda hızlanmam lazım voyvodora bekleyemem.hızımı aldımm
lesli yapsın ısınsın bananeTamam minimalizm iyidirde adamın totosu donar laaaa
Ben de eski dizi severim en sevdiğim leyla ile mecnunyok izlememiştim
ama eski diziler bana tad veriyor şimdiler hiç tat almıyorum bu yüzden tv izlemiyorum.
7 numara izledim. bitiridim
muhteşem yüzyıl izledim bitirdim
işte şimdi buna başladım.
buda aklıma geldikçe izliyorum eşimde çok sinir oluyor neden yeni dizi izlemiyorsun diye
3 mil mi 4 mil mi.....lesli yapsın ısınsın banane
eski diziler yoruyor beni izlerken.istanbullu gelinin ilk sezonunu izleyeyim dedim cıks yapamadım.fi yi izledim geçen yaz.şahsiyeti izlmek istiyorum bide hakan muhafızıyok izlememiştim
ama eski diziler bana tad veriyor şimdiler hiç tat almıyorum bu yüzden tv izlemiyorum.
7 numara izledim. bitiridim
muhteşem yüzyıl izledim bitirdim
işte şimdi buna başladım.
buda aklıma geldikçe izliyorum eşimde çok sinir oluyor neden yeni dizi izlemiyorsun diye
onuda eşim seviyor mesela onada ısınamadımBen de eski dizi severim en sevdiğim leyla ile mecnun
şahsiyeti ve dip var onu izle harika bri internet dizisi.eski diziler yoruyor beni izlerken.istanbullu gelinin ilk sezonunu izleyeyim dedim cıks yapamadım.fi yi izledim geçen yaz.şahsiyeti izlmek istiyorum bide hakan muhafızı
bak bundan sonra aşkı memnuya başlayım diyorum benaşkı memnuuu izlemeye doyamadığımmmm.. bin yıl geçse bin yıl sonra yine izlerim bu 1
çalı kuşu 2
türk filmlerinden, selvi boylum al yazmalım ve sultan.. asla bıkmam bunlardan aslaaaa :)
Sultan efsane hergün izlerim bıkmam tultan hanim totuklar yesinaşkı memnuuu izlemeye doyamadığımmmm.. bin yıl geçse bin yıl sonra yine izlerim bu 1
çalı kuşu 2
türk filmlerinden, selvi boylum al yazmalım ve sultan.. asla bıkmam bunlardan aslaaaa :)
3 mil mi 4 mil mi.....
Clarke 4 milden aşağı kabul etmiyordu, var mi artiran
Bu adamın dizilerini sevemiyorum, adamla alakalı sanırımbuda benim aşık olduğum dizinin müziği.takip ettiğim tek dizi...
48 dk yapıyorum 3 mü oluyor 4 mü bilemedim ://3 mil mi 4 mil mi.....
Clarke 4 milden aşağı kabul etmiyordu, var mi artiran
3 mil.48 dk yapıyorum 3 mü oluyor 4 mü bilemedim ://
eridim bittim bihterle behlülün aşkınabak bundan sonra aşkı memnuya başlayım diyorum ben
tarzımız uyuyor
şarkıyı dinle lenn ne eksiyi basıyorsun hemenBu adamın dizilerini sevemiyorum, adamla alakalı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?